Ce reviste mai cititi?
Raspunsuri - Pagina 2
mazzel spune:
quote:
Originally posted by olim
Si mie imi plac tare mult si le am puse in dosare cu sina, un dosar pentru fiecare an.Si eu le am toate aici cu mine, al meu sot tot ma amenita ca le arunca de fiecare data cand ne mutam , dar imi sunt tare dragi.Eu am invatat sa fac mancare din reviste, ca nu a avut cine sa ma invete, mama mea a murit acum 6 ani
O zi buna tuturor
sa nu carecumva sa le arunci
Teodora D. spune:
mic inventar (personal) al revistelor romanesti:
-"cosmopolitan"-am citit-o de cand a aparut(august '99- eram prima oara la mare cu viitorul sot, de aia stiu asa bine
) pana prin 2003, numar de numar. pe urma, vrand -nevrand, am fost nevoita sa recunosc ca toate articolele se repetau, ca nu ofera nimic "fresh". in ultimii 3 ani am mai prins ocazional cate un numar de la o prietena- nu s-a schimbat nimic in continut, nu au de gand sa faca asta, apar mereu noi generatii de femei tinere "cosmo"
-"beau monde"- l-am citit iarasi ani de zile, aceeasi concluzie:m-am saturat de poze cu vedete si de articole neconsistente
-reviste gen "look" (ridicate in slavi la un alt topic, unde erau desfiintate revistele "cu articole")-pt. mine nu au nici un rost
-"one", "avantaje"- se mai cumpara?
-"ioana"- copiaza astia articole ale trustului burda intr-o veselie si le mai si traduc prost
-"lumea femeilor"- o cumpara mama
, impreuna cu "formula as"- merge de plictiseala, din an in pasti
-"mami"- am cumparat-o ani de zile, credeam ca nu voi renunta niciodata la ea, pana am observat ca zace rasfoita, dar necitita de la o luna la alta...
-"tabu"- buna acum multi ani; mladita ei,"tango"- ocazional se scoate cate un numar interesant, nu prea des ca ce-i mult strica
-"viva"- nu o iau in fiecare luna, dar as spuen ca in momentul de fata e cea mai buna revista de pe piata
probabil am uitat o multime de reviste, dar tragand linie observ ce multi bani economisesc (si ii pot investi in carti de ex.).
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Alissaa spune:
Si eu am trecut de fazele in care cumparam reviste. La inceput Avantaje, apoi Cosmo. Acum mai citesc din cand in cand online, si mai cumpar din cand in cand Unica, atunci cand au cadouri frumoase (cu ocazia asta am incercat niste rimeluri acceptabile si am facut si economie).
olim spune:
Nu am sa le arunc.Am toate revistele, iar cand ma duc acasa le duc acasa toate
, ca am unde sa le tin.
Si eu mai citesc reviste on-line.
O zi buna in continuare
Kittie spune:
m-am abtinut.. Pana la postul Teodorei
... cu riscul de-a repeta ce s-a spus si la alte topicuri la care s-au slavit sau ocarat diverse atribute ale periodicelor de divertisment adresate populatiei feminine - revistele romanesti pute bre! A copiala, a traducere proasta, a surse prost informate sau alandaluieli tipografice sau redactionale, a telenovela scaldata n dragoste pentru tiraje.
Luna trecut am luat Look, revista pe care o luam, singura, de dragul informatiilor putin profunde si care mi permit rasfoaiala si cititul intr-o singura miscare. trecand avida peste asa zisele editoriale de moda sau noutati din lumea cosmeticalelor si nu numai am decis ca s-a aplatizat complet si pseudo stilistele sau responsabilele cu beauty editorialele sunt fie prima generatie post apaca, fie cel putin confinate intr-un spatiu complet romanesc din care nu le va mai scoate nimeni. Nici macar Elle decoration n-am curaj sa iau. Pe principiul suflatului in iaurt, cum vad o revista pe care scrie in romaneste, incep sa mi strang snurul pungutei cu bani.. si fac si fro zece noduri, sa fiu io sigura , ba mai si pocnesc fro zece cruci in ceru gurii si un scuipat si dat okii peste cap!
roxivan spune:
Eu cumpar in fiecare luna revistele pentru mamici si bebelusi: Copilul meu, Mami, Superbebe, dar in curand cred ca o sa cupar numai una din ele, pentru ca articolele se cam repeta (ce citesc luna asta intr-una din ele apare luna viitoare, intr-o alta forma, in alta revista).
Si pentru sufletelul meu cumpar lunar Avantaje.
Nane spune:
Si eu cumpar reviste de decoratiuni interioare, Viva si "reviste de
" (Ciao, Star, Story) pt sotul meu ![]()
![]()
![]()
Unica, Cosmo, Avantaje, Tango etcetc... mi se par niste tampenii, nu le mai citesc de ani de zile... Cosmo mi se pare o revista pt adolescente si intr-adevar articolele se repeta la nesfarsit...
Dar ce carti ati mai citit? ![]()
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Nane
Dar ce carti ati mai citit?
Nane, te asteptam sa te inspiri de aici!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
mess0804 spune:
As fi curioasa de la fetele din strainatate daca is tot asa scumpe revistele si acolo. La noi mi se par exagerate (Cosmo, Avantaje, Unica) is in jur de 70, 80 sau chiar 100 de mii. Jumatate din pagini is cu cate o reclama mare si in rest 2-3 articole si 2 poze... n-ai ce citi nici 2 ore in tren :(
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
contactnicole spune:
Inainte mai cumparam Avantaje. O vreme imi luam destul de regulat Dilema apoi Dilema veche si Formula As. Acum mai cumpar reviste din cand in cand - daca am drum lung de facut si atunci iau Formula As sau Dilema depinde de dispozitie sau una de decoratiuni.
Si aproape zilnic mai citesc stiri onine, sa nu raman chiar de tot in afara actualitatilor.
Nickidutza
The day