Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 25
mayaione spune:
Buna dimineata! Nu prea am dormit pentru ca si pe partea dreapta si pe stanga mi se sparg vase de sange la greu si ma dor soldurile ingrozitor. Nu stiu cum sa mai rezist. Bebe s-a decis sa se mai cuminteasca putin si eu care eram sigura ca nasc acu o saptamana. Dar asta e, mai nasol cu dormitul si plimbatul.
Aelita de ziua sotului meu procedez la fel de obicei, f rari anii cand ii iau ceva. La un moment dat si prietenii lui veneau tot cu cadouri pentru mine. Deja se glumea la greu si-i ziceau ca nu sunt eu fericirea lui? Daca eu sunt fericita e cel mai frumos cadou pentru el, asa ca saracu s-a resemnat.
Atudor vezi ce-l minti pe bebita ca luni avem intalnire la cabinet, nu la spital.
Asiza sa pui neaparat poze.Si noi ne-am gandit sa facem ceva desene pe balcon, acolo o sa fie camera de joaca, e un balcon mai mare si mai patratos. Nu am decat 2 camere asa ca bebe va sta cu noi in camera si incercam sa combinam mobila si accesoriile sa fie si pt bebe un coltisor.
mayaione 37+ si
jojo_miha spune:
Buna dimineata fetelor!Eu m-am plictisit de stat in casa as pleca sa ma plmb,sa mai colind magazinele,dar ar trebuii sa-mi iau olita dupa mine,voi nu v-ati plictisit?
Miraco asa imi ziceau si mie cunostintele si mai ales rudele nu cumpara ca nu e bine,si cand am inceput sa cumpar sa vezi ce s-au intaratat si ele.Mama si nasa de fiecare data cand vin la mine ii aduc Amaliei cate ceva.
Eu cand ma gandesc ca ma asteapta o noua zii in pat ,noroc cu netul asta.
Mihaela si bebita Amalia
Mirona spune:
neatza fetelor,
chinico m-ai spart cu tantaloaica ta de moasa - atat o duce numa capu??? he he he
Da. eu pofteam ieri la cafea - am dat deja comanda - ca vreau fara cofeina - al meu saracu - daca nu-si termina cafa de dimi - o arunca si spala si cana numa sa nu-mi faca mie pofta.
Aelita cu ce drag te citesc ... imi place gandirea ta. La fel si cadourile sotului.
Yagmur mama eroina. Constructorita sefa - sa n-ai teama - aici vei gasi sprijinul de care ai nevoie. Bine ai venit intr-un grup imens de inimoase. -ici la bebe Luca.
desiree ceva razbunari nu te incap? Eu i-as face ceva de genul - sa se simta ca din cauza ei pleci. Nu te lua dupa mine - mie mi-a placut enorm expresia sefului dupa ce i-am spus in fata - "plec in prenatal numa sa scap de dvs.". si da-o in colo ca nu merita efortul.
Da chiar Codita - ce fu aceea pata?
adinazot cum esti azi?
RALUCCCCAAAAAAAA mi-ai promis ca iei laptopul langa tine in pat. Nu ne scrii doua vorbe?
Dandusa bine ai revenit printre noi. i s-a simtit lipsa pe aici. Hai la taclale.
Danita mami - tu cum esti azi? Mai bine?
cam atat - va pupez pe toate si fug in patutz.
you all
Miro37+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Laura13 spune:
Salut fetele!
Dbunny merg la munca pentru ca si eu sunt cu capul..... In plus mai e o colega de birou plecata si nu prea pot sa le las pe fete singure. Si apoi... ce sa fac acasa? Sa ma gandesc, stresez, etc vizavi de cum va fi... cu nasterea, cu bebe, cu tot?! Pentru mine e mai bine sa ma iau cu altele... Asa sunt eu!
Yagmur bine ai venit! Sa dea DD un bebe sanatos si mancacios si nastere usoara!
Am uitat: ce ziceti de Andrei? Ca si nume pentru bebelusul meu? Ca noi tot nu ne putem hotara?!!!! Si am ajuns la concluzia ca suntem niste parinti denaturati, daca nici macar nume nu putem sa ii dam!!!!!!!!!!!!!!! Parca nici unul nu e suficient de bun pentru bebeul nostru! Oricum astept opinii pentru Andrei!
Cam atat pentru moment ca de dimineata iar s-au adunat un teanc de hartii pe birou!
Pupici!
Ps: Pentru nr de tel trimit PM Marcelei? Care Marcela? Marcelac?
Laura si bebe strumf 36+
doradora spune:
raportez o tensiune buna, dar pulsul 120, si nu mi-e deloc bine, am contramandat vizitele pe care trebuia sa le primesc azi.
am si mainile f umflate, dar am mers deja la baie de vreo 4 ori in dimineata asta, nu as lua inca diureticul, stau sa vad daca nu se dezumfla pe cai naturale.
stau in pat, dar nu pot sa raman lipita de saltea, mai fac caie o excursie mica pana in bucatarie, si pe drum ma opresc si la calculator
fetelor care imi fac galerie in legatura cu bebelina mea, va multumesc mult, si ma mai calmasem citind ca greutatea la 32 de sapt e 1800, deci 1770 nu era asa de cumplit. problema e ca am intrat deja in saptamana 33, unde cica bebe ar trebui sa aiba 2 kile, si aici nu se mai pupa lucrurile. mai are timp sa creasca, m-am resemnat insa la gandul ca nu am cu ce sa o ajut concret. oricum, imi explica doctorul ca neavand suficient oxigen din cauza venelor mele, corpul bebelinei se axeaza pe dezvoltarea creierului, adica oxigenul primit se canalizeaza intai spre capsor si dupa aia spre trunchi. mi se pare fantastica chestia asta, cum stie organismul ca o anume zona e prioritara fata de celelalte! va dati seama, ca intre un copil mai micut, dar normal ca dezvoltare neurologica, si unul in grafic ca greutate, dar lacunar in punctele esentiale, nici nu se pune problema de preferinta!
gata, piua, mai trag o tura de pat, ca de somn nici vorba, si cand ma plictisesc de zacut, vin sa va mai salut.
chris 33+ alexandra
bamboletta spune:
Buna dimineata
Hop si eu la (de fapt lapte ca mie nu-mi place cafeaua)azi m-am trezit dimineata si m-am apucat de facut mancare de dormit nu prea am dormit bine,m-am foit toata noaptea
Ieri nu prea am avut timp sa scriu si nici chef si tot ieri m-am trezit cu socrosenia la usa ea care de obicei nu vine deloc pe la noi oare ce sa fie?
Aelita-m-am mai linistit cu epidurala
esti tare cu cadourile pt sot imi place ideea
Miraco-chiar suntem asa ca se potriveste si semnul ala
Kokorina-frumos cadou i-ai facut sotului si el e tare comic i-si zicea singur la multi ani
Ramsan-ce bebelin grasunic ai parca vad ca o sa fie de 4 kg
Aseara am vb si eu cu si ma duc luni seara la control
Ce matinala ai fost si tu azi
Dia1609-ai probat masina de spalat? azi sau maine ma duc sa-mi iau si eu
Yagmur-bine ai venit te asteptam la taclale
Atudor-pe unde esti?ce face bebe?mai e in burtik? asteptam vesti
Dandusa-bine ai revenit chiar ne-ai lipsit wow deja esti in sapt 39,deci sapt viit. esti programata pt nastere
Ma duc sa ma intind in patut poate mai dorm un pic
pupici pe burtici
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
dolores spune:
numele Andre imi place foarte mult..pe fratele meu il cheama Daniel Andrei si noi ii zicem andrei....e super....
cat despre nr de tel e vorba de marcelac. te pup
quote:
Originally posted by Laura13
Salut fetele!
Dbunny merg la munca pentru ca si eu sunt cu capul..... In plus mai e o colega de birou plecata si nu prea pot sa le las pe fete singure. Si apoi... ce sa fac acasa? Sa ma gandesc, stresez, etc vizavi de cum va fi... cu nasterea, cu bebe, cu tot?! Pentru mine e mai bine sa ma iau cu altele... Asa sunt eu!
Yagmur bine ai venit! Sa dea DD un bebe sanatos si mancacios si nastere usoara!
Am uitat: ce ziceti de Andrei? Ca si nume pentru bebelusul meu? Ca noi tot nu ne putem hotara?!!!! Si am ajuns la concluzia ca suntem niste parinti denaturati, daca nici macar nume nu putem sa ii dam!!!!!!!!!!!!!!! Parca nici unul nu e suficient de bun pentru bebeul nostru! Oricum astept opinii pentru Andrei!
Cam atat pentru moment ca de dimineata iar s-au adunat un teanc de hartii pe birou!
Pupici!
Ps: Pentru nr de tel trimit PM Marcelei? Care Marcela? Marcelac?
Laura si bebe strumf 36+
dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
bamboletta spune:
Laura13-mie imi place numele Andrei
Pt.PM trimiti la Marcela_c nr.de tel
Servici usor si nu te obosi prea mult
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
danita spune:
buna fetelor
Multumesc ptr sprijinul vostru ! Am fost ieri la dr, bb e ok are 2600 grame . cam mult la varsta lui :)
De azi voi incepe experimentul cu calciu efervescent si sper sa imi mai treaca din probleme . Eu am spasmofilie si de la asta o gramada de simptome aiurea .
pentru cele care au lasat un email in lista marcelei - le recomand sa isi verifice emailul :) au o surprizutza acolo. Pentru cele curioase cum si ce reprezinta acea surpriza dati un pm la marcela si mai vorbim cu Barzoiul cel batran sa faca un rabat si sa isi reanalizeze lista;)
pupici si numai bine !
D 33+
BeBelusca
dolores spune:
chris o poti ajuta pe micutza...stand in pat, papi ce trebuie..stii ce conteaza??nr de saptamani nu greutatea...crede-ma ca m-am interesat..bebe va lua f repede dupa nastere daca e sa se nasca mai micutza...nu-ti face griji ca si grijile omoara....vezi ca tot in bucuresti stai si nu fac mult pana la tine si vai de fundul tau
cleo, cuscra..ce mai faci??tot pe drumuri?tot alergatura??lizuca ce face?
asizule tu ce ai mami??
alex, koko,lavinia,lorym..pe unde umblati??restul fetelor pana la 100 si ceva????
dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."