Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sarbatoritilor DACA nu mai intru am pierdut carteadar poate mi o imprumutati careva....
PISOI imi pare rau ca nu ne mai putem vedea stiu ca esti tare ocupata ...dar ma bucur tare mult ptr tine esti o tipa super
GAGICI va pup pe toate si va doresc o zii buna

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI EMMA,ALEXANDRE SI ANDREEA !

Pusi la toate,am de lucru,dar va urmaresc

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi sa inteleg ca te-ai intalnit cu anda si Mark? la Stefan.
Moni spor la treaba.

Am pus tabelul completat pe prima pag.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Off ca mi-am consumat toata energie pe Alain pana am apucat sa va citesc, l-am pus in premergator si nu are stare, toate le rastoarna i-am dat cutia cu machetutele si le-a imprastiat pe toate rapid, credea ca o sa-i ia ceva timp.
La multi ani sarbatoritilor de astazi, scumpicei Emma cea jucausa si mancacioasa, dragutului de Alexandre, bebele francez cu ochi frumosi care are deja program de copil mare si bebelinei Andreea Mary.
Giova, se zice ca atunci cand e luna in scadere se slabeste mult mai usor, ca nu are rost sa tii cura de slabire atunci cand e luna in crestere ca nu se slabeste uita ai aici un site cu fazele lunii http://www.astro-urseanu.ro/fazele_lunii.html . Cat despre papatul lui mraco, conteaza si puterea de asimilare a fiecarul bebelas( Alain e ca mami lui, i se depune si o cana de apa daca o bea glumesc) cat si cantitatea, Alain imi papa 1200 de lapte/zi. Eu una niic nu-i mai pun cereale, mai papa el cate o jumate de iaurtde la milli si ceva branzica cu fructe si eu una cred ca e destul.
Cosmi, salutici si toate cele bune, pupici copilasilor tai.
Anda, cred ca esti super ocupata si stresata, ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai vezi ce e pe aici.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, pupici si spor la treaba
Anasol, e simpatica faza dar eu te cred ca esti stresata, simpatic David... cu ce inghite el.
Ali, pupici si o zi buna,
Fetelor va las ca ma doare gatul de la cat strig dupa Alain sa vina la mine, am observat ca deja identifica masinutele, le zice "tutu" Mai ne jucam si noi 15 minute si mergem la plimbarica ac e soare si frumos, de culcat cred ca doar pe la 12,30 il culc ca mi-a dormit pana la 9,50.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello mamici,

La multi ani pt. bebelinii sarbatoriti astazi si un pupic de la Angelo pt. printesa Emma iar pt. Alexandre si Andreea separat pupicêi dulci
Fetelor ce sa va spun de Giorgos ( Moni ai scris bine numele, eu scriu asa ca sa cititi exact cum se pronunta de fapt este Iorgos ) Va sta in spital sigur 2 sapt. este suspect si de diabet, are sangele ingrosat, face analize in fiecare zi ca sa vada dr. diferentele. Matusi-sa mi-a dat de inteles ca nu am stat prea mult sa am grija de el, eu sant si cu Angelo, e si Robert ca doar e copilul meu si trebuie sa stiu ce face si sa stau dupa el nu? si daca stau sa ma gandesc de mine pe cine doare aici??? Mi-a ajuns cat am urmarit sa vad ce si cat mananca( tot degeaba ca imi spunea Hitler si lua ce vroia el sa manance )nici nu stiu ce sa mai fac, tineti minte ca am spus ca este campion Giorgos la alimentele care nu le mananca.... Cand ma duc la el la spital nici nu putem vorbi ca lumea ca sant parintii lui cu noi si alte neamurihai ca nu stiu ce sa mai scriu, intru mai tarziu ca Angelo e in premergator, intr-o jumatate de ora il pun sa doarma. Pupici la bebelini

p.s. de ce nu pot sa mai intru pe netscape? imi baga un anunt ca ceva nu e in regula si se inchide....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna fetelor. Nu am mai scris de mult timp. Ce sa-i faci daca tocmai cind ma pregateam si eu sa raspund, aparea cite ceva de facut? Vroiam sa raspund si eu la cineva, dar am uitat. Mi-a placut la nebunie faza cu suzeta a lui T_Ioana parca. Am ris cu lacrimi.
Noi suntem in pregatiri. Saptamina viitoare nasim. Tocmai mi-a ajuns si mie rochia (aseara la 12 noaptea eu probam sa vad daca e buna).
Despre Razvan ce sa va spun. Avem 4 dinti, maninca asa si as, uneori mai bine, alteori mai rau. Bine ca bea lapte praf ca m-am chinuit ceva timp pina l-am obisnuit. Ultima data cind am intrat va ziceam ca voma in jet. Ei bine, minca prea lacom, ca am tetine de la chicco cu flux reglabil. Acum mincam pe flux lent si e f bine. Revin.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Am observat ce naspa e cu mesajele scrise aiurea. Greu era de inteles. Sper sa se fi rezolvat problema. Razvan nu merge in 4 labe. Doar se taraie. E greu fundul. Dar totusi imi convine ca noi avem catel si vrind-nevrind mai ramine cite un fir de par. In premergator e mai usor. Se ridica in patut in picioare dar nu are stabilitate. In schimb daca e in pat cu noi, ne calareste si se intinde dupa te miri ce: telecomanda, telefon.
Am observat ca au fost citiva bebelusi bolnaviori. Sanatate multa, sa va faceti bine repede.
Multumim pt urarile de 8 luni si uram si noi sarbatoritilor din zilele in care am lipsit

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Emma Andreea
Andreea
Alexandre

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Oachi nu stiu de ce dar cand vreau sa deschid o poza mi se inchide tot explorerul...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput