Parchet laminat...lucios sau mat?

Parchet laminat...lucios sau mat? | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Vreau si eu o parere
Care parchet laminat e mai bun cel lucios sau cel mat? Sau ma rog, mai bine de intretinut.
Si inca ceva....stiu ca fiecare cu gustul lui dar ma poate sfatui cineva, pentru un apartament cam intunecos (stau pe nord si e umbra toata ziua) cam ce culoare de lemn s-ar potrivi mai bine ca sa deschida camera?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Mirelus, sa nu te superi pe mine, dar eu iti recomand parchet-parchet

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Da este de preferat parchet- parchet cum spunea Karina dar cum acela este cu mult mai scump o sa iti spun parearea mea.
Mai bun mi se pare cel mat. Si culori gasesti in Bricostore culori deschise care vor arata spatiul mai deschis (luminos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Originally posted by Karina

Mirelus, sa nu te superi pe mine, dar eu iti recomand parchet-parchet

Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Ai dreptate....stiu ca e mai bun, dar din pacate nu-mi permit financiar asa ca optez pentru cel laminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

parchetul mat e in voga acuma. cu intretinerea nu stiu cum e... eu acasa am parchet-parchet. intr-un loc intunecos, neaparat sa pui culoare mai deschisa. am vazut intr-o pensiune, un model foarte ciudat, fibra lemnului avea o nuanta mai inchisa si una mai deschisa, si se intercalau... nu stiu cum sa explic, dar arata foarte bine. Uite ceva in stilul asta: http://www.armstrong.com/resflram/na/home/en/us/laminate.html

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cred ca e un stejar rustic(sau ceva apropiat ca si culoare). Este destul de deschis la culoare dar are si insertii putin mai inchise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Fag. Mat e mai modern.

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Si noi tot fag am pus in sufragerie pt ca avem mobila tot de fag in pal.Arata f frumos si da luminozitate locului, asa cum spuneau si fetele.Se intretine f usor.Noi am pus tot mat.Acum vrem sa punem si in restul camerelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mat e mai modern si mai practic (nu se vede atat de tare praful, ca pe cel lucios).

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Mirelus cred ca parchetul mat e mai usor de intretinut.Pentru mobila te-as sfatui sa alegi culori deschise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

daca apartamentul este intunecos, as opta pentru un parchet in esenta deschisa: fag, artar.. de asemenea, culoarea peretilor as alege-o deschisa

Mergi la inceput