nu pot sa "forward mesaje" din contul de aici

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Adrienne, cu comentariile de mai sus eram off topic intentionat, dar fara sa vreau sa te supar.

Acum on topic, tehnic, nu e greu sa facut ceea ce ceri (mi se pare mie), pentru ca de exemplu exista optiunea de a trimite cuiva o postare prin mail (adresa de email explicita).
Editez : spun prostii, dupa un mic test, adresa de mail nu, e cea a unui user.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ei si tu Mik, chiar m-a bufnit risul... cum sa ma supar? Si eu zic ca nu e greu ... ce pacat ca nu au si un emoticon cu unul la calculator care lucreaza pina ii iese fum din cap... ca l-as fi pus acum...mey, mey o sa ma bata adminii ca eu tot am sugestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Hai sa va pun si niste bancuri daca tot v-am plictisit azi:2 elevi termină gimnaziul și unul intră la informatică, altul la auto. Peste 50 de ani se întîlnesc.Cel de la auto:- Mă, eu am făcut mașini superbeton, viteză maximă, etc.Cel de la informatică:- Mă, eu am firmă de calculatoare mare... și să știi că dacă făceam eu mașini erau de 10 ori mai bune decît ale tale!Cel de la auto:- Dacă tu făceai mașini, cînd puneai frînă, mașina te întreba: "ARE YOU SURE YOU WANT TO DO THIS?"Bărbații și calculatoarele sînt la fel: sînt greu de înțeles, întotdeauna au memorie insuficientă și mereu apare ceva mai bunOFERTĂ SPECIALĂ LA MICROSOFT:La achiziționarea oricărui sistem de operare Windows 95, 98, Me, 2k, XP, vi se oferă gratis 2 mănuși de box și 5 butoane de Reset!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Acum serios vorbind invit adminii si/sau moderatorii sa-mi explice si mie de ce ceea ce am propus eu pare atit de outrageous, cind mie mi se pare inofensiv, ba chiar v-ar ajuta prin promovarea acestui site. De pilda, eu, utilizator Popescu as vrea sa pot trimite unui prieten o reteta primita pe acest site. De asemeni as vrea sa pot sa forward unui prieten Ionescu un raspuns la un topic care intimplator il preocupa si pe acest prieten.Exemplu (ipotetic): topic la legislative: ce pot sa fac pt. recalcularea pensiei alimentare? Sotului meu i-a crescut salariul mult in ultimul an insa imi plateste aceeasi pensie alimentara. Cum sa procedex ca sa plateasca mai mult... lumea raspunde... de ce nu as putea sa ii forward acest topic unei prietene despre care stiu ca se confrunta cu ac. problema? E.g sa existe o icoana forward in fiecare reply alaturi de cele existente deja "modifica", trimite un pm autorului, bla, bla...In fine, eu cred ca sint o persoana logica asa ca astept o explicatie logica de ce nu se vrea trimiterea de mesaje in afara acestui domeniu. Care e baiul?Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adriana daca imi dai adresa ta iti trimit topicul asta pe email.
Daca te uiti in jos stinga vezi "Trimite unui prieten".
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Limba forumului este limba romana

Ideea Adrianei este excelenta. Multi vor vrea sa isi pastreze mesajele personale primite si cea mai buna solutie ar fi (dat fiind capacitacile gigabitice ale noilor servicii de webmail) sa poata face fw catre propria adresa de e-mail folosita la inregistrare.

A trimite aceste mesaje la orice adresa de e'mail este insa nepreferabil. In primul rand de la cine vin aceste mesaje? de la user@desprecopii.com ? nu se poate.
Punem un server veritabil de SMTP, si pe admin sa prelucreze headere de e-mail ca sa trimitem tuturor un mesaj deja clasificat ca "personal", sau vom oferi posibilitatea de a fi transportat intr'un alt container personal - e'mailul destinatarului de unde poate fi facut fw ?

Alin




A da "forward" presupune personal mail manager deci mail-server care dupa cite stiu e mai greu de asociat cu forum, mai ales ca numai versiunea 4.3 parca are Cpanel forward la alt email address, celular,...etc.
Mai usor e sa copy-paste mesajul respectiv si sa-l trimiti pe propria adresa de email. Propria adresa de email o poti avea scriindu-ti tie un PM si dind replay to email.
Poate are altcineva o solutie mai simpla,
A




www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga Andrada nu mi-e familar c-panel sau ce spui tu dar suna a fi un produs software de-a gata, ceva ce cumperi si integrezi in software-ul tau. Codul pe care l-am propus eu (sau mai bine zis cele 2 solutii pe care le-am propus, mailto a lui javascript si creearea programatica a unui atasament outlook) functioneaza insa nu salveaza nici o copie a mesajelor nicaieri ci doar le creeaza si le trimite.Pur si simplu mesajele se trimit si gata, nu se pastreaza nicaieri nici o evidenta, dar cine cui ii pasa? Inteleg, daca vreti sa mentineti evindenta mesajel trimise atunci e putin mai complicat pt. ca inainte de a le trimite trebuie salvate intr-un tabel, inteleg... nu e complicat dar in fine... ceea ce spuneam eu este ca dpdv. tehnic e facubil...Multumesc pt. clarificari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Andrada
Poate are altcineva o solutie mai simpla,
A




<a href=""JavaScript:openWindow('pop_mail.asp?id=" & rs("MEMBER_ID")& "')"">Click to send an E-Mail</a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

cu atatia specialisti in zona ma gandesc ca ar trebui sa profitam mai des de creierele lor
admin o sa va raspunda azi - aseara a fost trist cu meciul Stelei





Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ma scuzati ca-s complet off topic da vroiam sa ii zic Adriennei si lui Mik ca virgula culmea nebuniei la frantuji mi s-a parut cum vorbeam cu ei in engleza si imi raspundeau in franceza....demonstrand ca pricep tot da-s pur si simplu incapatanati (si e vorba de convorbiri oficiale, de business, cu private).

Roxana

Mergi la inceput