Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Prezent sunt Lilisor! Va citeam.
Daca e tema zilei sa zic si io ca dunga la mine e de la inceput si se prelungeste pe masura ce creste sarcina.

Daca e sa vorbim de absente, unde o fi IoanaN?

Cata 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Am pus in cele din urma poze cu partea din apartament unde locuim. Sper ca in dec sa terminam de renovat tot apartamentul si atunci o sa pun poze cu tot apartamentul.
Am pus si poze cu lenjeria de patut care m-a costat 125 ron. Imi cer scuze ca nu mai stiu cine mi-a cerut sa pun pozele. Se pare ca experimentez si eu mai nou lipsa memoriei la gravide!

Si eu am probleme mari cu arsurile si nu stiu ce sa fac. momentan rabd.

Michelle, sper ca vi azi cu o veste buna!

Alina 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lilisorule eu semnez condica in fiecare zi, doar canu scriu prea mult.

arsuri am si eu si amincercat si cu lapte...dar nu da rezultat. nu stiu ce sa fac.

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by simkat

Helenutza23 - si eu pot sa stau fara pat cu telecomanda, insa, nu as vrea sa ma duc in mizerie si lenjerie rupta si patata.
La Filantropia erau saloane cu cate 8 paturi si ne puneau cate 2 in pat. Iti dai seama ca am preferat sa platesc rezerva decat sa stau cu inca cineva intr-un pat (in general tiganci, fiindca 70% din mamici astea erau).
Acum am cautat (pe net) o maternitate in care sa nasc si sa stam (eu si BB) in conditii decente, fara a plati, din nou, rezerva, ca doar nu ma duc la hotel!

22+ cu & Raducu(19.02.2004)

la faza asta conteaza si "cuvantul" medicului. asa cred. ca asa in fiec maternitate sunt fel de fel de femei, toate tre sa nasca si spitalele sunt aceleasi pt toate. dar sper eu ca sunt saloane si saloane, iar nayel are grija de pacientele lui. stai fara girja, eu asa zic! eu tocmai am vorbit cu cineva care a nascut acum vreo sapt la cf2, cu nayel, si era incantata...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtici
probleme cu arsuri si kg ma deranjeaza de cateva zile insa nu am avut curaj sa scriu de frica kg sa nu ma certe careva ca in 23 sap am luat 10 kg ingrozitor de mult deja ma apuca frica la gandul ca sigur voi mai pune cateva; dunga neagra este prezenta la mine insa la 2 eco 3d mi-a zis ca e fetita deci pot sa stau linistita, oricum nu conteaza ce o fi fetita, baietel, sanatos sa fie noi oricum il vom iubi fte mult.

nadiutapm 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Intrebare: se pomenea ca Garmastanul este scump...poate sa-mi zica cineva o cifra aproximativa!? Bate milionul?

Burtica

Eu si Noi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Va scriu despre Michelle. Ea acuma s-a dus sa se odihneasca ca abia a venit acasa. Nu e prea linistita.
Din pacate inca nu le-au zis nimic altceva decat sa astepte pana luni. Offff, mi-e mie greu sa mai astept, d-apai lor.
Dupa ce au alergat prin spitalul ala de la viena ca nu le-a zis nimeni exact unde sa vina, si i-a mai si "linistit" cineva ca MRI nu e o analiza de facut in sarcina (exact ce avea nevoie), au bagat-o in analiza.
Au bagat-o intr-un tub unde zice ca ii era destul de rau ca era fff cald si bebe se agita, saraca.
Dupa i-a fost cam rau, eu zic ca de la emotiile multe.
Dar cea mai mare nasoleala e ca inca tot nu stiu nimica.
Sa speram in vesti foarte bune luni, Doamne ajuta!

Cata 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Un gand bun ptr Michelle

Burtica

Eu si Noi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am pus poze noi cu burtici 26sapt. :

http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762313261564#page1

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici!

nu v am mai scris de ceva timp!ieri am anut programare la eco. totule bine cu fetita! e o frumoasa si seamana cu mine!!! are 1312 gr.totul e bine. placenta a urcat...deci numai vesti bune! sunt atat de fericita! numai gandul la tatal ei imi umbreste bucuria .....a plecat la munc ain portugalia.. si nu m a mai sunat......l am tot sunat eu si are tel inchis iar azi mi a spus cinev ac al ar fi vazut ...nu mi a venit a crede dra eu aveam un nr de portugalia de la niste prieteni de ai lui si l am sunat pe nr acela....surpriza! el e in spania de aproape 2 saptamani! a fost numai o sapt in portugalia si apoi s a intors , cred eu sa si ia masina........iar telef il are inchis!!! cred ca si a schimbat nr.... sincer incerc sa nu ma mai stresez din cauza lui...e clar ca nu ma va ajuta . iar eu am crezut ca fraiera ca o sa ma ajute....dar gata.....am revenit cu picioarele pe pamant. e clar ca nu va face nimic pt fetita...deci nu are rost sa mai sper ca o sa ma ajute...si sincer nici nu vreau sa mai stiu ceva de el. eu imi iubesc printesica si o sa fac orice pt ea...ea e bucuria vietii mele, cea mai mare realizare din viata mea si de as putea sa o iau de la inceput stiind ce mi rezolv aviitorul tot as pastra o . o iubesc si numai ea ma face sa zambesc!

va pup si va doresc multa sanatate si bebelusi superbi!

irina 28+MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput