Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 28
atudor spune:
Hello burtici 
N-am avut net pana acum (probleme "de la ei")
Vad ca ati fost harnicute. Citesc si revin
De azi suntem mai mari ![]()
ici
Ana
38w cu
Tiberiu Mihai
ama.lia spune:
chinico, esti mortala cu "Eu inca nu m-am dezmeticit, serios, pai cum, deja au trecut 9 luni si ne pregatim de nastere? DE NASTERE??? Aia care doare tare?? Si pe urma o sa fim MAMICI???Extraordinar!!!" m-ai facut sa rad

Yagmur e bine ca te-ai acomodat la Cluj, zici ca esti bucuresteanca... si eu am stat aproape 3 ani in Cluj (sunt bucuresteanca), la inceput a fost f bine, apoi a inceput sa-mi lipseasca stresul de la bucuresti, aerul poluat, nu stiu ce a fost in capul meu, acum as da orice pentru aerul si peisajul de acolo... mai ales ca bebeii cresc mai frumos cand au multa verdeata in jur 
chris80 stii ca greutatea difera si de la masuratoare la masuratoare la aceeasi ecografie... stresoiu
, nu mai stresa cupilu' 
danita, cine a fost cu ideea cu felicitarea? tu?
, foarte, foarte frumoasa, sunt complet impresionata si
toate!
Miro, ei, iei bataita, nu exagera daca te simti un pic mai bine, ai grija de Karinuta!
dandusa imi place cum stai cu moralul, e de la sine o data cu varsta sarcinii sau ai lucrat la el
?
va
Amalia 34+ si 
atudor spune:
Fetelor, multumesc de galerie!
x 1000. Se pare, insa ca bebe mai vrea sa stea; si sa stea macar pana luni cand mergem la control. Sper sa vin mai lamurita in privinta nasterii…momentan, ceatza la mal
S-o fi intors? Eu aceleasi miscari le resimt. Dia1609, trebuie sa ne obisnuim cu gandul cezarienei, asta este..
Chinico, bebe al meu misca in mod regulat, cam la 2 ore (asta in timpul zilei). Seara are o repriza de box de parca-mi iese prin piele. Nu am numarat bataile, sunt f multe oricum; boxatul tine cam o ora..a! si mai da si pe timpul noptii ca de…se mai trezeste si el ![]()
Danusa, welcome back
, ne apropiem de marele moment…
Ralu, bun venit acasa! Ai grija de tine si de bebe!

M_monique, sotul meu e mai “praf” ca oricand daca pot spune asa
; e tare emotionat, nu vrea sa-mi arate, dar il simt, saracutul; aseara chiar imi spunea ca mai sunt cateva zile si gata…nu vom mai fi 2 ![]()
Azi-noapte iar n-am dormit f bine…m-am trezit la un moment dat si nu mai puteam dormi gandindu-ma cum il voi spala eu pe bebe?! Doamne…e adevarat ca noaptea iti sporesc angoasele
dar chiar in halul asta?
Tema zilei : eu mi-am facut testul la munca, la a 2-a zi de intarziere a CM (la mine era fix la 28 de zile, deci eram sigura). Au aparut liniutele – norocul meu ca eram cu o colega, pt ca m-am emotionat puternic; bineinteles ca l-am sunat pe “responsabil”…saracutul, era la masa si ……da…s-a inecat. Apoi am aflat de la colegii lui de serviciu ca a intrat in virou tipand: O SA FIU TATA, MAIIIIIIII!!! Seara acasa a fost romantica – doar noi 2, pardon…3
Va tzuc!!!
Ana
38w cu
Tiberiu Mihai
adinazot spune:
DANDUSICAdar e o incantare sa te priveasca omul!!!Crinuta va fii mandra cu mamicuta ei
ALEX,cum sa ne plictisesti cu ale tale,din contra,imi pare rau pt surioara ta,ce nasol,bine ca se reface.Si eu am trecut prin asta ,dar aveam 6 ani si cam stiu cum este.
MIRO,tu faci site la Kara???ce spirit organizatoric ai,te admir.
va pupicesc pe toate toate fetele cu burtici

