Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Sa raspund si eu postarilor voastre, ca pana acum am vorbit numai despre copii mei, ca nesimtita. Scuze
Ioana nu gasesc nici eu nr. din sptembrie. Stiu sigur ca l-am cumparat de la Constanta, dar nu stiu pe unde l-am ratacit. Poate totusi iti spune Albinutza.
Mona chiar ma intrebam ce mai faci, pe unde ai disparut. Ma bucur ca sunteti bine. Ai fata desteapta, sa-ti traiasca!
Emanuela multumesc frumos pentru retete si pentru ideile bune pe care mi le-ai dat. Vorba Yasmariei, merita salvate postarile tale.
Simona ma descurc, pentru ca nu stiu cum e sa ai un copil, eu asa m-am trezit, cu 2 si asa mi se pare normal . De forum sunt dependenta, asa ca stau cu calculatorul deschis aproape non stop si mai arunc cate o privire cand prind 5 minute de respiro. Dupa cum vezi, scriu de obicei dupa ce adorm copii.
Cristina te asteptam sa ne dai un semn. Sa stii ca nu esti singura fata fara copii care urmareste intens acest topic. Sora mea urmareste subiectul asta mai ceva ca mine (Hi, sis !), a si scris de cateva ori si fetele au primit-o cu caldura. Te asteptam si pe tine!
Yasmari si mie imi pare tare rau ca nu am imortalizat momentul, dar am ramas fara camera. Am folosit pana acum 3, dar toate imprumutate. Azi am mai pus mana pe una si am facut cateva filmulete. Dupa ce le pun pe net, postez si adresa.
Monica, Simona, Anis ce vaccin e varilixul? Impotriva a ce? Cand trebuie facut? Mie nu mi-au zis nimic. Eu am urmat schema de la stat, nu am cumparat vaccinurile.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Monica ma bucur ca ati aflat care e cauza si ca Mihnea e mai bine. tare faza cu strugurii! Si Rares a atentat la gogosarii dintr-o lada cand am fost cu ei in piata la cumparaturi odata. Si ce suparat a fost cand i-am luat "prada" din mana.
pisicut felicitari de asa sot harnic si atent! Foarte frumos din partea baiatului tau ca vrea sa faca la olitza. Eu le-am cumparat "tronuri" noi vineri, ca nu le mai incapeau funduletele in cele vechi. Eu sunt o norocoasa din punctul asta de vedere, ca ai mei au stat de la inceput si acum nu stiu sa ceara, dar reusim sa ne intelegem "din priviri" si cam 90% din cacacei ii fac la oala. Pentru mine e ceva, ca salvam niste pampersi care ne cam ard la buzunare.
Delia ma bucur ca sunteti bine si tu si copii. Se pare intr-adevar ca Adi e foarte ocupat. Mi-ar placea si mie sa ii pun pe shtrumphi sa faca sport si alte activitati creative. Sper sa imi permit si sa gasesc ceva care sa le placa si lor. Sanatate si putere multa iti dorim, doamna doctor pediatru-neonatolog !
dania si eu m-am gandit azi la Craciun, la cat de frumos o sa fie cu copii fugind prin casa. Abia astept!
Vali bravo puiului tau ca e asa hotarat sa mearga pe propriile picioare! Super ca aveti caldura! La noi se considera ca fiind in zona de munte suntem caliti, asa ca -5 grade noaptea nu e o temperatura care sa necesite incalzirea caloriferelor . Am noroc ca imi sunt copii sanatosi si rezistenti. Tare le-as duce factura mea la lumina alora responsabili de faza asta. Am maxim 18 grade in casa si tremur eu de frig uneori. Stau cu caloriferul in priza in camera copiilor mai tot timpul.
Nicoll se pare ca ai avut o saptaman plina si foarte frumoasa! Felicitari pentru noile achizitii vestimentare! Sa le poarte sanatoasa.
Eu i-am luat lui Rares o pereche de ghetute de la Leonardo. Am cautat o gramada pe la magazinele pt copii si nu am gasit nimic sa ii vina si sa fie cat de cat ca lumea. Sunt din piele, am dat 600 000 si sper sa le poarte si Bianca la primavara. Ea are piciorul mult mai mic si sigur o sa-i fi bune mai tarziu, numai sa tina!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Acum sa va spunem si despre noi.
Bianca dimineata, inainte de a deschide bine ochii s-a apucat de vorbit "aaatee, aptee, mama ma, aaapte!" De ieri a inceput sa mearga tinuta doar de o mana si azi ne-a facut marea surpriza:
Bianca a facut primii pasi singura!!!! Cam 6-7 la numar. Nu mi-a venit sa cred, vroiam sa strig la Sebi sa se uite si nu imi ieseu cuvintele din gat. Sunt foarte fericita! E drept ca inca are probleme de echilibru si o sa mai dureze un pic pana cand o sa poata ea merge singura-singura, dar e super!
Incerc sa pun un filmuletz, doua si va anuntz!
Somn usor!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Am pus 4 filmulete in care se observa cum se joaca ei cu lego, cum merge Bianca in 4 si citeste reviste de sport, cum se distreaza si cum se alinta impreuna. Vizionare placuta!
http://dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20061022&ctime=185007

