** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 14
mica0307 spune:
Liviana o sa ne plimbam impreuna bebeii in parc la Sebastian? Vad ca stai in sectorul 5.
Mica
10
pauly spune:
lilirusu m-ai indus putin in eroare cand ti-am raspuns mai devreme, noi toate numaram saptamanile de sarcina de la UM, iar daca tu ai 7 sapt si sase zile de la UM valoarea beta hcg de 5008,03 e cam mica .uite aici http://www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html
dar pana nu iei rezultatul analizei nu putem sti nimic.noi suntem alaturi de tine
mica0307 mi-am activat pm.pusi
5+
lbelciug spune:
Mica, mi-ar face placere. Parcul Sebastian nu e f aproape de mine caci eu locuiesc la intersectia Margeanului cu Buzoieni, insa macar o data pe sapt cred ca tot voi merge in acea zona. Tu unde stai? Si apropo de proximitatea geografica, in ce zona lucrezi? ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mirela05 spune:
Buna burtici!
Pakymultumesc pentru raspuns si da, as vrea o recomandare ceva, un nume de dr....ca eu nu sunt din zona si nici de multa vreme prin braila...si ca atare nu am apucat sa imi fac multe cunostinte.Multumesc mult!!
Off fetele ce ma intristeaza cand vad burticutze care au probleme!!Sper sa ne pazeasca Dumnezeu pe toate sa trecem cu bine peste toate incercarile si sa nu mai aiba nicuna dintre noi probleme!
Saptamana viitoare ma duc si eu la echograf, sper sa fie bine!!
In rest greata mi-a cam trecut, sanii nu ma mai dor asa de tare...decat cine stie cum, nu au crescut foarte tare..sau cel putin eu nu observ mari diferente.
Sa dea Dumnezeu sa fim bine..ca de acum incep sa ma pot bucura de bebe....
Va pup pe toate si va doresc sa va bucurati in fiecare zi de bebeshtrumfii din burtici.

10
mica0307 spune:
Pauly nu apare pm activat.
Liviana pe 1 noiembrie (suntem in amenajari inca) o sa ne mutam pe Ileana Cosanzeana
, adica o strada de pe langa parcul Sebastian. Eu lucrez pe Nerva Traian.
Pupici.
Mica
10
mica0307 spune:
Lilirusu, uite ce am gasit. Si vezi mai jos, nu e o regula.
* 3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
* 4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
* 5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
* 6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
* 7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
* 9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
* 13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
* 17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
* 25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
* Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
* Postmenopausal: <9.5 mIU/ml
* These numbers are just a GUIDELINE-- every woman’s level of hCG can rise differently. It is not necessarily the level that matters but rather the change in the level.
Mica
10
mica0307 spune:
Si o informatie foarte importanta pe care nu o stiam.
The levels will reach their peak in the 8 - 11 weeks of pregnancy (the third month) and then will decline and level off for the remainder of the pregnancy.
Mica
10
lbelciug spune:
Mica, bravo voua. La cate camere? Noi din pacate avem numai 2 si sper sa ne descurcam si cu BB2.
Deci cu serviciul esti mai aproape de CMU Unirii. Eu lucrez pe Stirbei si deci CMU Enescu ma avantaja ca locatie, dar pt eco voi veni la sediul din Unirii caci momentan numai acolo merge ecograful.
Mirela04, eu sunt nascuta in Braila. Daca vrei recomandare pt dr gineco buni, eu am auzit de Coltofeanu si Caprariu. Totusi multe brailence merg la GL la dr cu cabinete mai bin dotate...
Apropo de hormonul HCG. Din cauza cresterii nivelului lui, avem greturi+stari de oboseala/somnolenta in special in saptamanile 9-12. 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mica0307 spune:
Liviana o sa ne mutam la 3 camere
. Venirea lui bebe ne-a motivat si ambitionat foarte tare. Locuiam intr-o garsoniera
.
La cat de aglomerat e CMU chiar nu mai conteaza la ce sediu ma duc. De regula unde gasesc primul loc liber la dr dorit. CMU Enescu este singurul deschis in week-end.
Vezi ca cel mai performant ecograf de la CMU este cel din Clucerului (Aviatorilor).
Pupici.
Mica
10
pauly spune:
mica0307 nu stiu cum, te rog ma indrumi
.eu credeam ca trebuie sa scriu mailu meu la profil si sa permit accesul membrilor.asta am facut
dar nu stiu sa-l activez altcumva.
5+