PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamicutelor, bebele meu este cumintel se joaca cu paturica lui educativa asa ca am dat si eu fuga sa va spun o zi buna si bebei cumintei.

Noi de ceva timpm avem program de trezire noaptea la 2-2.30 si apoi dimineata la 6-6.30 (la culcare mergem pe la 9 dupa baie dar pana pe la 10 este joaca nu somn). Din fericire noaptea papa bine si apoi doarme la loc fara probleme. Noaptea l-am obisnuit sa nu vb cu el si asa ca face nani ca are o mamica prea plictisitoare noaptea Noi cu colicei nu am avut probleme, mai mult de 10 minute nu aplans niciodata pana acum si am gasit mereu cale sa-l linistim. Ieri am facut 2 luni, mai avem mo luna cand teoretic ar trebui sa apara coliceii asa ca eu sper sa nu apara deloc.

Eu de ieri merg la gruma de mamici la gimnastica de recuperare dupa nastere. Este fain, o sa incerc de azi macar asa o zi da un aba sa fac si acasa ceva miscare.

Fug ca bebele meu isi cam cere papa de la ora 9-9.30.

Miti desi cam tarziu iti spun si eu LA multi ani, multa sanatate alaturi de familia ta si multa multa putere! pupicei

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

fetelor ce are forumul asta de functioneaza asa? m-am uitat si am crezut ca nu mi-a trimis mesajul asa ca am mai trimis odata cu o mica completare. Cand colo mesajul era deja trimis insa pus inaintea celorlalte deja existente pe forum. Asa ca scuze ca mesajul meu apare de doua ori

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

MUUH eu am nascut pe 16 august si masuratorile sunt bune dar le-ai pus pe ale mele si la adelapop

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Amabella ramai la fonturile tale ca eu te recunosc mai repede. Eu sunt prea comoda si de aia scriu cu fonturile default. Eu credeam ca ne intalnim in Herastrau la plimbarica cu carucioarele daca e sa fie caldut stam si la o terasa. Eu scot sigur piticul la plimbare doar daca ploua torential stam in casa. Asa ca fetele spuneti si voi cum vreti sa facem sambata.
Eu mai am 7 kg de dat jos dar deja am revenit la Montignac deci sunt convinsa ca pana in sarbatori scap si de astea. Deja au inceput sa ma incapa hainele care imi erau largi inainte de sarcina.
emilia vin cu un miel de Pasti. Scuze...

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pika nu cred ca o sa ii pun cercei,din cate am inteles la scoala nu e voie cu cercei,poate fac si exceptii,nu vreau sa vorbesc prostii. Masaaki a spus ca intelege obiceiul nostru si lasa la alegerea mea daca punem cercei sau nu.Deocamdata inclin spre nu.
Fetitza mea continua sa fie incredibil de cuminte,ptiuuu sa nu o deochi.
Azinoapte a dormit toata noaptea ,de la 10.30 la 8.30 ce bine a fost!Ieri ne-am plimbat toata ziua si nu si-a prea facut somnul,de aceea. In mod normal dimineatza la 5.30 o trezeste fomitza,o aud din somn cum isi suge pumnii.
Continuam sa dormim in patutzul nostru,de 1 saptamana,ce bine e sa ma trezesc dimineatza cu sotul in brate
Poate saptamana viitoare ajungem si noi la ginecolog,sa vedem ce metode de contraceptie ne ofera,deocamdata traiasca prezervativul
Luni mi-au venit si mie rusii,dupa 3 luni de la nastere.
Suntem raciti,toti inafara de Patricia,David e pe vindecate,eu sunt in forta iar sotul abia a inceput.
De astazi am incheiat cu alaptatul,de o saptamana nu mai faceam fata nici la o masa,ii dadeam 1 data pe zi doar asa,vreo 2 min ca mai mult nu avea ce sa suga si se enerva.
Asa ca de azi am renuntat ca sa pot lua medicamente sa scap cat mai repede de raceala.
O sa imi lipseasca mult de tot momentele unice in care alaptam
Sper doar sa nu raceasca si ea.
Eu ma simt bine,ce bine e sa poti lua medicamente,mai ales spray-ul nazal,cat i-am simtit lipsa.

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

emiliapop eu cred ca nu impiedica Montignac alaptatul. Ai voie sa manaci aproape orice, ceea ce este adevarat cum spune si larisa este sa nu ai voie sa combini de exemplu paine cu carne sau branjeturi cu grasime, cartofi cu carne (vezi tu cand il citesti). La inceput este mai greu dar apoi te inveti. Eu te incurajez sa-l tii, la mine prinde foarte bine si dupa cum scrie si in el este un mod de viata de fapt nu un regim.

Si eu o sa ma apuc de le dar abia dupa ce pleaca mama ca acum is cu ea si ma mai indemn la una la alta Eu ajunsasem la greutatea de dinainte de sarcina, desi mancam mult de tot dupa parerea mea, si apoi am incetat sa mai am picul de laptic pe care-l mulgeam s-au pus doua kg la loc. Ii drept ca fiind rudele aici m-am cam antrenat la papa. Acum ii drept ca-s si mai odihnita pentru ca bebe face nani bine noaptea.

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

amabella, sunt ok fonturile tale. Eu te citesc usor. Acolo la cirese e nebunieL verde, albastru, rosu, mov..toate culorile si uneori intercalate in acelasi masaj. Eu mai citesc ciresle si pe unele foarte greu din motiv de fonturi. Eu o sa vin cu bebelina in parc...dar probabil o sa am si sotul in dotare asa ca poate se indura si o mai plimba el. A mea e agitata afara si o cam plimbam pe umar pana adoarme. Daca e prea frig sau ploua...o sa vin numai eu.Pana la urma cred ca fiecare face cum poate...unele cu bebei altele fara..important e sa ne vedem.
Sabana, noroc ca nu imi plac sarmalele ca altfel imi faceai o poftaaaaa...
emiliapop, legat de struguri...mie nu mi-a scazut lactatia dar asta si pentru ca Alexia adora sa suga si trage toata ziua de sani fie ca e lapte fie ca nu e. Ea persevereaza....uneori ea vrea doar sa adoarma cu sanul in gura si chiar se bucura ca nu e lapte.

Am fost ieri seara la pediatra si are 5,800 gr si 62 cm. Dr. a zis ca e bine a luat 1 kg in ultima luna..are bulanase. Vreau sa zic ca ne-a urlat de a auzit toata clinica. A trebuit sa o trezesc din somn ca sa mergem la medic...si nu i-a convenit deloc. Am mai imbracat-o si in fas ca mi se parea f frig, alt scandal. Asa ca a urlat la dr cat au tinut-o plamanii. Aveam mai multe intrebari ptr dr..dar cand am vazut ce face nu stiam cum sa plec mai repede acasa. Noaptea trecuta iar s-a trezit la 3:30...si nu mai vroia sa adoarma. Patutul ei e chiar la capatul patului nostru si cand aud ca iar foieste innebunesc...abia pe la 4:30 a adormit pana pe la 8:30. A stat treaza pana la 10:30 si acum doarme. As dormi si eu dar am treaba si daca dorm pana la 13 pierd toata ziua.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

MUHH fie primit mielul!
Auzi poate imi spui si mie cum e cu Montignac asta si daca se poate tine cand alaptezi?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

emiliapop, eu am o carte cu tot ce tine de regimul Montiganc pe care o pot pune in contul comun daca te intereseaza. Mie de ex nu mi se potriveste...ptr ca sunt multe restrictii si creierul meu nu reactioneaza bine la idei de genul NU E VOIE! Cateva ore seara rezista el..dar all day nu. Ideea acestui regim e ca ai voie sa mananci in voie dar sunt interzise anumite alimente si combinatii de alimente. Practic trebuie sa fii atent la ce mananci. Ma gandesc ca atunci cand o sa mai am 2 3 kg de dat jos sa incerc...dar mie una mi se pare greu..psihic vorbind.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Fetelor sigur e ceva in aer. maria mea care a dormit toata noaptea de cand sa nascut de vreo 4 zile se trezeste fix la 4 dimineatza sa pape. Sper sa ii treaca curand. Am crezut ca nu se mai satura si i-am dat mai mult lapte in completare sau am incercat sa ii dau seara doar lapte praf ca e mai satzios dar tot sa trezit. Deocamdata nu ma deranjeaza prea tare dar totusi sper sa nu exagereze .
Tot de vreo 3 zile cred ca are si un pic de colici, acu cand se apropie de sf. lunii a treia, se screme si maraie si se face covrigel apoi da o basinica si ii trece. O iau in bratze si o strang si se calmeaza. Noroc ca sunt doar cateva episoade scurte ca nu pot sa o vad ca se chinuie.
Noi sambata avem botezul, imi spunetzi si mie cand i-ati facut baitza - dupa botez imediat sau a doua zi ?
Petrecerea la voi a durat pana dimineatza?

Ap[ropos de kg eu m-am hotarat sa merg la un nutritionist pt ca recunosc sunt grasa rau si fara pic de vointa in acest moment. Ma duc la unu care stiu ca are rezultate si e destul de dur in sensul ca vrea sa vada rezultate de la tine. Ii zic din start ca sunt nebuna si ca s-ar putea sa fac urat si sa ma cert cu el da el sa fie tare pe pozitii si necrutzator. Tre sa fac ceva ca am 26 de ani si nu vreau sa traiesc toata viatza cu povara asta - p[sihica in primul rand. Si eu alaptez si de aceea nu vreau rezultate spectaculoase, pt prima data in viatza am rabdare sa slabesc incet ca sa fiu sigura ca voi ramane asa mult timp.

hai ca m-am intins rau. Pup fetele si bebeii

Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput