nastere normala la 21 luni dupa cezariana???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

si daca mai ajungeti cu cheloidu' la operatie vorbiti cu medicul despre asta- inainte,,;
mie mi-au tras a doua oara o cusatura nu-stiu-cum, cu crucuilite sau alta tehnica, iar acum e mai ca lumea..nu e de crazy horse au paris dar orsicit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Daca mai intereseaza pe cineva subiectul: acuma vind e la dr. care mi-a spus ca in nici un caz nu se poate rupe operatia la o nastere normala. Dar ca decizia finala o vom lua in ultimele luni, in functie de ce se mai intampla pana atunci. Asa ca m-am linistit, am un bb de 4 cm jumate f activ dar care deocamdata sta cumintel la caldurica. Va pup. pa.pa.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Mamicior dragi, ma bag si eu in vorba, ca musca in lapte, cum se zice, ca tot se discuta despre cezariana.

La capitolul asta am fost nevoita sa imi fac cu sirguinta lectiile si vroiam sa va spun ca noua metoda de cezariana se numeste Misgav-Ladach (dupa numele spitalului din Ierusalim in care, medicul Michael Stark este "inventatorul" acestei noi metode), iar in Germania se practica acest tip de cezariana de aproximativ 6 ani. Si eu am fost foarte incintata sa aflu ca taietura pe uter este de doar 1,5 cm.

Mult succes, Cristina, si sa dea Doamne-Doamne sa nasti asa cum iti doresti tu.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

AlinaL, mersi mult, am sa ma uit cu atentie pe link-urile astea. Am inteles de la Alina ca si dr. asta aplica aceeasi metoda. Dar nu-mi dau seama, la suprafata pielii taietura cat e de mare? Tot asa de mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ma mai bagasem eu in discutie si spuneam ca vreau sa nasc normal la un an si opt luni de la cezariana. N-am reusit, din pacate. Se pare ca uterul meu n-ar fi rezistat cele cel putin sase ore de travaliu care imi mai ramasesera, asa ca am ajuns tot la cezariana. Mi-a spus doctorul dupa aceea ca operatia se prezenta destul de bine si ca as fi avut sanse mult mai mari daca as fi asteptat mai mult.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

AlinaLuchian linkurile sunt super! Cu ocazia asta am aflat si eu cum am nascut ... cu bruma mea de germana nu pricepeam ce tot imi explica dr cum e cu largirea uterului si taietura mica... in fine!

Cristina ai citit cu "Schwanger nach Kaiserschnitt"?
Ca sa inteleaga si fetele care nu stiu germana (ca si cum eu stiu ) eu am inteles ca este posibila o ruptura de uter la o a doua nastere (daca prima e la scurt timp cu cezariana) dar ca depinde de la caz la caz... Si musai sa vorbesti cu doctorul ca stie el mai bine (eu am mai pus ceva floricele he he he)
Originalul: ""Eine seltene, aber gefürchtete Komplikation ist in diesem Fall die Uterusruptur, also der Gebärmutterriss. Besprechen Sie mit Ihrem Arzt, welche Form der Entbindung in Ihrem Fall anzuraten ist.""

Cristina tot pt tine: la suprafata pielii am o taietura de 10 cm, frumoasa... cum sa zic, e doar o linie parca a tras cineva cu creionul o dunga.

va pup

Adela&Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Draga Mamica cu burtica,

Te rog sa ma scuzi ca nu te-am felicitat pentru burtica inainte. Astazi am trei saptamini de la cezariana si inca sunt cu capul in nori (a nu se intelege ca din cauza cezarienei). In sfirsit, pentru ca tot m-ai intrebat, mi-am masurat si eu taietura si pot sa-ti spun ca e de 19 cm, deocamdata. Eu sper sa se retraga odata cu burtica si sa ma laud si eu, ca Adela si ca multe alte mamici in aceeasi situatie, ca am un semn de 10 cm.

Iti urez o sarcina usoara si s-auzim numai vesti bune.

de la Ioana si mamica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

M-ati facut sa iau metrul sa masor operatiunea:are fix 10,5 cm!!

Cam pe la jumate s-au facut vreo 3-4 cm de cheloid si doftorul care m-a operat mi-a zis ca ma repara cu laserul.Eu am fost de acord dar mai astept ca daca imi vine pe chelie sa mai fac un copil,ma repar la final.

Doctora de familie mi-a dat o crema pt nenorocirea asta de cheloid dar nu am folosit-o inca.Se numeste Kelofibrase Narbencreme.

la doamnele cezarice,
Alina

Mergi la inceput

Fetele, multumesc mult!!!

alinaluchian: sa-ti traiasca cocmoara si refacere grabnica! Se va mai micsora operatia, nici o problema. Am sa scot link-urile la imprimanta ca eu am o buba: nu pot citi articole mai ales la care tb sa gandesc (ca sa inteleg) de pe monitor. Dar azi le printez si le citesc cu atentie, promit! Am citit despre aventurile voastre cu numele fetei si ne-am distrat de minune, de cum aflam sexul o sa ne punem pe treaba sa nu patim si noi la fel:))) mare tampiti!

adita: esti o dulce,te-ai tinut de cuvant si ne-ai spus cum a fost! Multumesc mult! Si tie iti urez refacere grabnica si sa-ti traiasca copilasul, poate ne dai si o poza cu el...?

alina: na ca ma masurai si eu si a mea este de 12 cm si plina toata de cheloid. Dar ambii dr. ( a doua oara am fost la o tipa colega a dr.-ului, dar tot asa de simpatica, data viitoare iar ma duc la dr., or face pe rand concediu) au zis ca s-a vindecat bine si nu va fi problema. Eu totusi astept sa vada intai cam ce burta am sa am si cum se comporta atunci.

Va pup pe toate si sa stiti ca m-am mai linistit putin

Mergi la inceput