** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Chiquita eu iau elevit, prescris de doctor.o zis ca il ajuta pe bb sa creasca, poti sa iei linistita,doar sunt pentru gravide.te pup
Gabiu si eu m-am ingrasat 2 kg dar nu de la ele ptr ca am mai luat si altadata si nu am pus nici juma de kg.cred ca din cauza sarcinii ne ingrasam.trebuie sa o las mai incet cu mancarea.daca tu la 9 sapt ai luat 2 kg si eu la sase sapt fara o zi am luat 2 kg...inseamna ca trebuie sa fiu mai chibzuita cu mancarea.sti care ii problema ...cand mi foame ma doare rau stomacul si atunci sunt nevoita sa pap.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
imi pare foarte rau pt fetele care au pierdut puisorii...
claui, si eu am fost prima data la eco la 6 sapt si nu am vazut decat saculetul ..abia la 8 sapt am vazut puisorul si i-am vazut inimioara batand! e inca devreme, mai asteapta un pic si nu te speria!
chiquitita, eu iau elevit de cand am aflat ca sunt gravida! cu cat mai devreme cu atat mai bine pt bebe si pt tine! cat despre ingrasat, cu siguranta nu e de la vitamine..
eu sunt mai bine, greata a mai trecut..pe 1 noiembrie merg iar la control, bb o sa aiba deja 13 sapt!
va pup si numai bine!

11+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare fetelor!
Mare viteza mai aveti la scris... Am citit tot din urma si m-am intristat cand am vazut fete necajite dar mi-a revenit zambetul cand am vazut noi mamici carora le urez bun venit si sarcini usoare fara probleme dar cel mai mult m-am bucurat sa aud ca Chiquitita e bine si la fel si puiul ei... draga mea stai linistita asa cum ti-a spus doctorul si lupta pt el ...pana acum el s-a dovedit un luptataor asa ca ... curaj , zambetul pe buze si vei vedea ca totul se va termina cu bine!
Eu am vazut la una dintre odisee , nu mai stiu exact care , ca toate mamcile care au parasit acea odisee au fost trecute pe prima pagina pe o listuta separata numita : PRIETENI DRAGI ! Hai sa facem si noi la fel sa le pastram aproape de noi pe cele care n-au putut merge mai departe ... Gina M multumim pt suport am vazut ca tu mai treci din cand in cand pe la noi!
Addinel e posibil sa vina cam tarziu raspunsl meu: eu aseara am avut o durere ingrozitoare de cap asa ca l-am sunat pe doctor si mi-a spus ca pot lua fara grija un saridon si crede-ma ca si-a facut efectul imediat!
Mica 0307nici eu nu am spus pana in sapt 12 pt ca la prima sarcina am anuntat imediat pe toata lumea si apoi tare greu mi-a mai fost!
Claui asculta fetele si repeta eco si hcg-ul pt ca nici la mine nu s-a vazut sarcina decat in sapt 7 spre sfrasit!!
In rest noi suntem bine:)) ceva dureri razlete de burtica care vad ca incepe sa se vada
Promit ca maine pun ecografia pe e-mailul nostu comun!
Va pup pe toate!

cristina 12+

Mergi la inceput

buna gravidutelor,
eu am fost la restaurant cu sotul meu,dar in permanenta am simtit o greata care nu m-o lasat sa inghit prea multe bucaturi.cand am ajuns acasa m-am culcat putin, incredibil ce repede obosesc,iar cand m-am trezit am intrat sa vad ce mai fac prietenele mele gravidute.
va pup buticutelor

5+

Mergi la inceput

fetelor nu stiti cum sa intru si eu la listuta din fata,vreau sa modific si eu ceva la numele meu.sau daca eu nu am voie de cine sa ma rog?eu dintre toate gravidutele sunt scrisa altcumva

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

Salut pe toate mamicile si le felicit pentru minunile din vietile lor.
Sunt si eu o mamica de mai-iunie, foarte fericita din acest motiv , ma bucur ca v-am gasit si sper ca de-acum inainte toata lumea sa poata incheia cu bine acest capitol minunat din viata.
As vrea sa ma treceti si pe mine pe lista (nu stiu exact cine se ocupa de ea) cu UM 20 august, DPN 27 mai, DN 12 martie.
Multumesc si sper sa ne putem ajuta reciproc in lunile care vor urma.

10s

Mergi la inceput

bine ai venit Lgabil i-ti dorim sarcina usoara si un bb sanatos.Intotdeauna ii o bucurie sa avem noi mamici printre noi.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare!

Laura Ioana, ma bucur atat de mult ca suntem colege de odisee! Sa ne ajute Dumnezeu sa ducem sarcinile la bun sfarsit si la anul sa ne strangem puiutii cei frumosi in brate.

