La France (60)
Raspunsuri - Pagina 25
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by gabgabriela
Jasmine, am vazut si eu ca "la redoute" face reduceri de pana la -70%. Si nu sunt singurii !! Sunt la sfarsitul soldurilor !Problema e ca nu stiu daca chiar sunt care livreaza in Romania . Ar trebui sa aibe "antene" de desfacere acolo.(sa-l poti chiar schimba in caz ca nu-ti vine bine , ca aici ) Deci primul pas e sa vezi in Romania . Caci noi , nu prea stim de aici.Bafta !
Cristina ,ti-am trimis un PM !
Salutari tuturor !
Nu e vorba de "antene",cred.LaRedoute trimite coletele prin posta si daca e cazul poti sa faci retur,tot prin posta.
Speram sa mai stiti voi alte site-uri asemanatoare...
Poate va veni si ziua aia cand vor avea incredere sa livreze in RO.
Marox spune:
Doruletz, si mie-mi place Roland Giraud. Ma bucur ca a fost bun in piesa pe care ai vazut-o, ma gindeam ca dupa tragedia pe care a trait-o (moartea fiicei lui) n-o sa mai fie in stare sa joace in comedii.
Am citit si articolele lui Tudor Octavian. Imi place cum scrie, desi uneori nu prea stiu unde bate. Chestia cu esecul (moamaaa, parca ne-ai dat tema de dizertatie "Sinteti de aceeasi parere cu T.O....?"....Glumesc!) o vad in sensul ca nici un romān, de la cei pe care i-a pomenit - Ionesco, Eliade, Brāncusi- nu a ajuns "cineva" in Franta. Si depinde la ce te raportezi, la ce te asteptai sa fii si sa ai ("Etre et avoir", hein!) aici. Dar sint de acord cu el, cel mai bine descoperi Parisul mergind pe strada, nu vizitind muzee (desi...cum sa vii la Paris si sa nu intri macar intr-un muzeu?!!!).
hristina spune:
Gabgabriela, nu ai primit raspunsurile mele?
Ti-am trimis PM-uri! Le-ai primit?
Ai rezolvat ceva?
Da-mi si mie un semn de viata ca domnul cu pricina,daca nu rezolvam cu ajutorul tau, ar trebui sa gaseasca o solutie de a ajunge personal in Franta pentru a-si lua respectivul certificat!
Astept vesti bune !
Multumesc de ajutor!
Kasi si Victoria
gabgabriela spune:
Draga mea , eu nu te-am uitat ! Ti-am trimis mail la adresa data de tine !Sper sa-ti fie de folos !
Corina spune:
Fetelor,putem vorbi din nou in Romania cu tarif local, www.coucoutel.fr , cu 0811 65 30 40!!
Pupici
Marox spune:
Corina, multumesc de informatie! Eu foloseam TELERABAIS-ul, 0811.31.50.50, chiar daca e cu durata limitata, vorbesc cam 15 min pina se intrerupe.
Intrebare: a comandat cineva carti on line din Romānia? Adica livrarea cartilor sa se faca in Franta si plata prin card la fel?
TBEla spune:
Buna,
Sunt o mamica cu o mare problema de rezolvat. Baietelul meu cel mic a fost diagnosticat si operat partial de tumora cerebrala.
Se pare ca trebuie operat din nou. Am aflat de un dr, in Paris, spital Necker.
Va rog mult, pe fetele din Paris, dati-mi si mie niste informatii:
- cam cat costa mancarea pentru o persoana pe zi
- exista variante mai ieftine de cazare dar in conditii civilizate, adica sa pot sta cu copiii
- ce stiti de conditiile din spitale, eventual preturi
- cam cat ar costa o consultatie la un profesor neurochirurg? Nu am rezolvat prin e-mails si prin telefon si ma gandesc sa vin personal
Va multumesc mult,
Ela
redi spune:
Buna la toate !
Merge careva la cursurile in limba romana ,duminica la ambasada,in Paris ?
Am auzit de doua ore de curs pentru copii scolari si prescolari , 25 euro pe luna ,as vrea sa stiu parerea voastra daca ati dus copilasii acolo !
Poate trece-ti pe aici ,sau nu mai sunt romani in Franta ?
Redi
andiaroro spune:
Redi- Noi suntem prea mici pt astfel de cursuri, dar mi se pare o idee interesanta. Daca testezi, poate ne povestesti si noua mai multe.
TBEla- Cred ca in primul rand trebuie sa-ti faci o programare la dr respectiv (nu cred ca va accepta sa te vada de azi pe maine doar fiindca ai venit de departe - dr cunoscuti au agenda plina) si sa afli ce analize iti trebuie-poate unele le-ati facut deja si va tr doar sa le traduci. Programarile se fac sunand la spital.
In principiu, daca iti cumperi tu mancarea de la magazin, te costa cam cat la Bucuresti. Cu cazarea e putin mai complicat, dar la un hotel gen Etap eu zic ca sunt conditii destul de bune.
Cat costa o consultatie nu prea stiu, cand faci programarea ar trebui sa-ti dea niste preturi orienattive, iar conditiile in spitale sunt ok, iar Necker e un spital f mare.
Curaj!
ana si alexandre (17.02.2006)