PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Amabella spune:
Vad ca nimeni nu mai foloseste alte fonturi si alte culori decat cele by default. Are legatura cu discutiile de la ciresici?
Ok... Fac si eu asa, desi tare imi placeau fonturile mele...
luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
Amabella spune:
Larissa, uite ca mai aparui si eu.
Hai sa ma laud si eu cu progresele puiutzului meu. Se intoarce de pe spate pe o parte (asta face cam de 3 saptamani) si de pe burtica pe spate (nu totdeauna, dar uneori ii iese). "Vorbeste" minute in sir, uneori nu ne mai intelegem de vorbitul lui cate un sfert de ora.
In privinta dormitului, in general e bine, doarme de pe la 20:30 - 21:00 pana la 22:30 cand il trezim sa ii facem baita si apoi sa pape pe la 23, apoi adoarme la loc in 30 de secunde si, in general (sublinez "in general"), doarme pana la 7 dimineata, cand se trezeste singur sau il trezesc eu sa pape. Dar noaptea trecuta m-a omorat! De pe la 4:15 si pana la 5:30 s-a trezit de vreo 5 ori, nu stiu de ce, si maraia fara sa planga. Cand mi-am dat seama ca nu am ce sa ii fac si ca nu are nimic, am facut un gest disperat de mama denaturata si rupta de somn si am inchis Angel Care si l-am lasat sa marie in voie. La 7 cand m-a trezit ceasul, dumnealui dormea.
In rest, ce sa va mai zic... Are 7,100 kg, vreo 66 cm, in general e foarte zambilici si vorbaret (azi a fost insa cam morocanos si marait). Mananca de 5 ori pe zi, la ore fixe si in general face si kk aproximativ la aceeasi ora si in fiecare zi. Dar nu stiu ce l-a apucat in ultimele 2 zile ca parca a luat-o razna pe toata linia: ieri a facut kk de 2 ori (dimineata, la ora obisnuita, dar si seara), iar azi nu a mai facut deloc. Asta dupa ce alaltaieri m-a trezit pe la 6:15 ca facea kk si se cam scremea (de obicei face pe la 7:30 - 8).
In legatura cu intalnirea de sambata: nu stiu ce o sa facem cu bebicii, pentru ca, avand in vedere frigul de afara, mi-e greu sa cred ca ne mai intalnim la vreo terasa, iar in local cu Rares eu nu as intra. Nu stiu voi ce faceti, dar eu nu as vrea sa il duc intr-un loc inchis prin care trece multa lume si, in plus, se mai si fumeaza.
In legatura cu kilogramele (ca vad ca aduceti vorba): eu nu reusesc cu nici un chip sa nu mai mananc dupa 18, in primul rand pentru ca nu prea mananac inainte de 18 mare lucru. Am tot felul de lucruri de facut si toata ziua sunt ocupata, ba cu Rares, ba ma duc la sala, ba la masaj, ba la cumparaturi, ba cu dosarul de CIC... Azi nu am mancat nimic pana la 15:30, pentru ca am fost plecata, apoi am plecat din nou de acasa si m-am intors la 17:40. Dar mancasem de 3 ore si nu imi era deloc foame, asa ca am mancat la 20. E drept, niste iaurt, dar nu pot sa mananc doar fructe. Ma rog, cum va ziceam, ma tot duc la sala, mananc destul de putin si dietetic, asa ca mai am de dat jos vreo 6 kg pana ajung ca inainte de sarcina, dar inca vreo 5 pana la target-ul meu.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
bibi spune:
Sabina, bunica mea paterna l-a nascut pe ultimul sau fiu la varsta de 47 de ani. Copilul a fost conceput cu al doilea sot (primul sau sot, bunicul meu, si tatal primilor 4 baietzi a murit de pneumonie) si s-a nascut cu 2 respectiv un an mai tarziu decat primii nepoti ai bunicii. Sotul ei, adica tatal vitreg al tatalui meu a fost un ticalos ordinar care i-a chinuit pe copii vitregi ca pe hotii de cai si acum....dupa mai bine de 50 de ani toti cei 5 frati au o relatie excelenta, iar mezinul e tratat ca si cum ar fi frati si de tata. Ideea era ca istorii din astea incurcate se gasesc in fooooarte multe familii, dar asta nu cred ca te consoleaza, dar ar putea poate sa te ajute. Macar putzin.
