Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aelita, . Da, ieri am cam tocat niste bani.. pe fundul lui Matei. I-am luat o canadiana de vara si cateva helanci f nostime.
Apoi am stat in parc, la un soare printre nori, vreo 2 ore.

Din pacate asta cu nemancatul de carne si anemia sunt strans legate. Am simti-o pe propria piele cu Matei, care in urma unor analize execrabile pe la 5 luni, a fost trecut de urgenta pe regim cu multa carne. In afara de un supliment de fier.
Ne-a zis atunci pediatrul ca sa facem cum stim noi, dar sa manance carne.

Ideea e ca fierul din carne se absoarbe mult mai bine, fatza de cel din alte alimente.

Dolores, Cleo.
Hi, hi Cleo, mai vb peste vreun an, doi.

Bine ai revenit Dandusa.
Uitati aici burtica model, si-a aranjat tot, cu anestezitul, cu neonatologul. E mare lucru sa stai linistita.

Yagmur, bine ai venit!

34+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dimineata la toate fetele ce matinale sunteti.
Daca nu ma suna mama si acum dormeam ca noaptea nu dorm stau la Dan Diaconescu toata noaptea si ma uit si eu la toate barfele.
Deja abia astept sa nasc ma simt asa aiurea nu ma pot misca asa cum sunt obisnuita ma uit prin casa si vad ca sunt multe de facut si eu nu pot
in pat greu ma intorc zici ca sunt camion.
Si as vrea sa nasc in octombrie ca nu-mi place luna noiembrie dar cum o vrea Dumnezeu.
Fetele noi sunteti bine venite printre noi.
VA pup pe toate
38w+Mario Gabriel

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Voi cu cafeluta,eu cu iaurtul si fulgi cu lapte!!!
RAMSAN,mersi,uite asa sontac-sontac ajung si eu aproape de termen.Azi e prima zi din sapt 37,nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici,si ma bucur tare.Alessia mea misca aproape tot timpul,imi da suturi si le savurez,chiar daca imi provoaca dureri.
MIRO,sunt bine azi,parca nu ma mai doare burta asa tare,dar mai am timp pana deseara...Am dormit bine,e ok deocamdata.Imi doresc sa stea bblina cumintica in burtica pana zice doctorul,adica pana in sapt 38 cand planificam ziua pt cezariana,sper sa nu ma apuce mai repede.
LAURA,mie imi place numele Andrei.e frumos.
Dandusica,hai la pove!!!

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Buna dimineata, burtici..spun si eu prezent la cescuta de..DC cu lapte (cafea fara cofeina nu am iesit inca sa-mi cumpar).
laura13, foarte frumos numele Andrei..mai ales ca in noiembrie e si ziua sfantului..
Yagmur,foarte trista povestea ta, dar in curand toata tristetea va fi inlocuita numai de fericire cand il vei strange pe Luca in brate..
chris80 pretextul sa ne indopam cu ciocolata pentru proteine..mai ales ca, dupa cum spunea si chinico, rezolva si toate problemele..tu, pentru edeme, ai incercat regimul fara sare? zic si eu, ca la mine a functionat foarte bine..dupa numai o zi, s-au retras..si aratam ingrozitor..ma trezeam dimineta ca o elefantica, inclusiv fata imi era umflata..acum mananc si paine fara sare si parca arat si eu a om normal..
madaluta, si eu voi naste natural cu epidurala, sper..in privinta pregatirii, eu am incercat sa citesc pe ici pe colo cate ceva despre travaliu, contractii, respiratie, etc..oricum, teoria e una, practica alta, din povestirile altor mamici in clipele alea uiti tot ce-ai citit..dar cred ca cel mai important e sa nu-ti pierzi stapanirea de sine, sa nu intri in panica si sa incerci sa-ti accepti si controlezi durerea, asta pana ajungi la epidurala, ca de atunci incolo..trai nineaca..nu mai simti nimic..
aelita- in primul rand, multumesc de intrebare..mama mea e mai bine, se simte foarte bine momentan in urma sedintelor de bioenergie, o metoda alternativa in care cu ceva timp in urma n-as fi avut incredere, dar uite ca chiar e eficienta..peste catva timp trebuie sa repete si analizele si ecografia, sunt curioasa, dar in acelasi timp am niste emotii..
- a, iti spun eu, alta microbista, scorul.. Rapid - PSG 0-0...
- in ce priveste epidurala, sa dea DD sa fie asa cum zici, sa avem noroc de doctori destepti..oricum, eu trebuie sa am inca un dram de noroc in plus, ca se pare ca la Elias, daca imi vine sa nasc noaptea, nu-si misca nici un anestezist fundul spre spital, indiferent cat ii oferi..trebuie sa vorbesc cu T. despre asta..chiar asa, tutunaresele mele care nasteti natural cu epi, voi l-ati intrebat chestia asta?
- dragute cadourile de ziua sotului , si noi la fel ..noi suntem nascuti in aceeasi zi si luna (ne-am gasit, nu?)..la inceput ne faceam cadouri, dar apoi, a devenit cam ridicol, era ca un troc..ia cadoul, da-mi cadoul..asa ca ne cumparam singuri ce avem nevoie (mai mult eu ) si ne multumim reciproc..
dandusa, atudor, fericitelor, se pare ca voi veti fi urmatoarele pe listuta..asa ca mult curaj, mamici dragi..

fatima 36+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata fetelor! matinale ca de obicei...
felcitari fetelor care se pregatesc, facem galerie
jojo_miha, daca iesi sa te plimbi, zi-mi si mie pe unde, ca si pe mine ma mananca o plictiseala, da' oarca de stefan cel mare in sus si-n jos m-am cam saturat... nu gasesc nimic de facut interesant, ce sa-i faci, eram obisnuita cu stresul zilnic de la munca . si ca si cum plictiseala nu era de-ajuns, ma-ncearca si o leneeeee..... nici pana jos sa iau paine n-am chef sa ma duc da sa vezi ce-o iau fuguta pe scari cand m-apuca foamea
zina, cum merge treaba? da-ne vesti, ca abia asteptam sa aflam ce si cum cu
pupici

Deea 30+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna din nou,

azi m-am simtit mai bine - am pus chiar si la spalat, am spalat chiuveta in baie , apoi vasele. cred ca iar ma apuca.

Daca tot m-am simtit bine - mi-am permis sa ma lucrez la site-ul Karinutzei. V-am spus ca-i facem site?

Lucrand la el - voi pune si texte din mesajele scrise de mine pe forum.
Am retrait din plin capitolul nostru 20.

ASADAR: fetele care se plictisesc si vor sa citeasca - capitolul 20 pe la final are ca tema zilei Cum i-ati dat vestea cu doua liniutze lui tati si cum a reactionat el.
Am stat iar si le-am citit pe toate si am avut si ca fundal melodiile Celinei Dion - deci boceala crunta la noi in casa.
Doamne ce frumos. Iar m-am induiosat. Si bebelina dadea din picioare la plansetele mele.

P.S. Fatima - mi-a placut faza cu "ia cadoul, da-mi cadoul". Beton!
ma bucur pentru mama ta. Sanatate multa.
LAURA si de la mine o nota maxima pentru numele Andrei.
danita tzucam barzoiul cel batran.
Asiza asteptam pozele.

gata fetelor - ca acum chiar am exagerat. Fug macar 5 minute in pat.
you all

Miro37+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by Yagmur
4. Va fi baiat - Luca il va chema.... e doar decisia mea ptr ca de o luna sint singura... tatal lui a preferat viata boema si a plecat...
Acum sint la "refacere", dar stiu ca voi fi bine pana la urma...
Dupa 15 noiembrie o sa fiu activa pe forum, ptr ca voi fi acasa...

Yagmur, imi pare tare rau!!! stai linistita si incearca sa nu te mai superi, Dzeu stie ce face si sunt convinsa ca acum e mult mai important pt tine sa fie bb sanatos! Las' ca barbati sunt destui pe lumea asta, mai bine ca s-a intamplat acum, decat mai tarziu! O sa vezi ca o sa-ti gasesti un barbat care sa te iubeasa exact cand te astepti mai putin. Si la fel de imp, care sa-l iubeasca si pe bb.
Asadar, bine ai venit!

Kokorina si eu tot capricorn sunt!

Pupicei, Ingeras 31+ Maya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chinico
Cu credinta, putere si ciocolata se trec toate hopurile vietii.

