** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 29
pauly spune:
quote:
Originally posted by pauly
fetelor nu stiti cum sa intru si eu la listuta din fata,vreau sa modific si eu ceva la numele meu.sau daca eu nu am voie de cine sa ma rog?eu dintre toate gravidutele sunt scrisa altcumva5+
nu ma poate ajuta nimeni ?
5+
IULIABRAILA spune:
salutare, salutare !
azi am inceput ziua cu cartofi prajiti cu varza acra ! bbrrrr. dar a fost minunat. nu mi-a mai fost greata o buna bucata de vreme dupa asta. acum seara a reinceput. nu ma pling deloc, este ffff bine !
induram orice numai sa razbim.....spre final !
in rest greata se combina cu foamea(ce chestie ciudata).
si nu pot sa maninc dulciuri !!!!!!!! iar nu ma pling. deloc.
azi am reusit sa beau o gura de cafea- ciudata licoare in perioada asta. nu mai fac.
va doresc o saptamina buna, IULIA
5+
Arthurana spune:
Dragelor,
Vomit de rup, nu ma mai opresc, simt ca nu mai am de unde, si nici energie. Acum cu tot raul trebuie sa ma duc la servici de la 2 la 8...Nu am cum sa sun ca nu pot veni ca nu are cine sa faca tura...Mi-as dori sa fiu in Rom, unde este mai usor sa lipsesti de la job cand ti-e rau. Aici americanii astia sunt insensibili rau. Nimanui nu-i pasa.
Marti mergem la echo. Am mari emotii ca n-am mai fost de 3 sapt.
Sotul meu zice ca daca vomit asa si mi-e atat de rau el crede ca bebe este bine. Sper sa aiba dreptate si sa vad ca bebe e sanatos.
Va pup
Multumesc ca existati , ca nu am pe umarul lui sa ma plang pe aici...
mcrissa spune:
pauly te pot ajuta eu.spune-mi ce vrei sa modific?
arthurana si eu stiu ca atunci cand ti-e greata sau vomiti ii e bine lui bebe.chiar azi am citit asta pe un site despre nou-nascuti.nu mai stiu exact in ce articol.
amely
.incearca sa nu te mai stresezi ca-i faci rau lui bebe.m-am bucurat sa citesc mesajul tau si sa vad ca esti incantat de T.si eu sunt pacienta lui si am mare incredere in tot ceea ce-mi spune.cand plec de la consultatii ma simt mai linistita si impacata.
eu ma chinui cu niste arsuri gastrice de nu mai stiu ce sa fac.noaptea trecuta m-am trezit la 4 din cauza lor si nu am mai putut adormi
stie cineva ce ar trebui sa mananc sau ce sa nu mai mananc sa scap de ele sau macar sa le ameliorez ca ma termina
Mcrissa
8+ bebe strumph-ul meu
pauly spune:
mcrissa
te rog frumos sa stergi "b" din fata si sa fiu si eu scrisa cu litere groase ca restul gravidutelor.multumesc
iar pentru arsuri, papa biscuiti sau paine prajita.
5+
Paflo spune:
Mcrissa, poti incerca pentru arsuri fie un piculet de lapte, fie cateva floricele de porumb.
Florina11+
Florina R.