** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor, am revenit si eu dupa umpic de pauza.

am fost la Paris,si desi credeam ca am scapat de rau, probabil din cauza schimbarii am vomat intr-una.de cand am revenit sunt ok, azi mi-a mai fost o tura rau.

am fost miercuri la eco, avem 9 saptamani, 3 cm, da-mi din viitoarele manutze, ne bate bine inimioara, si....veste buna!!chistul meu de 8 cm mare si lat s-a resorbit, asa ca sunt f optimista, pot voma oricat

am citit tot din urma, va pup pe toate, sa fim sanatoase

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theolumi spune:

dragele mele,

ma doare inima sa vad cate fete parasesc odiseea in acest moment cu inima franta... suntem toate langa voi si ne rugam sa reveniti cat mai repede...speranta moare ultima.

chiquitita, tare ma bucur ca rezistati, si tu si bebele tau...

faza cu sexul "batraneste" m-a dat pe spate.. adica, sunt in pozitia corecta deja...pentru urmatoarele greturi... dar nu le mai dau atentie, fiindca am mult de lucru.

sper sa termin mesajul inainte de mi se strice iar flash-ul si sa ies de pe acest site inainte de a citi toate cele.
ca asa patesc de 4 zile...

va imbratisez pe toate
teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

claui, desi eu nu am ce cauta pe aici,ca sa te linistesc postez special pentru tine. nepoata mea, la 5 saptamani a primit diagnosticul: sarcina oprita din evolutie, sac fara embrion prezent,iminenta de avort!!!
la eco nu se vedea decat o pata neagra !
iar miercuri 18 oct. a venit pe lume Ioana Teodora de 3.6 kg!!!!!!!!!
asa ca nu te impacienta. e prea devreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Noela sa-ti traiasca nepotica!

Fetelor capul sus si cu Dumnezeu inainte!.

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa burtici. ce mult ati scris ieri...

chiquitita un si o pentru tine si bebel. ma bucur ca sunteti bine. o sa treci peste toate, o sa vezi!

eu sunt cam plouata, raman fara tati o saptamana. tocmai saptamana asta cand trebuie sa ma duc la ecograf sa aud inima samburelului. vroiam sa fie si el, si el vroia sa fie... dar serviciul...

bun venit noilor mamici de ciresici.

o si un gand bun pentru burticile iesite de pe listutza. nu am cuvinte sa spun mai mult.

pupici pe burtici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

multumesc pentru sustinere, chiar ca ma ajuta sa trec mai usor si peste ziua de azi, in asteptarea ecografiei de maine. Ma gandeam ca nu prea mai sunt cazuri de sarcina asa mare la care sa nu se vada embrio la eco si asta ma facea sa fiu mai putin optimista.
pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, multumesc de incurajari!
Am si eu o intrebare: mai ia cineva ELEVIT sau e prea devreme? Mi-a zis cineva ca se ia doar din luna 5 incolo. Dar Materna?

7+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
imi pare atat de rau pentru cele care vor fi scoase de pe listuta........... Cred ca e cumplit , yannia nici nu vreau sa ma gandesc sa-ti spun ceva, oricum cuvintele sunt de prisos. Si de uitat, n-ai cum sa uiti ( eu si acum imi mai aduc aminte de ce nmi s-a intamplat acum 3 ani). Nu-ti doresc decat sa te refaci cat mai repede si sa o poti lua de la capat
claui, mai ai putin de asteptat si iti doresc sa fie bine
chiquitita ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune, trebuie sa ai rija de tine si sa respecti intocmai ce ti-a zis dr. Numai bine iti doresc si un pui luptator
dupa atatea intamplari rele parca-mi vine sa ma duc la dr mai repede decat imi programasem!
Doane ajuta sa fie bine la toata lumea!
pupici la toate

gabi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

neata buna burticute,
eu m-am trezit bine dispusa ,cu o usoara greata si cu o foame de lup.va vine sa credeti m-am trezit si azi noapte sa pap o banana, ma durea stomacul de foame.mare mancacios ii bb. hi,hi
si de ieri am inceput si eu plimbarile,binenteles nu o sa am timp in fiecare zi, dar o sa incerc sa merg cat mai mult pe jos ptr ca m-am simtit foarte bine.
va pup burticute.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

chiquitita, eu iau la recomandarea dr. materna de vreo 2 saptamani si deja m-am ingrasat 1 kg si ceva. De la inceput si pana acum am luat 2 kg si un pic. Cred ca voi intrerupe vitaminele o perioada iar apoi am sa iau cate o jumatate de pastila /zi. Nu stiu cum sunt cele elevit dar materna se pot rupe in jumatate.
S-a mai ingrasat cineva asa de repede de la vit?

gabi

9+

Mergi la inceput