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor...
Lipseste si omul cateva zile si atunci va gasiti sa umpleti pagini multe...
Noi am fost de vineri prin valcea, la soacra mea si a fost ok. Am plimbat bietul copil la toate neamurile (ca deh, trebuia) si e cam obosit puiu meu...dar isi revine el repede.
Pana termin de citit ce-ati scris, ii raspund Laurei despre Varilrix. este vaccin impotriva varicelei. eu i l-am facut lui Vlad la 1 an si o luna. este un vaccin care se face subcutanat si nu are nici un fel de reactii.
Apropos de vaccinuri: doctorita ne-a spus sa-i facem lui vlad Prevenar sau Pneumo 23...a mai primit cineva recomandari pt acest vaccin?
Va pup

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Laura25 - Am ras si am plans in acelasi timp cand am vazut filmuletele cu puiutii tai minunati. Doamne ce frumos se joaca ei, si cum se copiaza unul pe altul. Sunt superbi, tot sa stai sa ii urmaresti si nu te mai saturi. Sa-ti traiasca sa fie sanatosi si norocosi. Si ai mei se joaca si Sebi il iubeste mult pe Catalin dar conteaza diferenta de varsta, asa ca mamicilor care vreti al doilea copil nu lasati sa treaca prea mult timp.
Va pup pe toate si pe toti

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Acum sa va spunem si despre noi.
Bianca dimineata, inainte de a deschide bine ochii s-a apucat de vorbit "aaatee, aptee, mama ma, aaapte!" De ieri a inceput sa mearga tinuta doar de o mana si azi ne-a facut marea surpriza:
Bianca a facut primii pasi singura!!!! Cam 6-7 la numar.

Felicitari Bianca ! Ai facut-o fericita pe mami !

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

'neata fetele!

Raspund repede si revin cand o sa doarma Emma de pranz.

Cin, Emma a primit vaccinul Prevenar la un an si o luna si il va mai repeta de 2 ori pana la 2 ni.

A facut o reactie foarte urata de la el cu febra 39.3 si 39.6 timp de 4 zile cu o pauza de o zi intre, apoi si o reactie ca niste bubite pe la incheieturi... Slava Domnului am scapat, dar ma gandesc cu groaza ca il mai avem de primit de doua ori.

La sfatul dr. ii voi pune direct paracetamol, nu mai astept sa ii creasca asa mult temperatura.

Din cate stiu eu este pentru prevenirea pneumoniei
Deci noi l-am facut, am scris repede ca sa stii.
mai citeste detalii aici: http://www.prevenar.com/ atata am reusit acuma sa gasesc in viteza.

Va pupam si revin cand ma lasa mandruta mea,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ema.nu.ela si Simona, tot uit...referitor la acele puzzle de lemn, despre care vorbeam miercuri-joi. am cautat si-am gasit producatorul se numeste Casa Retro cu sediul pe strada Intr. Geneva nr. 8. bucuresti. telefon 317.39.42 si 0722.510.227. Aveau numai jucarii faine, majoritatea din lemn...

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput