Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 29
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by danita
dragelor,
am inceput sa iau calciu si dupa max 30 min cand l-am terminat m-au apucat niste dureri de burtok de numa si in acelsi timp si o hemoragie pe nas. nu cred ca s-a absorbit asa de repede calciu incat sa aiba un efect traznet ...nust ....cred ca e de la capul meu ;) asa o fii ?
Danita, nu parca tie ti-a zis medicul sa nu iei supliment de Ca, ca nu are chef de contractii??
Ai grija, si Mirona a avut contractii de la Ca.
Si mie mi-a iesit Ca putin sub limita inferioara, dar medicul nici nu l-a bagat in seama. Probabil ca-i normal in sarcina avansata.
34+Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
chinico spune:
A durat putina pana sa revin, intre timp am tras si o repriza buna de somn.
Asizule as deschide pagina noua cu placere daca 1. as stii cum si 2. nu ar trebuii sa o tund si eu la intalnirea cu supermoasa.

Azi vin si partenerii. Las ca e bine. Macar o sa am de cine sa ma sprijin cand o sa inceapa sa ma doara fundul de stat pe jos.Spaima mea cea mare e ca pe tovaras o sa-l pocneasca rasul cand o sa inceapa supermoasa cu "luatul contactului cu copil/podea/aer/muzica" si o sa ma apuce si pe mine.Ma indop inainte sa plec bine, poate mi se face rau si nu-mi mai arde de chicotit.
Monica si ingeras hai ca m-ati binedispus..Archibald?? Burebista?? Dio..cum era..Diogetia????

Dandusa zi si mie cum ai reusit. Chestia cu unghiile de la picioare. Eu daca stau dreapta nu le mai vad..de multisor...![]()
Miro lasa spalatul chiuvetei de la baie. Neimportant. Si mie mi se face uneori parul maciuca cand vad debandada din casa, dar imi trece.
Alexandra imi pare rau de sora ta. Bine ca au operat la timp. Se putea si mai rau.
Gata fetelor ma duc sa incep sa mananc. Preventiv.
30+ 
fatima spune:
chinico, eu sunt cu mandretea de sot original..dinogetia..mai avea pe lista sarmisegetuza si oroles...mai vrei?
fatima
36+ si
eva ioana
Ralumat spune:
Da FATIMA, dar trebuie sa recunosti ca nu ar fi fost pus niciodata in situatia de a fi 4 copii in clasa cu acelasi prenume....![]()
Raluca
33+ 
bamboletta spune:
Ce mai fac fetele? 
Vad ca sunteti cumintele ![]()

Fetele care inca mai lucrati cum reusiti sa mai stati pe scaune la birou?eu daca stau prea mult pe scaun ma doare in partea dreapta sub coasta
de cateva zile am o foame de lup
as manca tot ce vad
Dandusa-super pozele
da unde sunt alea 13 kg?si ce burtik scumpa ai
eu am luat 17 kg pana acuma,pot sa ma laud si eu ca mi-am facut unghiile la picioare
taiat pilit si dat cu oja 
Alexandra25-imi pare rau pt sora ta,bine ca pana la urma au operat-o si nu a fost mai grav,insanatosire grabnica 

Fatima-

m-a dat gata sotul tau
parca e socrosenia mea si ea avea niste idei de nume Petru-Rares,Dezdemona si altele ca nici nu-mi mai aduc aminte,doar cand am auzit-o mi s-a facut parul
si m-am schimbat la fata i-am zis ca nici nu ma gandesc sa pun astfel de nume la bebeul meu,asta era inainte de a sti sexul ![]()
Bamboletta
36+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
kokorina spune:
apar si eu ca baba.....abia,abia ma tarai pana la calculator.azi am fost in oras sa-i cumpar sotului niste camasi,cravate si pantaloni mai de domn derector,ca daca luni pleaca in praga pt 3 zile.are el destule (zic eu,.....numai eu nu am niciodata si mi se pare ca el are intotdeauana cu se imbraca,dar cred totusi ca-i inversa situatia.am recunoscut acum....dar aici pe forum,unde el nu stie sa citeasca).dupa ce am iesit din magazin,mai misca-te daca mai poti,nici inainte,nici inapoi.....aveam niste dureri de spate,de burta si de picioare.....pana la masina am zis ca mor si mergeam....de fapt imi taraiam picioarele ca nu mai puteam sa le ridic de la asfalt.se uita lumea la mine ca la urs,se gandeau ca ma duc direct la spital,dar ei nu stiu ca in mod normal ar trebui sa nasc pe 9 decembrie.....in orice caz,azi am zis ca mor de durere de spate.am mancat cat un urs acasa cand am ajuns....al meu sot mi-a spus ca inca va ramane multe zile sub soc la cat am putut baga in mine....am vrut sa stau intinsa dar nici o sansa,ma doare groaznic spatele si nu pot sta in nici o pozitie....zic sa vad ce spun fetele si apoi ma intind iar...incerc sa ma intind,sa vad daca merge.
DOLORES
...........ca mi-ai simtit lipsa.mai intru si mai tarziu....
INGERAS.....ei vezi...ne-a tunat si ne-a adunat.ma duc in listuta sa vad cand e ziua ta.a mea cred ca nu-i trecuta,sa vad daca o pot completa....dar nu stiu daca azi,ca azi umblu ca o gaina beteaga...
va pup pe toate 
34 cu
si 
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
dolores spune:
alex imi pare rau de surioara ta..insanatosire grabnica 
vai fatima ce caricaturi de nume 
![]()

deschid eu capitol nou??sa stiu sa nu ne pomenim ca facem 2 acelasi lucru ca nu o sa iasa nimic..pupicei
eu sunt satula si obosaita pe ziua de azi...am facut mancare, am mai spalat o parte din lucrusoare de david...lucruri de-ale noastre..sunt epuizata, nu stiu ce am...
dolores
33+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."