Consi spune:
amabella mie imi placeau fonturile d-inainte. Nu cred ca avem nici o legatura cu discutiile de la cireshici (cred fonturile au fost de fapt motivul pentru izbucnirea unor conflicte mocnite). Hai ca erau faine si te recunosteam rapid.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Consi
draga larissa si eu mananc dupa ora 18.00 struguri (imi plac la nebunie) si azi dimineata cantarul mi-a aratat cu inca 1/2 kg in minus. Si pentru ca ai vorbit de ciocolata ma duc chiar acum sa mananc una ca mi-ai facut pofta. Pentru mine e un pas inainte ca am renuntat sa mananc dupa 18.00. Poate intre timp mai renunt si la altele.
andreea25 poate are afte in gurita.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
mai fetelor si mai produceti lapte doar cu struguri?
ca eu vroiam sa slabesc si nu prea mai mancam la pranz cine stie ce si era sa raman fara lapte ma apucase slabitul deee.... eu mai am de dat 15 kg ca nu s-a mai miscat un gram de cand am nascut, parca am mai luat un kg chiar in plus
muuh Paul nu Raul merci, modifica tu acolo
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
miti2004 spune:
Fetelor am fost azi la cantarit : are 7300 gr si doar 60.5 cm la 4 luni ( peste 3 zile face 4 luni )...cam putin in lungime zic eu, chiar daca s-a nascut la 44 cm ma asteptam sa recupereze mai mult si in lungime, ca la kg stam bine ( a luat fix 800 gr in ultimele 3 sapt )
larissa saru'mana pt urari !
andreea25 nu vreau sa zic prostii, dar noi am avut povesti d'astea cu tipatul cu biberonul in gura de sute de ori, si ii era foame, pt ca incepea sa suga si instant urla si plangea...eu ii numesc colici, ca plangea ...si dupa ce obosea de plans puteam sa-i bag biberonu' in gura si papa, insa de regula la mesele de genul asta ( majoritatea la 7 seara ) manca mai putin 100 ml, uneori si mai putin...dar recupera dupa . De multe ori l-am pus in carucior ( evident in casa ) si a papat acolo, nu stiu de ce...
mikiion am fost azi dupa cantareala pe la zellers dar i s-a facut foame si exact cand alegeam borcanase a inceput sa planga, noroc ca e la 5 minute cu masina de casa...asa ca poate maine...
fetelor, si eu vreau sa mai slabesc 5 kg, insa mananc seara si NOAPTEA toate prostiile, si asta pt ca ma trezeste pe la 3:30 si apoi pe la 6:30 sa pape ...Tot ce vreau e sa-l culc pe la 11 seara si sa doarma pana la 4 dimineata, asta e tinta mea....dar se pare ca nu si a lui
miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Amabella spune:
Consi, multumesc! Pai atunci sa revin la ele? Daca are cineva ceva contra, sa zica acum sau sa taca pentru totdeauna.
Dupa cum vedeti, eu sunt treaza. Si sunt asa de o jumatate de ora, pentru ca pruncul meu a binevoit sa se trezeasca din nou mai devreme ca de obicei! Nu stiu, zau, ce l-a apucat de si-a stricat bunul program pe care il avea. Si s-a trezit cu un mare chef de vorba si ras, asa ca nu am putut sa ii rezist, desi mor de somn. Si inca nu a facut kk. Cred ca daca nu face pana pe la 12, incep sa ma ingrijorez. Pana acum nu s-a constipat niciodata.
Si acum, pentru ca scriu si nu il mai bag in seama, zice suparat ceva de genul "be-be-be" si maraie.
Sabana spune:
Neata la gagici,
Amabella mie imi placea cum scriai cu fonturile acelea. Eu nu am nimic impotriva lor. In plus fiecare are optiunea lui, nu vad de ce sa deranjeze pe cineva. De ce te stresezi daca Rares nu face kk. Alexandra face kk la 2 zile uneori chiar si la 3. Atata timp cat nu face tare si nu se screme rau cand face este in limita normalului. Si a mea e treaza de 7 si nu a ´mai fost chip sa o adorm. Mi-e un somn de nu mai pot. Trag nadejde sa mai adoarma ca ieri 2 ore si sa mai dorm si eu pe langa ea.
Bibi multumesc ptr parerea ta, dar eu raman la a mea. Nu am de gand sa imi schimb optiunea.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
legat de kg, aseara la 9 mancam ca o nesimtita sarmale cu smantana. A facut soacra-mea si cum nu rezist la ele, miroseau de trazneau, am comis-o.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
map spune:
'neata mamicutelor, bebele meu este cumintel se joaca cu paturica lui educativa asa ca am dat si eu fuga sa va spun o zi buna si bebei cumintei.
Noi de ceva timpm avem program de trezire noaptea la 2-2.30 si apoi dimineata la 6-6.30 (la culcare mergem pe la 9 dupa baie dar pana pe la 10 este joaca nu somn). Din fericire noaptea papa bine si apoi doarme la loc fara probleme. Noaptea l-am obisnuit sa nu vb cu el si asa ca face nani ca are o mamica prea plictisitoare noaptea Noi cu colicei nu am avut probleme, mai mult de 10 minute nu aplans niciodata pana acum si am gasit mereu cale sa-l linistim. Ieri am facut 2 luni, mai avem mo luna cand teoretic ar trebui sa apara coliceii asa ca eu sper sa nu apara deloc.
Eu de ieri merg la gruma de mamici la gimnastica de recuperare dupa nastere. Este fain, o sa incerc de azi macar asa o zi da un aba sa fac si acasa ceva miscare.
Fug ca bebele meu isi cam cere papa de la ora 9-9.30.
Monica si bebe Robert