** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Chiquita bine ai revenit, acuma tot ce contaza este sa ai grija de tine si de bb.stai in patut si te odihneste si o sa vezi ca se termina cu iminenta asta de avort nesuferita..
Yannia nu am cuvinte ,sunt prea trista, atatea mamici care pleaca.incepe sa mi se faca si mie teama.
Claui incearca sa nu te necajesti,poate e un pic cam devreme.mai asteapta putin si mergi din nou.noi incercam sa te incurajam dar numai tu sti ce-i in sufletul tau.nu dispera oricum, mai sunt sanse.te pup
eu acuma ma simt bine,ca mai devreme,chiar dupa ce am mancat ,mi s-a facut rau, asa rau ca l-am simtit si in timp ce dormeam.in rest ma simt ametita si cu o usoara durere de cap.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

multam pentru incurajari. mai e asa mult pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Bebele meu nu mai vrea sa lupte, fetelor! De la saptamana 10 nu a mai evoluat, poate a ramas si cu ceva sechele din momentul in care fratiorul lui s-a oprit din evolutie. Durerea e prea mare, ne-am dorit din tot sufletul acest copil... Am facut tot ce am putut pentru a mentine sarcina dar degeaba.
Chiquitita, fii tare si fa tot ce poti pentru puiul tau!
Fetelor de la odisee, va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

yannia, imi pare rau pt ce ti se intampla, dar...fruntea sus. 99% si eu sunt in aceeasi situatie, asa ca stiu prin ce treci. pe aici sunt multe fete care au luat-o de la capat dupa o astfel de situatie si...au reusit nesperat de repede.

Mergi la inceput

Yannia povestea ta e foarte trista ,nu am stiut ca ai avut doi bb-ei in burtica.noi suntem alaturi de tine,daca simti nevoia sa vorbesti ,sa te descarci noi suntem in continuare alaturi de tine.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Yannia .

Claui intradevar unguentul se numeste Apireven si mi-a fost recomandat de medicul de familie pentru o durere de spate.

Fetelor ce de tristete pe aici. Si nu se mai termina o data. Mi-e si frica sa mai intru sa mai citesc.

Va pup,

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Chiquitita,ma bucur tare mult ca ai revenit.....sa sti ca m-am gandit la tine in fiecare zi,si tot in fiecare zi am intrat aici sa vad daca ai mai postat ceva...Maaare mi-a fost bucuria astazi cand am citit ca sunteti bine amandoi,si tu si bebelul....Acum tre sa respecti tot ce a zis doctorul si sa stai cat de mult in pat,si o sa vezi ca totul va fi in regula....Acum nu mai ai scurgeri de nici un fel,nu??
Te pe amandoi obrajori si ai grija de tine si de bebelul tau...

Am vrut sa le mai spun fetelor care au pierdut sarcina ca-mi pare tare,tare rau (pacat ca asta nu ajuta cu nimic...)si ca sunt cu sufletul alaturi de voi...Si sper ca veti reveni cat de curand la odisee dandu-ne iarasi vestea cea mare....

Mihaela16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DELL spune:

Claui,nu te lasa in baza unei singure pareri!!Daca ma luam eu dupa prima mea dr.la care am fost,eram de mult chiuretata!Poate ai ovulat mai tarziu!De exemplu eu am avut ovulatie in ziua25-26 si calculele dr mele nu ieseau deloc luand in seama UM.Si din 2 in 2 zile imi spunea ca ceva nu e bine,ca sarcina nu evolueaza ,ca s-a oprit in evolutie,ca nu se vede embrion si ar trebui.....Dar eu nu m-am lasat deloc convinsa de ea,iar la 4 sapt si 4 zile de la ovulatie am mers la alt dr care a vazut embrionul dar fara activitate cardiaca...Si iar m-a speriat si el ca ceva nu e bine,iar la 5 sapt si o zi de la ovulatie am avut o hemoragie f mare si am zis ca pana aici mi-a fost.Am ajuns la spital la alta dr,care mi-a zis ca totul e bine ,este embrion cu activitate cardiaca...Iti dai seama ce bucurie pe mine...Daca aplecam urechea la cele spuse de prima dr,nu mai aveam acum nici un bebe in burtica...Este strigator la cer !!!Asa ca multa bafta!!!Si mai asteapta putin ca nu e nici o graba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

offf, fetelor, ce rau imi pare !
citeodata nici nu mai vreau sa aud despre....fete care se lupta, pt a avea bebei, si altele....ooffff !
deja sint si eu cam speriata, am o senzatie ciudata pe care o simt in abdomen pe partea stinga, ca si cum as avea probleme pe colon sau ovar, nu imi dau seama......
cred ca ma voi duce luni sa mai fac o echo, cu toate ca medicul a spus sa revin la 6 sapt. le implinesc simbata viitoare.
este prea devreme ca sa imi spuna la un echo normal daca bb are activitate cardiaca?
mie cu senzatiile astea nu imi iese din cap o SEU, dar....ma bat si peste cap sa nu fie asa.
si parca azi nu mi-a mai fost nici greata.....decit putin...in rest , presiune abdominala este, sini mari si durerosi sint....
am mincat azi din 2 in 2 ore, se poate sa fie de la asta? in cursul sapt la serv nu pot asa ceva, si cum mi se face foame mi se face si rau(adica greata).
IULIA 5+

Mergi la inceput

iulia braila si pe mine ma doare in stanga jos,foarte rar,dar stiu sigur ca ii un chistulet,l-am vazut la eco.la tine poate acolo ii corpul galben si ala se poate sa mai doara, nu tare binenteles.
mie mi-a fost destul de greata in seara asta, mai ales de la mirosul de mancare din frigider, am eu sensibilitatea asta cu mirosurile.
pupici gravidutelor si nu uitati trebuie sa gandim pozitiv.dumnezeu ne are in grija lui.

5+

Mergi la inceput