Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Pupam Bianca pt primii ei pasi singurica
Katink, mersi de raspuns. Doctorita lui vlad n-a zis nimic de faptul ca se repeta vaccinul. doar ca pana in 2 ani se face prevenar iar dupa 2 ani pneumo 23. in tara nu se gaseste vaccinul (prevenar), dar poate reuseste sa mi-l aduca cineva din franta..imi pare rau pt reactiile pe care le-a avut Emma. bine ca au trecut. la urmatorul ar trebui sa fie mai usor, nu?

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetele!

Iaca si noi am revenit acasa de pe drumuri.

In primul rand, sanatate multa puilor bolnaviori!

Felicitari Ana, Bianca si David pentru primii pasi! Sper ca n-am scapat pe nimeni.

Felicitari, Albinutza, pentru mica albinutza care va veni in stup!

Noi ne-am simtit tare bine saptamana trecuta. In week-endul 14-15 am fost la cumnatu' la Sfantu Gheorghe. Acolo, a inceput si Teo sa mearga singur! De luni pana joi am stat la Moeciu. A fost foarte bine. N-am avut nicio grija. Ne-am umflat burtile cu mancarea f. buna de la complexul Vila Bran. Am vazut si pui de caprioara si cerb si un cerb mai batran, dar foarte frumos.
Joi si vineri am fost la bunici si sambata am revenit in Bucuresti.

Am pus si poze noi. Sper sa aveti rabare sa le vedeti. Sunt cam multe peisaje, dar f. frumoase.

Am pus si www.dropshots.com/acusor" target="_blank">3 fimulelete. Sa vedeti cum urca Teo scarile. N-am reusit sa-l prind f. bine, dar va puteti da seama .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Am uitat sa va spun ca Teo este tare marait din cauza dintilor.
Ii ies 4 dinti de-odata. Caninii de jos si aia de langa ei (am uitat cum ii cheama , parca premolari).

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

quote:
Originally posted by acusor

Noi ne-am simtit tare bine saptamana trecuta. In week-endul 14-15 am fost la cumnatu' la Sfantu Gheorghe. Acolo, a inceput si Teo sa mearga singur! De luni pana joi am stat la Moeciu. A fost foarte bine.

Felicitari Starului Teo! pentru primii pasi singurel
Am vazut si filmulete si pozici noi. Sunteti niste frumosi cred ca a fost minunata vacanta dupa peisajele pe care ni le-ai aratat.
Superb! Ce tara frumoasa avem?

Of si dintii astia numai neplaceri creeaza pupam micutul marait
Va pupam pe toti.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua steluță

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele

Si noi suntem pe aici, nu am timp acum sa va citesc. SUntem bine, Luca tot cu maselele, de 2 zile e fff nasol, se terzeste plangand, si nu mai sparg o data Azi mergem la controlul de 1 si 3 luni, sa vedem ce ne zice si medicul.

De azi sunt acasa, deci sper sa am mai mult timp si pt forum. Maine ma duk la analize, si sper ca totul sa iasa bine.

Va pup si va doresc o saptamana minunata, fara griji

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 23+ Barza aduce o fetitza

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

cin,
multumesc de adresa ca eu am tot cautat-o si n-am gasit-o.
de vaccinul ala n-am auzit. oricum mi se pare cam ciudat adica pare indicat doar daca are antecedente nu stiu ce sa zic. da imunitate pe viata?

monica,
clar e de la laptele de capra sau ce zici tu ca i-ai dat. ca stiu sigur ca nu se da pt ca e f greu pt stomac.
eu portocale (si mandarine si clementine si lamaie) i-am dat marie de la 1 an si 1 luna cam 50 ml /zi timp de vreo luna si n-a patit nimic doar ca avea scaunele un pic mai moi. apoi brusc a facut diareea aia si am banuit eu ca i-am dat cam mult ca-i placea si-ncepuse sa-i dea bona de 2 ori pe zi. dar nu sunt convinsa ca a fost de la ele. de la kiwi in nici un caz ca maria mananca kiwi de la 8 luni si niciodata n-a avut nimic. dar depinde de copil acuma.

lulu,
cat de prost i-au iesit analizele la fier? adica ce valori? poate totusi are doar o usoara anemie. sa-i dai 2-3 ficatei de pui pe saptamana ca-s f buni.

laura,
felicitari pt primii pasi ai biancai! poti sa-i iei un ham daca stai cu frica sa nu se dezechilibreze. chiar am vazut in weekend in parculetz la noi o familie cu 2 baieti gemeni de 1 an si 4 luni si mergeau amandoi cu hamul. mai mult il foloseau parintii ca sa-i ridice de pe jos atunci cand cadeau ca sa nu se aplece mereu.
am o colega la servici cu gemene si vrea sa se intoarca dar nu gaseste nici ea pe nimeni care sa se incumete sa aiba grija de amandoua. mie cea mai buna solutie ieftina dar fara mari pretentii mi se pare sa gasesti o tanara (sau doua :)) dintr-un sat aproape de bucuresti. sau dintr-o familie de protestanti ca astia sunt multi copii la parinti. daca nu tre sa astepti pana la 2 ani si apoi sa-i dai la gradi..

ca intrebati de Varilix: noi il avemn in schema la 1 an si 6 luni.

mamica de maria, 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua! Nu am mai intrat ieri de loc pt ca imi era ingrozitor de somn... asa ca m-am culcat odata cu Mario.... si cu gainile... si tot nu ma simt odihnita....parca m-a calcat trenul!! Ma doare spatele, ma ustura carnea de pe mine.... Offf ce stare nasoala am!!!! Hai sa rasp si eu la 2-3 mesaje ca tb sa ii dau lui Mario sa manance ca deja miorlaie de foame..... si SOMN!

