trening!!!

trening!!! | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

fiica-mea, care are 13 ani, si-a pierdut treningul (l-a uitat la scoala si cind s-a intors dupa el nu mai era).

imi pare rau de el deoarece era un trening frumos, din bumbac si lycra, croiala frumoasa, culori frumoase. am cautat cu fata trening de ni se umflasera picioarele ....si de unde l-am luat nu mai aveau, asta era ultimul masura ei, in rest erau prea mari....

habar n-am unde sa mai caut...ca am cautat in Bucur si in Cocor si nu am gasit nimic frumos. iar fiica-mea nu vrea un simplu trening de bumbac, ci unul care sa nu faca genunchi si sa i se lase fundul imediat, sau sa se deformeze de la spalat, cum am patit-o cu celelalte treninguri de pina acum, ca de, e domnisoara si nu mai da bine in poza....

aveti idee unde pot gasi ceva frumos???? dar nu vreau sa dau mai mult de 100RON pe el....ca pina la urma e trening.....si fiica-mea poate la anul nu il va mai purta, ca acum creste ca din oala....

multumesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

sper sa gasesti trening dar cel mai important sa depuneti o plangere la scoala pt ca fiicei tale i s-a furat treningul(nu exista in scoala o sectie de obiecte gasite?), banuiesc ca l-a uitat in vestiar si nu e absolut deloc normal sa dispara asa si nici normal nu e sa nu faceti putin scandal.
directiunea are orarul si stie exact cine a folosit vestiarul ziua aceea, daca se vrea se poate.

trebuie sa luati atitudine, nu e normal in scoli de copii sa se intample asa ceva fara nici o urmare cu atitudinea, lasa, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

mazzel, din scoli dispar telefoane mobile. Treningul a fost probabil bonus. Scoala s-a dat cat de cat peste cap sa afle cine e de vina?

Zic si eu, de unde l-ati luat p-ala n-or mai fi si altele?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Clover s-or fura, problema sta in felul urmator: scoala este destinata copiilor care vin sa faca carte, are un portar, cine e din afara intra/iese trebuie sa se legitimeze la portar.In mod normal scolile pt copii nu sunt cu "portile deschise".
Copilul de 13 ani nu si-a uitat treningul in autobuz ci in institutia numita scoala, nu se pune problema: daca esti ametita si nu ai grija de lucruri asta e, ci problema se pune in felul urmator: copilul poate uita, atat timp cat a uitat treningul la scoala, in mod normal trebuie gasit.Ceilalti copii/ingrijitori, etc merg la scoala sa invete/lucreze nu sa se intoarca acasa cu lucruri "gasite", lucrurile altora.

si daca treningul nu va fii gasit, directiunea se va sesiza si in viitor se vor lua masuri, vestiarele vor fii inchise, copiii delicventi pusi putin sub observatie, portarul mai vigilent, etc.
or fii romanii hotomani dar in toata scoala aia se mai gasesc si oameni corecti si cinstiti care pe viitor vor lua anumite masuri.
singura problema este ca omul pagubit sa ia masuri sa faca plangere fara nici o rusine/nu scandal ci plangere, nu m-am exprimat bine prima data,sa nu ii fie rusine sa faca pt un trening, si pt 5 bani, sunt lucrurile copilului, nu le ia nimeni de la scoala(a se citi fura) ca vezi doamne le-a gasit si nu era nimeni prin preajma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

sa vedem ce imi spune fiica-mea azi cind iese de la scoala, adica dupa ora 15....am pus-o sa se duca la secretariat si sa intrebe acolo. sincer nu stiu daca au un loc anume pentru obiecte pierdute....tot ce stiu e ca la clasa lor este cheie, adica nu mai vine nimeni dupa ei....sunt foarte putini copii in scoala si se fac lectii doar dimineata...

ma rog, se vad ce imi spune dupa amiaza acasa. din pacate nu am timp sa ma duc la scoala si sa vorbesc cu diriga sau directoarea, ca dupa ora 16 nu mai e nimeni acolo...iar diriga lor e o tinerica ametita, asa ca nu imi pun mari sperante.....nu a fost in stare sa le vizeze carnetele de note din clasa a 5-a si anul asta nu am putut sa ii cumpar copilului bilet de tren redus....asa ca nu mai zic si altele ca ma enervez....si imi ajung nervii de la job....

consider ca e pierdut, pur si simplu.....problema este unde gasesc eu trening fain??? cineva imi spunea la SIR???? aveti idee??? nu am fost niciodata acolo, ca eu stau in partea cealalta de oras. ce parere aveti??? sa bat drumul pina acolo???

Mergi la inceput

mama lia, iarta-mi insistentza, eu spun cum 100% as proceda eu daca as fii in locul tau.
poti face plangerea in scris la directiune, nu trebuie sa-ti iei liber sa te deplasezi la scoala.o copie o pastrezi pt tine, si neaparat mentionezi ca astepti cu mare interes un raspuns, mai ales ca sala de clasa e prevazuta cu yala.
la sedinta cu parintii sa ridici neaparat problema, fiindca nici celorlalti parinti nu le surade ideea ca si copiii lor ar putea veni fara lucruri(care costa si le cumpera parintii din bani munciti), sau intr-o zi s-or fura chiar copii din scoala, nu se stie niciodata.

problema este ca in Romania oamenii trec prea usor peste niste lucruri, de rusine, de frica sa nu se compromita, complice, dar asculta-ma: faptul ca fata isi uita in scoala un obiect personal si apoi nu-l mai scoti din pamant din piatra seaca indica alb pe necru ca ceva nu-i kosher si acel loc numit scoala nu este in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Obligatoriu fa o plangere,este inadmisibil sa se intample asa ceva in scolile din Romania.Cum adica sa duci acasa ce nu e al tau.sI daca copilul de 7 ani isi uita ceva la scoala, ca doar e mic, nu mai poate recupera acel lucru
Rusine cadrelor didactice care nu iau atitudine in aceste cazuri, adica directorilor de astfel de scoli.
Anunta-ne ce raspuns primesti.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

ei, da, asta e o idee buna. da, pot sa fac o plingere in scris.

dar idee de baza ramine...cascata mea nu mai are trening de scoala....plingea aseara de mama focului....si ea e un copil tare bun si cuminte, asa ca simbata ma voi executa in cautare de trening nou!!!

mai, dar nici una din voi nu isi cumpara trening???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu mi-am cumparat saptamana trecuta, dar aici
Sigur vei gasi ceva frumos, dar mai bine dute cu ea, daca e atat de pretentioasa si las-o pe ea sa isi aleaga.
O zi buna

Mergi la inceput

oricum ma duc cu ea, ca e inalta, are 1,59 si e subtirica, ingusta in umeri...de, ca un copil de 13 ani...ii dau un telefon acum, ca la 15 iese de la scoala....dar slabe sanse sa il fi gasit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Imi pare rau ca si-a pierdut treningul fetita, poate l-a luat din greseala vreo colega si i-l aduce ( cascata de fi-mea a bagat anul trecut in ghiozdan caietul colegei de banca si i l-a dus a doua zi).
Eu i-am luat trening de la Lumea Copiilor ( pe bd. 1 Mai), calitate f buna, a costat vreo 70 RON.
Acum depinde de cati bani dispui, am vazut treninguri dragutze la Zara, la Intersport, la Marks& Spencer...dar mai scumpe, 150-200 RON.
Incearca si la Miniprix, Kenvelo, poate chiar in Carrefour

Mergi la inceput