Chinico,

Laura13, bifez pt Andrei; pe mine ma cheama Andreea si in plus este si Sf important si aproape de DPN-ul tau :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

Am sositttttt!!!!
Nu mai puteam astepta acest minunat moment!!!
Sint foarte fericita ca am reusit sa intru sa va citesc si sa va scriu inainte ca Crinuta sa vina pe lume!!!
Mi-am dorit din tot sufletul sa impart acest minunat moment din viata mea cu voi...,cele mai dragute gravidute si cei mai draguti bb-ei.
Mi-ati lipsit enorm de mult si vreau sa va imbratisez pe toate tare!!!
Noi sintem deja in saptamina 39 si asteptam cu drag momentul venirii printesei noastre dragi.Am inceput sa ma vait de spate ,de picioare,de miini,merg mai greu,dorm foarte prost ,arsurile nu m-au lasat nici acum...,dar bb este bine.La ultimul control dr a spus ca ma programeaza pe 25 Oct...,daca mai apuc...,daca nu..., ne vedem la spital.Crinuta nu cred ca vrea sa vina curind,burtica mea este la fel,nu a coborit deloc.Am pregatit tot ce trebuia pregatit...,de la lucrusoarele ei,patut,cercei,bagajul de spital...al ei ,al meu...plicuri,reviste,am vorbit in spital cu anestezista si cu o pila Neonatolog.

Bine ai revenit!!!!
Ce frumos! sunteti mari si de-abia asteptam sa ne spui povestea nasterii!
Galeria:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MONIQUE,
m-ai facut sa rid in hohote....,stii ca s-ar putea sa-l vad lesinat...,dar daca el vrea...,treaba lui.Eu ma bucur ca am sa-l am prin preajma si asta ma ajuta mult...,foarte mult.Ma ajuta psihic foarte mult in situatii de genul asta.
JOJO,
n-am plecat inca la spital...,sper ca nu asta ai inteles si am sa stau prin preajama sa vorbesc cu voi cit de des am sa pot.Ma bucur ca esti la acelasi medic si binenteles ca am sa va povestesc din experienta mea ...,daca am sa nasc inaintea voastra.
ADINUTA,
simti ceva prin parul tau frumos?O adiere calda de toamna?Este o raza de soare trimisa de mine si de Crinuta pentru tine special...,o raza mare de optimism care ma rog la D-zeu sa te ajute sa-ti pastrezi firea ta optimista vie!Esti o fire tare puternica si stiu ca asa vei ramine...,am povestit la multa lume de problemele si greutatile rin care atrebuit sa treci...,te admir!!!
DOLORES,
te pup dulce si sa stii ca si eu ma bucur ca va sint alaturi in aceste clipe minunate,deabia astept momentul nasterii .
ASIZA,
si mie mi-ai lipsit,ma simt bine in apt ,este super ...totul este pregatit in asteptarea evenimentului ...,toata lumea ma suna si ma intreaba daca nu cumva am nascut...,asteptam cu drag.Psihic sint foarte pregatita si nu imi este teama deloc,deocamdata .Tu ce mai faci?Cum te mai simti?
AELITA,
am inteles, sa traiti!!!Raportez ca am schimbat semnatura!Altceva?Pupici
CHRIS,
te pup ,ce mai faci,cum te mai simti?
RAMSAN,
da ,mai este putin si am sa fac tot posibilul sa aflati de la primele semne ca urmeaza sa-mi faceti galerie.Camera Crinutei este in camera noastra si este aranjata ,da .Si eu ti-am simtit lipsa.Am mai vorbit cu Raluca la telefon si asa am aflat ca sinteti bine si care cu ce probleme mai are...,va iubesc mult
CHINICO,
te pup dulce de draguta...,cred ca m-am exprimat gresit.Eu am programare la dr pe 25 ,la control,dar nu am sa nasc pe 25.Deci dr a zis sa vin la control in caz ca nu se intimpla nimic pina atunci ...,sa ma vada ca ar cam trebui sa nasc in jurul acelei data ,dar cine stie?!?Eu vreau sa nasc normal cu epidurala si deci nu programez nasterea,intelegi?Poate se va intimpla sa nasc pina atunci,sau poate nu...!Da,mama este cu mine si asta este super citeodata,glumesc...stii cum e...,ne mai ciondanim si noi din cind in cind ca doar sintem non-stop impreuna si camasa se intimpla,in rest este un mare ajutor.
MIRONA,
te pup ...si eu v-am simtit lipsa.Cum te mai simti?
BAMBOLETTA,
te pup dulceDeocamdata sapt viitoare merg la control,cind am sa nasc ...,nu stiu.
RUXANDRA,
sa stii ca am tot stat in stres pina mi-au adus patutul,pina am terminat de facut curat in casa cea noua,...il stresam pe Claudiu zi de zi cu cite o rugaminte,sa-mi mute ceva ,sa-mi aduca ceva ,acum ca le-am aranjat pe toate...stau mult mai linistita .

dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput