Multumim frumos de urari, Cristina.
Adevarat graiesti, nu sunt prea zdraveni la minte, astia cu birocratia lor. Dar, ce sa facem ! Traim printre ei. Ce nu te omoara, te intareste !
Mult succes in toate !
Alina
draga Cristina,
daca te-ai hotarat sa nasti in Neuperlach, afla puiule ca daca n-ai probleme deosebite nu iti fac cezariana.Iti spun ca n-a trecut nici un an de cind am nascut acolo.
Chiar daca termenul meu era depasit cu 2 saptamini, copilul "groß", mi-au provocat frumusel nasterea, si am nascut "normal", cu vaccum, ca nu mai puteam sa imping.Copilul a avut 4600gr. si 56cm.Toti se mirau cum o slabanoaga ca mine a facut asa un copil mare.
Si daca ai stii cit i-am rugat sa-mi faca cezartiana ca nu mai putea, dar ei nimi, si am inteles ca nu sunt de acord cu nasterea prin cezariana.E adevarat m-am simtit foarte bine, n-am avut absolut nici o problema, iar conditiile oferite te ung la suflet.Toti sunt niste profesionisti, chiar daca nu imi lasau impresia atunci cind eram in sala de nasteri .Hai cu acupunctura, hai cu baia calda, hai cu mingieasa facem dilatatie, ... ,ma enervau ca nu reuseam sa nasc odata.Prima nastere a durat 30 de minute, si Copilu a fost mult mai mic 3300gr.
asa ca du-te de acum , programeaza-te, fac cursuri inainte, ca e foarte bine sa fii cit mai informat.
Sanatate multa si distractie placuta cu fetele!
Veneam si eu, dar plec pe 3 in Romania, poate data viitoare.