Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pitikot 2,700??? ce grasunel..mama mia..si de ce ti-a schimbat dpn-ul?? oricum felicitari pt rezultat

jojo miha, ai pierdut o sarcina la 25 de saptamani????imi pare rau

codita sa ne tii la curent cu vestile..nu stiu ce sa zic daca este sau nu dopul. tinem pumnii

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
in sfirsit v-am ajuns si eu din urma cu cititul
Felicitari Piscoticai p/u primul nostru bb.
Si le tin pumnii la fetele care se pregatesc. Pe mine ma inspaiminta gindul ca se apropie momentul atit de repede si am impresia ca nu voi reusi sa le fac pe toate pina la marele eveniment Daca pina mai ieri evitam sa ma gindesc la bagajul de spital, uite ca azi cititndu-va mi-am facut curaj si am inceput a pune cite una alta. Miine ma mai duc la cumparaturi. Am inceput spalatul lucrurilor bb... Vineri mergem la medic sa ne verifice si sa vada cit mai avem si cum vom veni pe lume...
Deja nu rezist mult in fata pc-ului/asezata, caci apasa bb p[rea tare... Fac ce fac si ma duc sa ma intind pe 5-10 min, apoi iarasi n-am stare si incep a face cite ceva si cum vad ca se inrautatesc lucrurile - fuguta in pat si tot asa...
Am vazut ca fetele se pling ca bb e mic, mie mi se pare ca e normal la saptaminile respective, al meu insa la 36 sapt. avea ~ 3.8 kg, n-as vrea sa creasca prea mult pina vine pe lume ca nu stiu cum voi suporta nasterea Cu toate ca maninc destul de normal, n-am luat multe kg la inaltimea mea - mi-e cam greu sa ma misc cu asa un locatar . O sa vedeti ce repede vor creste bb dupa ce se nasc nu fiti suparate si ingrijorate. BB le place cind mami se simte bine, cind zimbeste
Am inteles ca in email-ul comun sint articole si alte chestii despre travaliu, nastere, alaptare - cum as putea sa le citesc/printez si eu?
Tin pumnii p/u Raluca, sa fie totul bine si sa mai stea bb cumintel la caldut!
Mirona, mult calm si cit mai multe zimbete si mai putine ingrijorari, stai cumintica in pat... n-o supara pe Karinuta....

o zi cit mai reusita si o noapte cit mai linistita

37w 1d lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pitikot,linisteste-te,bebe e bine !!!
a deju
,nu te fa piroman ca inveti copilul la prostii!
LA MULTI ANI SOTULUI TAI !! SA FITI FERICITI ALATURI DE ERIC !

masina cu uscator : nu am,dar stiu ca e foarte utila.daca cititi bine instructiunile si bagati ce trebuie si cand trebuie,nu aveti probleme.asa ca,fetele care vor sa isi ia,nu mai stati la indoiala.
Eu nu am unde sa mai bag si uscatorul.
mio75,sper sa fim si noiasa,cand ne apuca ,sa avem timp de epilat,aranjat..
bamboletta,nue un timp fix pt epidurala? cum sa nu ti-o mai poata face dupa dilatare 4-5 ? se poate face oricand,doar ca daca e prea tarziu,e posibil sa isi faca efectul dupa nastere! stai linistita,ca se poate face oricand.medicii de obicei amana momentul,si sunt putin care fac la dilatare 4-5 pt ca nu stiu cate ore mai dureaza pana la nastere.si te tot amana..
oricum,nu intarzie mult efectul,daca e doza corecta.de cele mai multe ori nu isi face efectul pt ca fac doza mica,le place sa mai simti cate ceva,sa fie ei mai siguri.
mai depinde si de la persoana la persoana,poate,cat de repede prinde la fieacre.la cumnata-mea si-a facut efectul ,adica nu a mai simtit nici picioarele,imediat ce i-a facut injectia.si de atunci nu a simtit nimic pana dupa nastere.i-au facut la dilatare 2 jumate.
se face la orice dilataie,fetelor !!! nu e regula !singurul risc ar fi sa stati muuulte ore pana va dilatati complet,si sa treaca efectul,de aceea ei amana momentul ,pana mai spre final!
mio,scumpa,gandeste-te asa: daca tu nu ai timp sa ajungi,si sa iti mai puna epidurala,inseamna ca a iesit deja aproape,si nu mai poti sta sa te intepe in coloana,dar bucuria mare e ca in 20 de minute aiscapat si nu mai ai nevoie de ea!! durerea nu e la nasterea in sine,aia in 15-20 de minute ai scapat! durerea mare e,daca e,la contractii si in procesul dilatarii!! atunci urli de mori,ca pe masa scapi repede!
si daca tu nu stii siajungi tarziu,inseamna ca esti dintre fericitele care nu au contractii dureroase si care nasc intr-o ora si atunci ce iti mai trebuie anestezie ???asta ar ficaz fericit,nu caz de speriat!
jojo miha,ai grija cu raceala!e frig,baga un pic de caldurica in casa.
codita
,nu stiu ce e,mergi fuguta la medic !!
Raluca vine acasa??
cleomoni
,exact asa facem!! planul ca tiganul!!!
roxana
,haha ce nazdravanide copii ai! ei,eu in clasa a patra deja falsificam semnaturile mamei si tatei .aveam eu o manie,sa copiez scrisuri si semntauri,si pe-ale lor le stiam .doar ei se puteau bunghi,dar altii nu.aveam 10 ,tot carnetul,dar mama a neglijat sa imi semneze.si asa cand semna,satula de zeciuri,ea considera ca nu e nevoie decat pt frate-meu care venea cuprobleme si reclamatii,si imi semna de obicei pe carnet,o semnatura lunga,pe lateral,pt toate notele.ca ii era lene sa faca la tote.si azi asa ,maine asa,ma certa invatatoarea ca nu am adus carnetul semnat,nu pricepea si ea ca mama nu se sinchisea la note de 10.si de rusine,m-am pus acasa si am exersat bine semnatura,am intors carnetul cum faeca mama si am tras semnatura.si gata,rezolvata problema!si acum am influente din semnatura lui tata,ca deh,de atatea falsuri ce faceam..
i-ai cartea !!
panaa,un copil de 2900 nu e mic la nastere!! e maimic,da decat cei de 3500,e clar,dar nu ceva de ingrijorare.sunt sanatosi ,la fel!nu mai zic ca mai ai pana nasti,poate o saptamana,poate doua,si mai ia!
la 35 de sapt,dupa grafic,copilul are 2383 kg !!!
eunu inteleg ,DE CE MEDICII VA SPUN CA AVETI COPIII MICI LA TOATE ??? DUPA CE GRAFICE SE GHIDEAZA EI LA FINAL ? DE CE TREBUIE SA FIE TOTI COPIII DE 3,500 KG?? SE NASC CU GREUTATEA ASTA DACA AJUNG LA 40 DE SAPT.DAR NU POTI CERE UNUI COPIL CU 5 SAPTAMANI MAI MIC SA FIE DE 3.500 !!!!
Prietenele care iti spun ca aiburta mica,sunt niste destepte,ca de obicei!
mor cand vad cum va sperie toti cu toate tampeniile !!! chia rnu au ce face??
ei,poftim,mai siplangi !!! din cauza unor tampiti!!!
bebe e bine,tu esti bine,ai sa il nasti gras si frumos,AI SA VEZI!!!!!!
sau tu spui acum ca e defapt mai mare?? ca nu mai inteleg.
fetelor,nici ecograful nu poate masura EXACT!! ati ajuns pana aici,important e sa stati cuminti in pat si sa treaca saptamanile,cat se poate de mult.in rest,toate aveti copiii foarte bine,doar mergem la eco de luni de zile !!
adinazot,ma bucur ca ai ajuns pana aici! deja esti in afara pericolului !
kokorina
,ai aparut!1 cum mai esti? te-ai facut bine sau inca mai bolesti ?cum a fost ziua sotului?
madaluta
,daca ti-a propus nastere naturala,eu zic ca nu e nici un pericol!
important e ca bebe e bine.de ce veniti toate cu vesti BUNE de la eco,dar cautati motiv de plans?? de nebatute_??
jojo miha,nu totidoctorii fac la fel,doar cei care tin la pacient.pt ca interesul lor ar fi sa ia bani de la voi,la o cezariana.dar asa,se gandesc la voi si vad ca nu e nevoie de cezariana,ca nu exista risc,si atunci de ce ?
lia,esti si tu pe ultima suta de metri!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am recuperat de citit...am fost ieri la dr si mi-a dat de facut injectii cu nos-pa...mi-a gasit anemie...uterul cu contractii...ne vedem pe 1 nov, daca intre timp nu ne lasa contractiile sub efectul nos-pa, ne paste spitalul...asta e..macar sunt sub supraveghere....am intrebat-o de epidurala si cat de curand mi-o voi cumpara sa o am si p-asta si sa scap...v-am pupat

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata.
Am inceput ziua prost, a mea copchila nu a binevoit sa ma salute de dimineata cu suturi in stomac,ca de obicei, asa ca au navalit piticii hoarde...noroc ca am simtit-o acum 10 minute cum se foia sa-si faca mai mult loc de dormit...puturoasa..

