Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 21

simkat spune:
Fetele, v-au aparut liniile negre pe burtici? Daca da, de cand sunt prezente, fiindca la mine nu a aparut, iar la Radu aveam o linie de 5mm grosime si foarte neagra, dar nu mai stiu exact cand mi-a aparut? Sa nu credeti ca sunt asa nerabdatoare sa imi apara, numai ca tot mai sper sa mearga chestia aia ca, daca nu iti apare ai fetita (fiecare cu cel doare).
Adinush, bine mai, tu te vaiti cu 8 Kg in 27 se saptamani, eu ce sa mai zic ca am luat 11 Kg in 22 de saptamani si mai locuiesc si la etajul 4 din 4 (deci fara lift)? Ba mai mult, in afara de faptul ca urc si cobor de cel putin 2 ori pe zi, mai trebuie sa car si bicicleta lu' fi-miu, ca el nu vrea afara altfel.
Recunosc ca mananc foarte mult, dar eu dau vina pe vitamine
Sotul si cei din jur s-au obisnuit sa ma vada mancand in continuu, numai ca de data asta nu ma mai asasineaza ca la Radu, atunci am luat 23 Kg in toata sarcina si le-am dat jos in 2 luni, probabil ca spera acelasi lucru si acum, dar eu nu bag mana in foc ca se va intampla la fel, cu toate astea eu profit, ca macar acum sa nu ma abtin de la ce imi place.22+ cu
&
Raducu(19.02.2004)

marinar spune:
buna gagici
am luat ieri si analiza de cultura de col pt strpt de grup B- si nu s-a dezvoltat, deci e totul ok. abea astept sa merg luni la dr sa-mi vad gagalicea.
Marina 26+
burtika

Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Si eu la cafea, cam tarziu, dar acum m-am sculat...Vad ca voi va treziti dimineata, eu tot nu pot sa adorm pana la 2-3...
Simkat, eu am fetita si dunga de pe burta e neagra si foarte pronuntata. Asa ca nu e o regula cu baietii, nu te ingrijora.
Fetele cu KG, eu sunt campioana! De la 54 am ajuns lejer la 74 (sapt 31). Nu va mai plangeti, ganditi-va la mine...
Amaya, eu am niste arsuri ingrozitoare, cateodata ma trezesc noaptea cu acid gastric in gura. Am si un prost de doctor, a zis ca nu poate sa imi faca nimic, tre sa rabd. Auzi! Asa sa ii dea si lui doamne doamne...Ca sa pot sa adorm, ma culc intre perne in fund...Nici apa nu pot sa beau, inainte mai mergea cu lapte rece, acum si asta imi vine inapoi.
Va pup pe toate, vine week endul! ce planuri aveti?
Ivona 31+fetita

Amaya spune:
Ivona, imi pare rau ca si la tine este la fel de rau cu arsurile. Cum te trezesti tu noaptea la fel ma trezesc eu dimineata si e groaznic. Si eu am incercat toate trucurile care mi-au functionat la prima sarcina dar nimic, nici o ameliorare..cred ca ajung pana la urma sa incerc si morcovii cum mi-a sugerat Anis, in disperare de cauza.
Oana 23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele

Catalina spune:
Ivona si la mine e la fel, tocmai de asta ma plangeam. Si cum eu nu stau doar noaptea in pat ci toata ziua, ma confrunt cu asta 24 de ore.
Asta e ...
Cata 29

simkat spune:
Ivona1977, eu nu imi faceam griji, imi doream ca cimilitura cum ca "daca nu ai dunga, bebele este fetita" sa fie adevarata, dar acum ...
Lasa ca o sa fie data viitoare!22+ cu
&
Raducu(19.02.2004)

monu spune:
Ola,
apar si eu meteoric
Meg, spor la invatat.
Simkat, nu am avut dunga si nici acum nu am dunga. Din cate tin minte la prima sarcina dunga s-a vazut prin luna a 7-a, a 8-a.
Kg - am 7 kg in plus. O fi mult, o fi putin, nu stiu.
pup
Iulia Andreea 23+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)

cristiana70 spune:
Fetele dragi, iaca o patanie din seria "never say never". Mama mi-a povestit acum vreo luna ca pe cand era insarcinata cu mine in luna a sasea, a cazut la dus la spital, intr-o seara cand era de garda. Eu i-am raspuns ceva de genul: "eu nu am cum sa cad caci la noi dusul e cu antiderapant, nu-ti fa griji". Mda, pana azi cand am calcat gresit in curte la servici si m-am intins cat sunt de lunga, cu buca dreapta la sol. Nu m-am speriat, dar efectiv, am cazut ca o vaca! O sa am niste minunatii de vanatai pe cur, dar e minima pedeapsa pentru vorbele aruncate anapoda. cristiana 23+
David Cristian

anis spune:
Cu arsurile la mine vad ca a fost pe dos, adica le-am avut f puternice la inceputul sarcinii si acum sper sa scap de ele.
Amaya..roz sau nu...mi-a venit nasa cu un sac de hainute de la Paris..sa iti zic culoarea???Are la roz, inchis ,deschis, visiniu..etc..toate derivatiile de roz
, de aia eu i-au albastru ,verde, galben..orice alta culoare...
Faza e,ca n-am de ales si o s-o imbrac si in alea..
AniS 26+
si Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."