Adina 36+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
mio75 spune:
Helloo, dragutele mele!
Da ce rau imi merge netul acasa, fac cu nervii. Se conecteaza si deconecteaza de o suta de ori in 10 min.
Fetelor cu prenatalul le zic asa: luati-l atunci cand ii e vremea! Daca eu nu am servici usor atunci nimeni nu are si totusi l-am luat la 36 de sapt. si m-am simtit mult mai bine. Oricum ar fi de usor tot stresant e si apoi banii sunt la fel. In ceea ce priveste mustrarile de constiinta ca ramane biroul descoperit fara mine... nu am avut, pt.ca de-alungul vremii ( adica de vreo 7 ani de cand lucrez)mi-am dat seama ca au mare dreptate sefii cand ameninta ca nici un om nu e de neinlocuit. Atunci care e ideea? Lasa-i dle sa se descurce daca sunt asa de grozavi. Bine, acum exagerez si eu un pic pt ca am asteptat pana a fost angajata o firma de consultanta in locul meu dar am si facut presiuni pt ca nu voiam sa mai intru in procese si i-am amenintat ca daca nu se misca mai repede ii las fara reprezentare in instante, asa ca...
Acum Ramsan sau Aelita nu mai stiu care mi-ati zis ca daca mi se rupe apa intr-o ora tre sa fiu la spital ca nasc.Hahahahaha...in visele cele mai frumoase! Prietenei mele i s-a rupt apa intr-o dupa amiaza(statea aici langa Oradea, in zona), si-a facut bagajul, si-a sunat niste prieteni si a plecat cu masina la Cluj unde a nascut a doua zi dimineata.
Asa ca , cred ca totul difera de la o sarcina la alta si tine de DESTIN.
Ingeras, cum stai cu catelusii? Ii tii si dupa ce vine bebe acasa?
Ma intorc mai tarziu
Mio 38+
m_monique spune:
Laura13 ne putem lua de mana. si eu inca mai merg la serviciu, inca nu m-am hotarat pana cand.
la fel ca si tine nu am gasit nici un nume pt. bebe. eu ma gandesc la diverse nume, romanesti, de sfinti si scurte, ca numele nostru de familie e destul de lung, si vine sotul cu niste nume aiurea de genul archibald, incat imi vine sa
pe sot.
mie numele Andrei mi se pare frumos. e si nume de sfant, asa ca vor putea fetele sa-l sune de ziua lui.
31 + cu 
Nunta noastra
asiza spune:
Fetelor dragi, eu trebuie sa plec de acasa...am intrat doar sa va spun sa fiti careva pe faza sa deschideti capitol nou...
...
Oana
30+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dandusa spune:
ALEX,
te pupic dulce si mie mi-ati lipsit enorm.Sint sigura ca v-ati facut griji pentru mine ,nu am apucat sa citesc prea mult din urma si nici nu incerc ca....mi-ar lua foarte mult.Sanatate multa surorii tale.
AMALIA,
esti draguta si m-ai facut sa rid.Ar fi super sa fie de la sine ,in felul asta n-as mai vedea nici o mamica ingrijorata sau cu frica in sin....,eu asa am fost de la inceputul sarcinii si inca mi-am mentinut starea.Daca m-o apuca si pe mine frica sau temeri ,le-as lua ca pe o stare normala ce survine in urma necunoasterii.Teama de necuonoscut...,atunci am sa lucrez putin la psihic ca sa am curaj...si stiu ca D-zeu ma va ajuta sa trec peste.Sa fim optimiste pina la capat,nu?
Starea asta de optimism ....,atrage dupa sine numai lucruri bune si vice versa,nu crezi?EU ,DA!!!
ADINA,
esti draguta si iti multumesc pentru compliment.Am cautat si eu poze cu Adinuta cea draguta ...,dar in zadar.Ce zici ,ne pui ceva poze noi?
Sa va spun ce am facut eu ?Mi-am taiat unghiile la picioare....si...pe toate cu pielite cu tot...,m-am dat si cu crema ...si asta ...,singura!!!Nici mie nu-mi vine sa cred ca am reusit...,cu multe pauze ,dar ,am reusit!!!
dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
fatima spune:
quote:
Originally posted by m_monique
[..si vine sotul cu niste nume aiurea de genul archibald, incat imi vine sape sot.
archibald...hihihi..asta mi-aduce aminte de al meu sot, care pana sa aflam sexul lui bebe, propunea nume ca: pt. baiat - burebista, iar pt. fata - dinogetia..cica sa fie 100% orginale

...hmm, cat pe ce sa-i distruga copilului viitorul..nu vroia cu nici un pret sa renunte..ca avem fiecare dreptul sa alegem un nume..noroc ca au intervenit si socrii, ca iesea cu 

fatima
36+ si
eva ioana
Laura13 spune:
m-MONIQUE ma bucur ca nu sunt singurica pe aci cu problemele mele!
Uite eu acu plec acasa (ca doar am zis ca azi plec pe la 3
).
Va pupic dulce pe toate, eu net acasa nu... asa ce ne auzim luni (e bun si serviciu asta la ceva!)
Pupici!!!!!!!
Laura
si bebe strumf
36+