Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 22

simkat spune:
Off, Monu, mai m-ai linistit! Deci scorul este de 1 la 1. Sa vedem cine imi mai spune despre linia neagra, poate cine stie, mai imi revine un pic speranta.22+ cu
&
Raducu(19.02.2004)

simkat spune:
Helenutza23, pliz, ?
Spune-mi ai fost sa vezi maternitatea? Acum mi-a trimis mesaj o prietena care a fost pe acolo si mi-a zis ca este un jeg de nedescris si nici urma de paturi cu telecomanda. Eu cand am ales maternitatea pe criteriul asta am mers, sa fie cat mai civilizat si mai curat, dupa care am ales medicul cel mai bun. Fetele care au nascut acolo mi-au laudat spitalul ...(cele de pe net), insa acum am ramas fara replica. Eu personal nu am vazut saloanele si nu stiu ce sa mai cred.22+ cu
&
Raducu(19.02.2004)

Amaya spune:
Anis, eu am dat sfoara-n tara de mult, la toata lumea (si repet cu orice ocazie posibila), ca nu vreau sa vad roz, ca o sa imbrac fata in rosu, portocaliu, galben, verde, bleu-jandarm-in-dungi, cacaniu, orice numai nu roz
simkat, hai sa mai schimbam scorul acela, eu am fetita si inca nu mi-a aparut linea negra...la baiat mi-a aparut relativ devreme, cam pe la 17 saptamani.
Oana 23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele

Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by simkat
Helenutza23, pliz,?
Spune-mi ai fost sa vezi maternitatea? Acum mi-a trimis mesaj o prietena care a fost pe acolo si mi-a zis ca este un jeg de nedescris si nici urma de paturi cu telecomanda. Eu cand am ales maternitatea pe criteriul asta am mers, sa fie cat mai civilizat si mai curat, dupa care am ales medicul cel mai bun. Fetele care au nascut acolo mi-au laudat spitalul ...(cele de pe net), insa acum am ramas fara replica. Eu personal nu am vazut saloanele si nu stiu ce sa mai cred.22+ cu
&
Raducu(19.02.2004)
simkat eu am fost decat la spital, in sala aia de asteptare si am intrat in cabinet unde mi-a luat cultura de col. in acel cabinet, sincera sa fiu, nu mi-a placut f tare. nici in jurul spitalului, ma refer la curte, nu e cine stie ce. ca sa nu mai zic de intrarea de la urgenta, cea de la demisol, arata nasol. acum in maternitate efectiv nu am intrat. decat mai bagam un ochi de pe sala de asteptare. dar nu am vazut mai nimik, in nici un caz nu am vazut saloanele. eu nu mi-am facut iluzii de pat cu telecomanda.

mushulica_p spune:
Buna, burtici!
Aaa, cred ca nu ma tineti minte ca intru f rar pe aici
Da ma bag la statistici, ca sa aveti cu ce compara:)
Eu am pus deja 11 kg la 23 sapt:/ E mult, asa? dar ma simt chiar absolut in pielea mea, si nici nu obosesc macar la urcat scari, mers pe jos, curatenie prin casa.
Acum de linia neagra - la prietena nu a aparut deloc pina la urma - are fetita, la o fosta clega - ditamai dunga mare si lata - tot o fetita are. De burta tuguiata - aceleasi persoane, cea fara dunga o avea tuguiata, cea cu dunga - rotunda, si la ambele fetite:)
Si soarca a zis ca toate 3 sarcini le-a purtat la fel, burta rotunda si umflata, si are 2 fete si sotul meu:)
Jos cu babismele!!! o ecografie e cu 99 % mai sigura! (da, se mai intimpla sa coincida babismele cu eco)
Pupici!
Ludmila 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

ylilimic spune:
Iata ca revine subiectul dungat! Va sa zica eu la prima sarcina, dunga, burta tuguiata = baiat; prietena mea, dunga, burta rotunda = fata. Acum eu fara dunga, tuguiata = baiat, vara-mea cu dunga, tuguiata = baiat.
Cine sa le mai stie! Vorba ludmilei - noroc cu echo, ca pe ce spun babele nu mai pun baza.
Unde e Liuda? Iar a plecat?
catalina, aventura, miciurin, marinar cam lipsesc de la apel. Stie careva ceva s-au fac rezerve pentru WE?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

anis spune:
Mie dunga mi-a aparut la prima sarcina dupa 30 de sapt.Acum eram gravida si de abia imi trecea dunga de al prima sarcina . Ca de aparut apare spre sf sarcinii si te tine vreo8 luni si dupa ce nasti..asa a fost la mine.
Pe mine ma bate gandul sa nasc la Euroclinic, asa ca sa nasc si eu undeva civilizat, ramane sa vad daca dr Tutunaru vine si el acolo...ca nu ma las pe mana nimanui altfel.Prefer Euroclinicul ,pt ca neonatolaga de acolo e dr lui Ingrid , asa ca stiu ca dupa ce nasc bb e pe maini bune.Sa vedem, cum fac cu dr T.
AniS 26+
si Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

ramonaa spune:
Buna si de la mine. Abia fac fata sa citesc ceea ce scrieti voi la viteza pe care o aveti. Sunt interesante discutiile dar eu nu apuc sa raspund. Sper sa se schimbe situatia cand intru in concediu, adica de la 1 noiembrie. Abia astept!
In legatura cu linia de pe burta, la prima sarcina am avut si aparuse destul de repede, acum nu am nimic.
Despre cumparaturi , ce sa va spun, nu am facut inca. Mai am ceva hainute de la baietel si trebuie sa fac doar cumparaturile pentru spital. Parca nu-mi vine sa cred ca ma apropii de saptamana 30. Am luat 10 kg si e totul bine. Eu sunt multumita.
Arsuri am si eu noaptea. Orice as manca e jale. Si apa daca beau ma arde pe gat. Am si perioade de insomnie noaptea, nu foarte dese, dar ma prind zorile la televizor si cand trebuie sa ma trezesc pt servici e jale.
Emotii la nastere voi avea oricum mai ales ca am mai trecut o data prin asta. Voi naste normal daca e totul ok (si sper sa fie).
Am si eu aceeasi rugaminte ca multe dintre fete, dati-mi si mie contul si parola.
Va las si va doresc un week-end superb.
P.S. Michelle iti tin pumnii. Sper sa fie totul bine. la toata lumea.
poze 1
poze 2 Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)

oana_bucur spune:
Fetelor, va multumesc. Dar sa stiti ca accesul de tristete nu a durat decat vreo juma de ora iar picuratul doar cateva minute.
Catalina..eu la maternitatea din brasov...acum ceva vreme, aveam planuri marete cu o clinica privata de pe langa sf gheorghe insa cu problemele care au intervenit nu mai am ce cauta decat la maternitate. Era o infirmiera care imi spunea ca nu avem voie decat cu pungi la nastere si cu hainele lor (caci sunt sterile). Banuiesc ca exceptiile nu sunt chiar rare, totusi.
Cristiana m-ai facut sa rad de-a binelea...sper ca mai mult de vanatai n-ai treaba.
Adinush...ma bucur sa-ti aud vocea intreaga si sanatoasa. Te-ai plictisit deja de sarcina!? Eu recunosc ca inca ador starea asta si sper sa ramana asa pana in sf de ianuarie.
Aiska...pe tine nu te-am mai auzit de mult....sper ca esti bine.
Cat despre arsuri...ce sa mai zic!?...eu am deja experienta cu ele (10 ani de gastrita) si poate de aia nu ma mai deranjeaza asa de rau...o scot cumva la capat acum cu laptele si carbunele medicinal (caci samburii de masline ma constipa si am renuntat la ei).
Burtica
Eu si Noi25+

simkat spune:
Helenutza23 - si eu pot sa stau fara pat cu telecomanda, insa, nu as vrea sa ma duc in mizerie si lenjerie rupta si patata.
La Filantropia erau saloane cu cate 8 paturi si ne puneau cate 2 in pat. Iti dai seama ca am preferat sa platesc rezerva decat sa stau cu inca cineva intr-un pat (in general tiganci, fiindca 70% din mamici astea erau).
Acum am cautat (pe net) o maternitate in care sa nasc si sa stam (eu si BB) in conditii decente, fara a plati, din nou, rezerva, ca doar nu ma duc la hotel!22+ cu
&
Raducu(19.02.2004)