** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pauly nu i-am vazut sexul. Am facut testul cu calendarul chinezesc postat aici. Si sper...

Mica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Mica felicitari pt baietel. Dar asa de repede se poate vedea sexul copilului?
Abia astept sa aflu ce o sa am eu. Sotul isi doreste un baietel, pt mine nu conteaza. As vrea totusi o fetita numai ca sa ii vad fata sotului, ca i-am spus cat de mult o sa o iubeasca (el imi spune ca o s-o invete sa faca pipi din picioare).

Valentina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor bine v-am regasit. Bun venit noilor burtici.

Eu duminica am ajuns la urgenta, la spitalul Elias cu diagnosticul de disgravidie emetizanta. Pentru ca vomam absolut tot, inclusiv apa, abia ma mai tineam pe picioare. Din fericire, dupa ce am fost perfuzata timp de 3 zile, sunt mult mai bine. Nu mi-a disparut greata total dar pot manca acum rezonabil. Sper sa ma tina.

Ceea ce insa ma ingrijoreaza este ca dupa parerea medicului de la Elias sarcina mea arata ca una de 9 desi am 11 saptamani. Vineri merg la Euroclinc, la ecografie, si sper din suflet sa aflu ca s-a inselat. Pentru ca in caz contrar ar fi de rau. Aveti idee cat ar trebui sa masoare un fat de 11 saptamani?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica0307 sa-ti dea doamne doamne un baietel sanatos si frumos daca asa i-ti doresti.
apropo si eu i-mi doresc foarte mult baietel

ps. ce mult mi-ar place si mie sa se vada la fiecare varsta sarcinii.

5+

Mergi la inceput

val pe prima pagina sunt scrise niste chestiute utile printre care si "greutate si centimetri fat", in functie de sapt de sarcina.poate e mai micut puiutu tau din cauza disgravidiei, nu o avut destula papa.acuma daca te simti mai bine incearca sa mananci mancare care sa contina multe proteine, ajuta la crestere.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am facut si eu testul si tot baietel mi-a iesit!
am facut si testul de aici http://www.sexwizard.info/ si tot baietel a iesit
eu am asteptat atat de mult acest copilas ca chiar nu am vreo preferinta asupra sexului.sanatos sa fie!

Mcrissa 7+ bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

fetelor si eu am baietel conform testului de pe site-ul mccrissei.http://parenting.ivillage.com/ttc/ttcsigns/0,,j736,00.html si dupa asta. dar sunt vreo doua dupa care i-mi iese si ca am fetita, de ex cel de la pag 4 si inca vreo doua care le gasiti pe google.
concluzie ma rog sa fie sanatos si "sexul" cum doreste bunul dumnezeu.oricum ne-am mai distrat si noi.si inca ceva la site-ul pe care l-am postat , dedsubtul tabelului este o intrebare in engleza, care zice "cat de exact este acest tabel in prezicerea sexului", o intrebare la care a raspuns o femeie care era insarcinata cu al patrulea copil.ea zicea ca la toti ceilalti copii ai ei tabelul o avut dreptate, si este curioasa daca are dreptate si la ultimul bb.deci incurcate is caile...tabelelor.
pupici burtici

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pauly si de pe site-ul dat de tine tot baietel iese!

Mcrissa 7+ bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Fetelor eu mi-am sters semnatura,sambata va anunt daca raman pe lista sau nu.Azi am f.la dr.pt.ca sincer nu m-am simtit bine,acum m-am mai "linistit",cel putin stiu la ce sa ma astept...Hcg-ul meu este 1441,daca pana sambata nu creste,se pare ca ma vor chiureta.Am dureri non-stop in p.stanga si curge sange f.inchis la culoare.
Astept cu nerabdare ziua de sambata,nu am decat un gr.de speranta..

Mergi la inceput

Ileana2000 beta hcg e bun ptr 5 sapt, cu durerile si scurgerea nu e ok.incearca sa te linistesti poate se rezolva cumva.da ce zic doctorii? te pup si ai grija de tine.
chiquita sper din suflet ca esti bine si tu si bb.noi te asptam cu vesti.

5+

Mergi la inceput