* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina m-ai facut sa rad la faza cu baietelul Si eu cred ca e baietel Sanatos sa fie!
Va pup pe toate si va multumesc mult de tot pt felicitari! Sunteti niste dragute!
Am vb cu dr si m-a chemat maine la spital (e de garda) sa-mi faca eco transvaginal. Maine am 31 de zile de la UM si sper sa se vada macar sacusorul acolo unde trebuie

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

salutare fetelor, am intrat si eu putin sa semnez condica. Am fost la Bucuresti cu putina treaba si am stat la matusa mea care a tot alintat-o pe Mia. Asta mica a racit putin, are nasul infundat si e tare agitata si miriita. Mi-a facut si mie sotiorul laptopul si putem intra mai des.
In Constanta, aveti vreo idee cind se da drumul la caldura, ca e cam frig in casa, am bagat un radiator in camera la bebelus ca nu se mai putea sta.
Sper ca toata lumea e bine bebelusi si mamici si tatici si restul familie.

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Lauraaaaa, felicitari! Asteptam vestea asta de la tine! DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FELICITARI LAURA!!!SA NE TII LA CURENT si eu pariez ca e printesa.Sarcina usoara si bebe sanatos si norocos!

Mai este siAnairda de la care astept aceeasi veste si o sa fiu tare fericita.Doamne trimite-i si ei repede un ingeras
Sa ne traiasca sarbatorita ILE si sa-ti dea viata tot ce-ti doresti tu!
Weekend placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, ce veste grozava! Ma bucur tare mult. Aseara tot asteptam sa se faca dim. in Ro ca sa vad daca ai facut testul.
Cum ma trezii, prima grija (fara sa apuc sa fac cafeaua) ma uitai la subiectul cu durerea si vazui ca a iesit testul pozitiv.
Sa stii ca si la mine a doua liniuta a fost slaba si nici cand de extrauterina. Fruntea sus si vei vedea ca totul va fi bine. Incearca sa te menajezi primele trei luni.
Felicitari si Doamne-Doamne sa aiba grija de samburica!
Ceela, imi pare rau sa aud de problema cu piciorusul. Dar ai sa vezi ca masajul va face minuni. Sanatate multa lui Traian si te asteptam mai des!
Simona, pai stai sa-ti spun ca tocmai imi povestea o prietena ca fetita ei se trezea noaptea de minim 5 ori. A fost la nu stiu cati medici cu ea sa vada care e cauza trezirilor atat de dese si nu a primit decat umeri ridicati.
Multi copii sunt predispusi la mai putin somn, la colici, etc. In rest, daca ia in greutate, se joaca ziua si papabine, asta e. Chinul tau. Sa fie el bine.
Roxi, ai incercat sa-i dai lui Darius piure de prune sau suc de prune? Ca face minuni la unii puiuti.
Ah, ca ziceai de rupt foile, tu crezi ca am avut curajul sa ii bag agenda sub nas??? Nu ai vazut la ce distanta i-am pus-o? O vrea, sa se deplaseze. Exact asa, avea Luca o poza. O sa vi-o arat. Pe acea paturica (cece a lui Luca), imbracat in costumasul turcoaz, dar el citea Eminescu, nu agenda mea.
Irina, tu stii ce e ala foc automat? Cam asa e la noi in casa.
Apuc sa mai fac cate ceva cand dorm copiii sau cand e Luka-Puka la gradinita.
De ex., ieri dim. l-am dus pe Luca la gradi, sa nu spun ca am probleme cu masina (dar nu vreau sa-mi mai fac alti draci) si a trebuit sa stam pe marginea drumului vreo 10 min, cu amandoi plozii, scos cainele la plimbare, apoi am pus-o pe Eva intr-un premergator fix, adica nu e mobil, cu o gramada de jucarii si m-am apucat sa fac curat pana nu isi face somnul de dim. Am terminat partea de sus a casei si cand s-a culcat Eva am trecut la partea de jos.
In timpul ala mancarea se facea pe aragaz.
S-a trezit Eva, i-am dat papica solida (e un lucru de care tot timpul mi-e groaza sa il fac ca ma murdareste rau de tot), am pus-o cu premergatorul langa masa mea si am inceput sa fac globuri.
Ah, am stat un pic si pe chat cu ai mei si am pus camera ca sa o vada si ei pe Eva.
S-a culcat la pranz si iar am mai avut timp pentru calc. si apoi a venit Luca si gata timpul.
Aseara m-am culcat la 2 ca am stat sa vad un film cu Angelina Jolie. Eva la 7 dim. dadu trezirea. Maaaaama, ce dulce imi era somnul. Asta e.
Noe, inchiriez si eu in we filmul cu Moartea lui Lazarescu. Cica il au la Blockbuster. Ti-a placut?
Fetelor, ce-o face Mariana? Ca nu mai stiu nimic de ea? Are careva nr. ei de telefon, adresa de e-mail? Ca totusi nu-mi suna a bine de ce nu a mai intrat.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ce veste minunata ! Laura, felicitari ! Ma bucur sincer si sunt sigura ca va fi bine de data asta ! Sa ai o sarcina usoara ! Sa stii ca si eu mi-am facut testul tot la 31 zile de la UM si liniuta a doua era tot asa, pala, abia se vedea (pastrez si acum testul ala si asa pala cum e, inca se mai vede liniuta) Asteptam vestile bune maine

Ile, sa fii fericita alaturi de familie si de printesa Viv, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii si noroc !

Am citit din urma, si m-am intristat. Dar ma bucur ca Ada a revenit si mi-ar placea ca si Aida sa fie din nou aici cu noi, atunci cand considera ea de cuviinta. Mie imi sunteti dragi toate si sincer abia astept sa citesc ce scrieti si bineinteles sa scriu atunci cand timpul imi permite. Din pacate eu nu pot intra zilnic pentru ca eu sunt singura cu Teo toata ziua si ea este un copil tare activ, nu doarme decat afara (acum incep sa o obisnuiesc sa doarma si in casa), iar in casa vrea sa fie distrata, sa stau cu ea. O mai pacalesc eu cateodata si sta singura , dar isi da seama repede si plange dupa mine.

Monica, ma bucur mult de tot ca ai revenit si imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem in Moghioros, poate in Austria ?
Kim, LA Multi Ani, sa imbatraniti impreuna sanatosi si fericiti !
Ciuf, ti-am mai spus si iti repet : te admir ! Esti foarte TALENTATA , iti organizezi foarte bine timpul si ai doi copii frumosi foc !
Anamaria, sanatate Iuliei, sa treaca mucisorii repede !
Ceela, multa sanatate lui Traian ! Ai incredere ca se va rezolva repede !
Simona, te inteleg atat de bine....stiu cum e sa nu dormi noaptea...la voi suzeta , la noi dorul de tzitzi sau poate chiar ii e foame, dar refuza categoric orice tip de formula. Pupici lui Edutzu sa doarma bine noaptea

Catrinel[red], ca ma intrebai tu : Teodora tot nu vrea nici un fel de lapte praf. Am vazut ca si [red]Monica are aceeasi problema cu Matei. Papa laptele praf doar daca ii fac cereale, dar nu oricum, sa fie ca o pasta, sa ii dau cu lingurita, daca ii dau cereale diluate in lapte (deci mai mult lapte), cu bibe, refuza . Nu vreau nici sa abuzez cu cerealele, asa ca ii dau doar 3 masuri cu 100ml lapte praf seara, pe la 8 si apoi dupa baita tzitzi.Facem asta de 2 seri, deocamdata nici o schimbare, se trezeste si de 6 ori cateodata noaptea !

Fug, s-a trezit ! Pupici

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va pup pe toate colegele mele sufletiste si va multumesc
Inca sunt naucita si nu imi prea vine a crede!!! Ii tot spun sotului ca sunt fericita Pentru prima data dupa 6 luni, aproape 7, sunt fericita

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

In Constanta, aveti vreo idee cind se da drumul la caldura, ca e cam frig in casa, am bagat un radiator in camera la bebelus ca nu se mai putea sta.

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
[/quote]

Deea, eu locuiesc in FE5 (blocul CNE Cernavoda) si avem centrala noastra, a blocului, dar din cate stiu eu, de la 1 noiembrie se da caldura la blocurile din oras. Eu nu stiu sigur, ca eu sunt din Craiova (acolo se da caldura de pe 15 octombrie, am vorbit cu sora mea), de 3 ani de cand m-am casatorit stau in Constanta (si nici acum nu pot sa zic ca stiu orasul, doar centrul) - am intrebat insa o vecina si ea mi-a zis asa, ca de la 1 noiembrie. O oprisem sa o intreb daca stie cand ne baga caldura, ca si noi stam cu caloriferul electric in priza si cica "prognoza meteo zice ca vremea e in incalzire, asa ca mai asteptam"

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Laura, eu sunt noua pe aici si nu am fostalaturi de voi la odisee, dar am citit povestea ta si iti doresc si eu, alaturi de celelalte fete, sa te ajute Dumnezeu sa tii in brate un bebe sanatos pe la vara viitoare, nu?
Simona Toma, am citit despre Romergan la Parintii intreaba, cauta si tu, era un subiect mai vechi..oricum, e o masura disperata, dar cred ca asa esti tu deja, sau ajungi in scurt timp. Se pare ca efectele sunt pe durata administrarii siropului..mai bine cauta singurica. Eu am o prietena care are un baietel de 3,5 ani si si acum se trezeste noaptea..iti dai seama ca nu mai e vorba nici de foame, nici de tzitzi, doarme in camera lui si se scoala plangand. Dupa ce il linistesc se culca la loc, dar e destul de nasol si la ei. Si tot asa, doctorii dau din umeri, cica asa sunt unii copii. Mai era un subiect tot la Parintii intreaba, ceva cu Bebelusi insomniaci..vezi si acolo..
Multi ani frumosi si fericiti pentru Ile! si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Laura Ioana nici nu stii ce mult ma bucur pt tine! felicitari! Sunt sigura ca acum va fi bine! Sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si mancacios! Oau....zau ca mi-au dat lacrimile....ma bucur mult si te felicit pt curaj...esti un exemplu pt mine!

Mergi la inceput