Dolores cum de ai anemie? Nu mai stiu care ce luati, dar din cate imi aduc eu aminte lui si tu vitamine. Sa iei neaparat fier, nu e de joaca cu anemia. Si sa stai cuminte in pat, lasa si calcu si curatenia si pisu si tot, mai bine te chinui sa zaci in pat nemiscata acasa decat sa fii internata.

Aelita n-ai somn maica, n-ai somn..daca ar fi dupa mine as dormi ca lemnul la ora asta.
Ai dreptate, toate fetele vin cu vesti bune de la eco, da' tot au un "dar.." la coada. Sunt convinsa ca daca ar fi vreun motiv solid de ingrijorare ar spune docii ce e de spus, asa ca nu va mai chinuiti fetelor si nu mai plangeti (Panna nu-ti face bine nici tie si nici bebelului) mai bine..of, nu stiu ce e mai bine.
Si eu as face exact la fel.. M-as boci pana la epuizare. Sa fie hormonii de sarcina???

lia bine ei revenit. Si tu esti aproape de linia de sosire...

kokorina cum ati sarbatorit ieri? Cu intarziere, La multi ani sotului tau!!

Asizule dormi?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

neata ,fetelor!
cum sunteti azi ?

dolores,ai grija de tine,sper sa nu ajungi sa stai internata!
cum asa anemie?? parca si tu luai vitamine,si mancai sanatos..
tu esti mereu cea care da trezirea aici!
euam dormit nici doua ore..

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

prezenta si eu la cafea...ca in fiecare dimineata,dar deh am zis sa intru sa va si spunNormal ca as raspunde dar u mai stiu ce si cui...
Bun venit in gasca noastra fetelor noi...ce multe suntem acum...prdonasta era semnul...nu?

Miraco32+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata,eu m-am trezit cu cana de ceai si lamaie in mana ca limonada mea de ieri nu a avut nici un efect.Am deschis geamurile sa aerisesc si mi-a venit un miros de cafea.........mmmmmmm.
Da Doolres ultima sarcina pierduta a fost la 25 saptamani dar mai am doua una la 6 saptamani si una la 3 luni.La cea de sase saptamani mi-am facut testul de sarcina cand am venit mireasa,dimineata, direct de la nunta,cred ca nu a mai vazut farmacista vreo mireasa in farmacie si cand am venit din luna de miere l-am pierdut.Ma duc sa inchid geamurile sa dau drumul la caldura.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mneata!

anunt cu mandrie ca sunt mai bine cu moralul, m-am impacat cu ideea ca nu am ce face, pot sa ma gandesc si o mie de ani, tot nu o sa am tensiunea mai buna pe uterine...

dolores dr era intr-o dispozitie de zile mari, desi i se bulumacise tot programul, ca sosisera vreo 2 nasteri naturale. desi pacienta de la 8 a venit la 8 juma si in locul ei o luasera pe cae de la 9, care sosise mai devreme, si cumva s-a devansat programul, iar eu am intrat la 9 in loc de 8.30 cum eram programata, a durat toata treaba 50 de minute, deci nici gand sa fie expeditiv, cum m-as fi asteptat. mi-a zis ca e posibil sa fie mare discomfortul, multe mamici se simt rau, ca trebuie sa apese pe aici si pe dincolo, dar sa il anunt daca e vreun semnal de alarma in timpul consultatiei. mi-a raspuns la toate intrebarile, m-a ascultat pana la capat cu ce ii povesteam, doar ca mi se inecasera mie corabile si tot am uitat ceva de pe lista. m-a chemat din nou in 4 saptamani, nu stiu daca trebuia mai repede sau nu, dar oricum va fi plecat din tara, si nu se poate mai devreme. m-am programat in prima zi in care se intoarce, sper sa nu fie bebelina grabita sa ajung eu la spital inaintea doctorului. m-am interesat cine ii tine locul, am intrebat pe forum de doctorita respectiva, si daca o fi sa fie, nu o sa raman eu fara doctor. frumos ar fi insa sa il astepte si fi-mea...

multa sanatate si moral cum trebuie tuturor!

chris 32+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

... si de azi am mai crescut si am ajuns la 33 de saptamani, desi pana acum noi schimbam in alta zi,dar nu mai conteaza

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput