Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Rugaminte pentru fetele din Bucuresti: dati-mi va rog niste nume de baruri/cluburi pentru ~70 persoane (pentru organizarea petrecerii de Craciun a firmei). Multumesc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Norina, cred ca din cauza de dinti prefera Teodora suzeta.
Si somnul agitat tot din cauza asta cred ca este.

Ioana, si cum te descurci 'en deux' cu Miruna ?

Anto, felicitari pentru dintisor.
Asta e tot ce conteaza.
Partea cu geanta asa a fost sa fie. Bine ca sunteti voi ok.

Aseara Anca intrase sub pat, se trezise pe intuneric si nu mai vedea nici o iesire.
Se auzea plangand, dar asa mai in surdina.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cge ,ce dulce e Ancuta !

Am citit despre "jucariile" preferate de copiii vostri si mi-am adus aminte ca eu trebuie sa caut prin casa telecomanda de la DVD si sprayul Sterimar .I le-am dat lui Tudu sa se joace si acum nu le gasesc .Ieri am facut o curatenie mai k-lumea prin casa si prin lazile cu jucarii si nu le-am gasit .Trebuie sa scot acuma de prin dulapuri unde obisnuieste sa-si mai bage nasul si minutele .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

kid, daca te rog cit pot eu de frumos, nu-ti stergi mesajul care e deasupra listei, si il scrii din nou mai jos? Uite un brat de flori ca sa te conving .

Iateteeee, daca ma supar pe tine, ma dai afara de pe forum???

Ahaaa, te-ai scos cu florile, nu ma mai supar

Nu era oricum de importanta capitala mesajul meu...vroiam doar sa o felicit pe Godzilla pentru ochii superbi ai Iuliei, mor dupa ei

Imi pare rau ca Noela e bolnavioara, tiem pumnii Innaa sa se faca bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

-fetelor dar ce limbarita aveti .........deja 5 pagini de azi de dimineata

La multi ani pt Iulia(godzila) si Maria(dani_flor )

antowoo ce de peripetii , felicitari lui Victor pt dintisor

ioana am auzit ca la cocosatu se papa mici buniiiiiii zic si eu ca mi_a venit pofta de mici si auzind ca tu cauti baruri, cubluri mi sa pus pata pe mici sa nu ma bati ca stiu ca nu te intereseaza cocosatu

multumim fetelor pt admiratie

ma duc sa il admir pe Alberto

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Catush am dat clic pe semnatura ta si am vazut pozele 13.10-1an (link-ul este redirectionat aici

kristinutza asa face si Vladut cu suzetele. Le tot schimba intre ele si bleste pana la buric daca il las la joaca cu ea in gura .

cge mare exploratoare e Ancuta!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana astia de aici vroiau sa ne duca la masa la Pui de urs... inca n-am ajuns dar desi are un site de ... pare fain si zic ei ca merg pana la 300 persoane.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mie mi-e si frica sa mai postez ceva ca apare altundeva, imi iau jucariile si plec, na.

La multi ani Iulia! Sa fii fericita si sanatoasa!

Ma bucur ca a mai scris Dana_lucia. Il pupam cu drag pe voinicelul de Alberto. Ce anume face el la gimnastica? E un antrenor care ii pune la exercitii, ceva? masaj? Foarte interesanta ideea!

Anto, ce de peripetii ati avut in Romania. Bine macar ca ti-ai luat borcanele cu zacusca si gem inapoi Uite cumnata mea care sta la Londra nu a putut sa le ia deloc, nu a lasat-o linia aeriana, e tare amarata. Acum se gandeste sa vina cu masina, in iarna, 4 zile pe drum, ca sa isi ia muraturile, zacusca si gemurile, heheee.
LG Chocolate arata bestial, are o prietena de-a mea, e super. Tot raul spre bine Ce mai face pisica Whisky?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Jadi, stai linistita, ca scuzele actuale nu erau pt tine, dar daca te-ai simtit si tu, nu-i nimic.Pacat ca ai fost candva suparata. Eu am retinut una-alta de pe vremea cand doar va citeam si nu ma bagam si eu in seama pe aici, de-aia uneori imi permit sa-mi dau cu parerea.

Meme, felicitari! Ma bucur mult pentru voi. Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.

Veronica, tu te superi ca nu-ti raspunde nimeni la intrebari.
Cine sa ne mai inteleaga?! Eu cand raspund enervez uneori o gramada de lume, ca pare ca sunt absurda cu ideile mele. Cum ating un subiect mai controversat, sar fetele pe mine. Eu imi doresc sa le ajut pe mamici sa procedeze corect,dar daca toate ar face exact asa, as muri de foame intr-o zi, ca n-ar mai avea nimeni nici o intrebare si nici o problema. In plus, fiecare crede ca ce face el este cel mai bine si e normal sa fie asa. Dar zau ca e chiar interesant uneori. Mai auzi o parere, mai vezi un caz.Pe mine chiar ma ajuta mult pataniile si experientele mamicilor. Nu trebuie sa ne criticam si sa aratam cu degetul, dar nici sa perpetuam idei de care nu suntem sigure ca sunt bune (exact cum spuneau Ioana si Diana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, felicitari pentru dintisor! (mi-a scapat urarea de dimineata)
Dana lui Antoine, culmea e ca nici eu nu am fost la cocosatu' niciodata, desi stiu unde e. O sa iau masuri, si te anunt cum a iesit CTC-ul.
Cristina, pai cum sa ma descurc ... ieri am culcat-o la 8 si un sfert. Apoi eu citesc linistita.
Irina cuscra, mersic, da' noi vrem un loc mai mic, potrivit pentru 70 de persoane (ca apoi pare golash).

Mergi la inceput