Fetelor, imi plange inima pentru fiecare burtica in parte care trebuie sa plece de la odisee... mi se pare atat de nedrept As vrea sa spun cuvinte de incurajare, dar de fiecare data ma pun in locul lor si imi dau seama ca orice as spune, nu ajuta la nimic. Tot timpul este cel care le va stinge suferinta, si bineinteles, un nou bebe, sanatos si perfect. Am un nod in gat si lacrimi in ochi de fiecare data cand citesc ca a mai plecat cate o burtica... Si ma rog la Dumnezeu sa se intoarca inapoi cat mai repede, sa uite, sa lupte si sa invinga, asa cum spunea Laura Ioana.

Eu am trecut prin niste zile foarte grele in ultimul timp, am avut niste chegulete culminand intr-o dimineata cu o scurgere maronie care m-au paralizat. Am repetat beta hcg care a iesit aproape la jumatate din ultima valoare pe care o avusese cu 13 zile in urma. Deci, scazuse dramatic, de la 124.000 mUI la 67.000 mUI.

Am plans mult cateva zile, n-am mai putut sa scriu, sa gandesc, sa ma bucur de nimic... Disperata, am mers la eco si... am vazut un bebic minunat care crescuse fara probleme, dansa si se agita din manute si picioruse... inutil sa va spun cat de vinovata m-am simtit pentru stresul imens pe care probabil i l-am indus si lui.
Dar din fericire el, mititelul, si-a vazut linistit de treaba.

Am cautat o explicatie pt. scaderea beta hcg, si am gasit-o... Intre saptamana 8 si 10 de sarcina, acesta atinge un varf maxim dupa care incepe sa scada. Deci sa nu cumva sa faceti ca mine si sa intrati in panica... Mie mi-a fost invatare de minte.

Sangerarea mi-a zis Tutunaru ca nu-si explica de unde provenea, tot ce a vazut la eco era curat, nici o decolare, nimic... Posibil un reziduu sanguinolent de la implantarea embrionului in uter. Probabil manevrele asupra colului facute la testul PAP au declansat eliminarea acestui reziduu. Mai ales ca dupa aia s-a oprit orice urma de sangerare/chegulet.

Deci fetelor, daca aveti cumva sangerari maronii, nu intrati in panica. Desi nu se prea cunosc multe explicatii, poate fi normal.

Androixo, poti sa ma pui si pe mine pe lista pacientelor lui Tutunaru.... Sa-i dea DD sanatate, ca multa rabdare mai are omul asta cu mine

Va pup cu drag si scuze ca m-am lungit...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LGabiL bine ai venit printre noi!!!.

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, burticutelor!
Bun venit noilor burtici!Sper din toata inima sa aveti parte de sarcini usoare si de bebei sanatosi!
Da' aveti o viteza fetelor...M-ati naucit!
M-ati intrebat cateva dintre voi unde am facut echo 4D.In primul rand ar trebui sa precizez ca sunt din Cluj-Napoca, si, din pacate, raspunsul meu nu cred ca va va ajuta foarte mult, majoritatea fiind din Bucuresti. Oricum: am fost la echo 4D la GineI. Din cate stiu, in Cluj se mai face si la Cabinetul de Radiologie de langa Bancpost (sediul principal) - nu stiu exact ce strada este, dar e usor de gasit.
Gabiu nu stiu cum ai rezolvat pana la urma cu Chlamydia. Oricum e posibil sa-ti fi iesit negativa din secretia vaginala daca nu a fost recoltata corect - in mod normal se determina din secretia endocervicala (asta ar putea explica rezultatele tale discordante: serologie pozitiva, dar test din secretia vaginala negativ). In orice caz ar fi fi bine sa tratezi infectia. Si sotul tau! La gravide se poate administra: Amoxicilina 500 mg de 3 ori pe zi, timp de 7 zile sau Eritromicina baza 500 mg de 3 ori, 7 zile, cu control obligatoriu dupa 3 saptamani. Cel mai bine ar fi oricum sa discuti cu ginecologul tau despre asta. Sotul tau poate lua Azitrox de 500, 2 comprimate o data.
Addinel, din cate stiu in sarcina se poate administra paracetamol in caz de dureri (inclusiv cefalee), evident cu moderatie! Asa ca, in caz de dureri greu de suportat (sau de febra) e mai bine sa iei un paracetamol decat sa te stresezi pe tine si mai ales pe bebe.
In legatura cu orgasmul...hi, hi, hi!Daca nu exista contraindicatii specifice fiecarei persoane (ex.: sangerari, dureri sau pierderi de lichid amniotic - asta in luni mai mari) este liber la ! Fericitelor!Eu una nu am nici cel mai mic imbold...Dar vine el trimestrul II!
Va doresc zile calme si insorite,
Florina 11+

Florina R.

Mergi la inceput