Nicoll_Mada- sa purtati sanatoase noile achiziti... dar sa stii ca ai scapat ieftin... pai aici un pulover e vreo 4-500.000 unul mai normal asa...ca mai de fite ajunge si la un mil si ceva.... si pantalon gros vreo 5-600.000, caciuli 2 sute si ceva bucata.... Si voiam sa te intreb cum ai reusit sa-i bagi degetelele??? Am si eu manusi din acelea dar m-am lasat pagubasa..... Pupici multi pt voi!!!!

Monica-Elena- ma bucur tare mult ca va simtiti mai bine!!!!! Sanatate multa si sa fie bine dupa vaccin, sa nu aveti reactii adverse!

Laura- nu te simti in nici un fel ca vb despre copilasii tai si nu ne rasp noua... oricand ne face placere si citim cu sufletul la gura povestile tale si incercam sa ne imaginam ca suntem acolo si noi!!! Ai niste copilasi tare dulci despre care e si greu sa nu vb..... Varilixul este contra varicelei. Si eu am urmat schema gratuita de la stat, dar mi l-a rec pe sta sa il cumpar pt ca Mario este un copil mai sensibil si exista un risc mai mare sa ia boala.... Nu este obilgatoriu sa fie facut! Pupici multi pt mamica si puii ei si multumesc mult!!!! O pup si eu pe sora ta cu ocazia asta!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar nu ne-a mai scris de ceva timp... ca mai face matusica indragostita de nepoteii ei????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Laura- felicitari pt cizmulite, sa le poarte sanatos!!! (sanatosi) Super ca pui tai fac kk la olita!!! La mine mi-as dori sa fie asa nu neaparat pt pampersi pt ca Mario face pipi destul de mult.... si oricum il schimb, dar macar sa nu mai faca kk asa pe ascuns si sa nul-l vad, ca face bubite imediat.... si am scapa de problema asta....

FELICITARI BIANCA PT PRIMI PASII!!!!!!!!!!!!!! Multi inainte siguri si fara "incidente si cocniri"!!!! Filmuletele nu am timp sa le vad acum ca sunt pe fuga....dar intru mai tarziu!!!!

Nicoleta- ma bucur ca ati reactionat asa bine la vaccin, m-ai mai linistit si pe mine daca zici ca nu are efecte.... Pupam baiatul sa ii treaca oboseala repede!!!! De celalat vaccin de care zici nu am auzit si nici dna dr nu mi-a rec.... Imi pare rau ca nu te pot ajuta... Multumim mult pt adresa celor cu jucariile din lemn... sa se mai opreasca Mario cu rosul si aruncatul si ma duc si eu sa ii iau!

Acusor- felicitari pt concediul reusit!!! Si felicitari lui Teo pt primii pasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multi inainte!!!!!!!!!! Pupam plimbaretul!!!! Si sa ii iasa repede dintisorii sa nu-l mai chinuiasca!!!!

Albinutzza- pupam bondarasul mic sa treaca repede durerea si sa iasa odata maselutele si dintisorii aia nesuferiti!! Si tie multa sanatate si sarcina usoara in cont.... sa iasa perfect analizele!!!! Pupiic multi si te asteptam mai des!!!!! (desi acum ai atata nevoie de odihna!!)

Ema.nu.ela- pupici multi!!!! Si succes la vaccin! Noua ni l-a rec mai devreme... ca a zis ca la 1 an si jum se face acela trivalent (rubeola, rujeola si nu mai stiu ce....)

Fug si eu acum sa-mi hranesc baiatul..... Intru mai tarziu sa vad filmele cu gemenasii si cu Teo si pozele din concediul lui Acusor!!! Pupici multi pana mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laura, varilixul e impotriva varicelei sau a varsatului de vant.Se mai repeta parca pe la 2-3 ani.

Ingrid nu stiu ce a avut azi noapte.A adormit f greu pe la 12, si pe la 3 s-a trezit si se zvarcolea si a stat asa pana la 6..Chiar nu stiu ce a avut...

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Am fost cu mandrul afara...e tare placut
Simona, inainte sa mergi la aia cu jucariile, mai bine da un telefon, ca pe pliantul de la ei scria ca dupa ora 17 si sambata, trebuie facuta programare...
Anis, mie dr mi-a zis ca varilrixul da imunitate pe viata...
Cati dintisori are Ingrid? ca voi conduceti detasat la capitolul asta..
Si acum, dupa ce vorbeati voi de enterocolita mi-am dat seama ca ultima oara Vlad a facut de la un iaurt de capra (ca eram la tara in fundul pamantului si n-am gasit altceva)

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput