Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna ziua la toata lumea!

In primul rand sanatate la puiutii bolnaviori, sa se faca repede bine.
Voi stiti cata medicina invat eu de la voi? Mai mult decat am invatat pe aici din pediatrie. Si imi foloseste pentru ca dupa cum vad ca stau treburile o sa ma fac pediatru-neonatolog.

Pai sa revin de unde am ramas data trecuta. Ma plangeam de colege. Dar asta nu inseamna ca nu imi place la serviciu. E mult de lucru dar e bine ca fac si altceva si am satisfactia ca nu am uitat chiar asa de multe cum imi faceam probleme.

Copiii sunt bine, Adi e foarte ocupat, de 3 ori pe saptaman merge la karate si o data la germana, asa ca nu prea mai apuca sa se uite la tembelizor, spre bucuria mea.
La gradinita e foarte bine, in fiecare saptamana invata cate o poezie noua si la vechea gradinita nu a invatat niciuna intr-un an jumate . Tine creionul cu totul altfel in mana ca pana acum, cere sa ii dau sa coloreze sa picteze si acasa si deseneaza chiar frumos desi pana acum imi faceam probleme ca era foarte neindemanatic.
Asa ca aveti mare grija unde o sa va inscrieti copiii la gradinita si daca nu vedeti progresele pe care le asteptati mutati-i, pentru ca inseaman ca nu se ocupa de ei cum trebuie.
Eu am tras concluzia ca la gradinita cealalta efectiv nu era bagat in seama Adi si eu credeam ca el nu poate sa faca nimic. Bine ca l-am mutat si el a devenit mult mai increzator in el.
Germana face cu viitoarea lui invatatoare asa ca sigur o sa ii fie usor cand incepe scoala la anul. Repet si eu cu el tot ce face acolo, e mai mult o joaca dar stie deja fparte multe si poti vorbi cu el in germana ca intelege aproape tot.

Acuma sa va spun si despre Medeea. Ea se intelege foarte bine cu tatal meu, cum v-am mai spus. In fiecare zi merge cu ea dupa adi la gradinita si acolo in curte sunt mai multe tobogane si Medeea se urca singura si se da de vreo 20 de ori si e super fericita. Doar ca acasa deab-a mai poate sa mananace si a adormit de cateva ori in scaun. In rest se intelege tot mai bine cu Adi, ii place sa se catere pe spatele lui sa il maseze si sa il mangaie pe cap, tot cu masinle se joaca mai mult.
In rest ca orice copilas de pe aici e super inteligenta.

Am citit in general ce ati scris, dar nu prea apuc sa raspund.

Mi-a placut povestea despre copilasii Ioanei cu papucii pe post de barcute, si cum se distreaza gemenii Laurei.

Vreau sa ii trimit si eu un pupic special Brianei sa fie tare si sa nu aiba regrete.

In rest pup toate mamicile si toti copilasii.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua!!! Am intrat si noi putin sa va salutam!

Monica_Elena- sper ca sunteti mai bine cu burtica!!! Eu am mai spus mai de multicel..... Mario face 3-4 scaune pe zi in mod normal, cat de tari ar fi...nu stiu ce are de nu se termina cand face o data si se ai sparcaie toata ziua cate putin.... cat sa faca bubite daca nu sunt pe faza! Varilizul mie mi-a rec sa i-l fac de acum...de fapt cand ii trece rosul din gat.. dar ideea e ca pot sa-l fac si acum dpdv al varstei... si mi-a zis ca mi-l rec pt ca Mario e mai sensibil, ca altfel nu ar fi fost obligatoriu... bine ea isi facea probleme ca tb sa-l cumpar dar asta e cel mai putin imp... Imp e sa fie ei sanatosi!!! Si cel trivalent a zis ca s-a schimbat acum cu epidemia aceea de rujeola... si tb facut la un an si jum. Pupici si sanatate multa!!!

Yasmari- multumesc mult!!!

Anis- ma bucur ca sunteti mai bine si ca ai descoperit cauza! De acum sa iti faci provizii de Similac sa nu ramai fara..... Si va tinem pumnii la vaccin sa nu aveti efecte neplacute!!! Voiam sa te intreb si eu de unde l-ai luat si cu cat, daca poti sa imi raspunzi. Multumesc mult! Pupici!!

Ma opresc aici. Mai intru mai tarziu sa termin de citit, dar acum am programare la manichiura si coafor ca am o dispozitie de .... sa nu mai spun... si am chef sa ma fac cat de cat mai frumoasa....cat s- putea...ca doar nu ma duc la magicieni... Va pup pe toate si pe toti copilasii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Chiar daca scriem rar va citim si va urmarim atat cat putem.
Sanatate multa puiutilor, mamicilor frumoase si burticilor.
Va pupam si va trimitem in dar o floare

abia asteptam sa vina mosul nu-i asa ?

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iar pe pg2???

Am fost azi la dr.Ne-a facut si vacinul.Se pare ca reactia avuta de Ingrid e din cauza laptelui, ca o mama idioata ce sunt i-am dat Nan2 ,lapte care e pt 6-12 luni.Eu nu m-am uitat pe cutie.Am crezut ca e ca celelalte de la 6 la etc.Asa ca pana luni cand ies si celelalte analize de copro,deocamdata asta e motivul.

Simona, de data asta eu am luat vaccinul de la dr ei, de la euroclinic adica.A costat 1mil 400.

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Ei ce bine ca s-a mai incalzit ! Avem acum si caldura in casa , s-au gindit si la amaritii din blocurile grii cu camare mici si au dat drumul la caldura. Am profitat de vreme si am fost cu David in parc, s=a dat singurel in topogan. Merge acum in picioare dar cind se simte in nesiguranta se aseaza in 4 labe si pleaca. Important e ca vrea sa plece in picioare si paseste singurel citiva pasi. Eu sunt topita dupa al meu copil.
Laura sa stii ca nu ne plictisesti cu povestioarele tale. Eu le citesc cu placere si te admir . Stiu ca nu iti este usor dar ai doua minuni deodata si asta e cea mai mare bucurie. Iti dorim multa sanatate si spor in toate. Urarea asta e valabila pentru toti parintii.
Cristina prinde curaj si intreaba-ne orice . Suntem aici si ne sfatuim cu toatele ca intr-o familie. Eu ma simt tare bine cind cineva de pe aici scrie mesaje de incurajare pentru altcineva, imi aduc aminte ce speriate eram cu toate inainte de nastere si cit de tare ne incurajam. Acum ne-a venit rindul sa ne laudam minunile noastre dragi si la fel vei face si tu.
Va urez NOAPTE BUNA si ne auzim curind.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!!! Am revenit si eu sa termin de citit!!!

Pisicut- felicitari pt baiatul mare si cuminte care face laolita si pt sotul vrednic care ti-a acordat si tie un mic concediu!!!

Monica-Elena- nu stiam de combinatia de calciu si vigantol, dar eu nici nu i-am dat calciu pana acum si are si mai mult decat tb.... Pupam baiatul pofticios....pai s-o fi saturat si el de atata regim si a vrut struguri.. Pupici!!! Si sanatate multa sa va treaca repede burtica!

Dede - ma bucur tare mult sa aud vesti bine despre voi!!! Si imi pare bine ca te simti mai bine la serviciu!!! Felicitari micului neamt pt progresele de la gradi si Medeei super active pt joaca pe tobogan!! Mult succes in continuare in tot ceea ce iti propui si cu carierea pe care ti-ai ales-o!!

Dania- multi pupici si tie si te asteptam cat de des poti sa ne mai spui cate ceva despre voi!!!

Anis- multumesc mult. O sa caut si eu prin farmacie si daca nu gas ma duc acolo la dr neonatolog care m-a asistat la nastere (Dambeanu... si el lucreaza si acolo) Pupici multi, sa fie bine dupa vaccin si sa iasa bine analizele!

Vali- felicitari plimbaretului si tie pt o zi reusita. Si ma bucur ca aveti acum caldura si nu mai tremurati de frig! Pupici multi!!!

Vali si Pisicut- va multumesc mult pt incurajarile pt prietena mea... poate pana la urma va prinde curaj sa scrie si ea....

Am terminat si eu acum de citi mesajele si fug sa ma culc ca sunt tare obosita... Va pup si ne vedem maine! Noapte buna tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare mey!Ce putina miscare pe la noi!!!Fetele nu prea am mai avut tim sa intru zilele astea,dar acum gata,am venit sa va pupam!
Vreau sa va zic ca azi i-am luat manusi zanicii mele!!!M-am distrat rau ,sa-i vad degetelele alea mici bagate in manusi...sunt manusi din alea cu degete.Si i-am mai luat un pantalon de fas vatuit,un pluover in fermoar si doua cacilulite si gata milionul...
Saptamana asta a stat fata la Ploiesti,a fost atat de bine sa o am in fiecare zi langa mine!!!Acum daca ii cer sa ma pupe,vine si intinde gurita sa o pup..Doamne imi vine sa ma topesc de drag si dragoste!!!
Acum fug sava citesc si vorbim!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Azi pana la ora asta 14.30 am facut doar un scaun. Si am si papat piure d elegume(morcov, telina, pastranac si dovlecel si orez) cu carnita de vita. Iar d edimineata a mancat doua mere coapte cu pesmet. Hai ca incet, incet ne facem si bine.
Pupam mamicile si piticii.

Simona o s afacem si noi varilixul dupa ce ne trece burtica. Pana sambata avem tratamentul ptr burtica si apoi pe 4 nov mergem iar la Stanciu sa ne vada si daca ne da OK facem varilixul imediat in sapt urmatoare.

Mergi la inceput

Fetelor eu inca nu stiu ce are Alninutzza sau ce se intampla cu Luminita dar abia astept sa aflu!!!

MMN

Mergi la inceput

Albinutzza FELICITARI!!!SA FITI SANATOASE,SA AI CEA MAI DULCE ALBINUTA DIN STUP,MA BUCUR CA VISUL VOSTRU A DEVENIT REALITATE!!!

MMN

Mergi la inceput