** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mama ce viteza aveti la scris!!
Ileana 2000 curaj! Speranta moare ultima!
Am facut si eu testul de la pagina 4 si a iesit baiat!! Am gasit si site-ul asta: http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm si iese fetita..
Eu n-am preferinte! Sanatos sa fie bebe !Aaa...parca se lauda cineva mai demult ca ne va face ceva preziceri...
La mine a trecut durerea de sani.. au ramas doar usor tensionati si maaari!! Hai ca vin si vremuri mai bune pt noi!!
Azi merg la eco si am niste emotii....

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cristinamaria sa vi cu vesti bune de la eco..
eu ma simt bine fetelor, mai ales ca in dimineata am observat ca mi s-au marit si mai tare sanii, nu ma dor dar sunt mari.
va pup pe burtici
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ileana ai grija de tine si de bebe si nu iti pierde speranta.

Mica 10

Mergi la inceput

Pauly este GMP adica ora zonei (+2 la noi).

Mica 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica multumesc.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ileana .o sa fie bine!

cristinamaria si de pe site-ul de la tine tot baietel iese.la mine a iesit baietel peste tot.

aseara m-am culcat putin ingrijorata ca nu mai aveam sanii atat de tari.erau mari ca de obicei, dar nu la fel de tensionati.azi stau iar sa plesneasca.rasuflu usurata!

Mcrissa 7+ bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

am creat un cont de e-mail pentru noi pe yahoo unde sa ne putem face un album, unde sa punem prima ecografie a lui bebe, prima poza cu burtica, viitoarele poze de la intalniri (sper sa iesim la o terasa sa ne cunoastem) si m-am gandit sa facem in draft un mail cu numerele noastre de telefon.asta pentru cine vrea sa-si dea numarul.ca daca acum am fii avut lista cu numere de telefon am fii putut vorbi cu ciquitita
adresa este mamicideciresici2007@yahoo.com cu aceeasi parola ca si cea de venus2007 de pe DC.
sper sa va placa numele ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la burtici. azi sunt tare ametita, oare de la ce ?

mi-am facut testele si la unul imi iese baiat, la unul fata. acum sa vedem ce-o vrea domnul. oricum, tinand cont ca e primul copil, nu avem preferinte. la al doilea ne-ar placea sa fie sexul opus.

ileana , si stai linistita, o sa vezi ca e bine.

chiqui ma gandesc la tine si sper sa vii curand cu vesti bune.

pupici pe burtici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Mcrissa multumim pentru adresa de mail. Este o super ideea sa ne putem intalni si vorbi la telefon. Daca noi nu ne intelegem una pe alta, atunci cine???

Problema este ca eu nu stiu parola. Si nici cea de pe Venus2007. Asa ca ...please.

Mica 10

Mergi la inceput

mica ti-am trimis parola pe PM.
am creat 2 albume si acum trebuie sa le umplem cu poze!!!
o sa incep si draft-ul cu telefoanele, dar dupa-amiaza ca acum trebuie sa plec pana undeva si nu mai am timp.
dar o sa le organizam noi impreuna

Mergi la inceput