Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, si eu am facut facultatea de conta , dar n-am profesat decat cand ma exploata maica-mea M-am maritat si am scapat. Acu la batranete m-am reprofilat pe colorat. ... si cine stie ?

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi- spor la citit si noapte buna!Deci Alain face la fel ca Emma la baie,bun asa, idem procedam si noi si tot sunt tzipete de suparare dupa 20 de min de balaceala si chiuiala
Ali- imi pare rau ca a picat din pat, se mai intampla si Emma are vreo 3 la activ, uan chiar pe nisip in mexic dar erau distantze mici si a cazut cam pe moale, dupa 1 an ii voi face o radiografie sa fiu sigura ca e ok la capusor, de fapt se recomanda la 2 ani sa le facem, dupa cazaturi din astea de bebe.
Miri - inca odata Felicitari si multumiri!
Eu a vrut sa dorm, nu am putut, am venit la conta, deci Moni ai tovarasa de suferintza dc te ajuta cu ceva-am bagat si o ciorba ca ciugulisem doar spanac la prinz si tot ma duc la gym, si vad ca m-a lasat gezna dar m-a luat mina dreapta, degetul mare e umflat si doare, is cu comprese, diclofenac si fasa legata si bat cu stinga mai mult

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor s-a inchis boldu:)
gata, am inchis lista cu mirelush de plush si ana_m. astept sa ajunga cartile la voi, sa cititi, sa va exprimati ideile. nu e op carte usoara, dar sper ca e macar captivanta si ca va veti regasi in ea, pe faramitse:) pusici, pun dusmanu la somn:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Miri mikule, da' curioase ne mai faci!!!
Te felicit si eu pentru aceasta mare realizare. La mai multe!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Am intrat si eu repede sa va salut, ca de citit nu am inca timp. Am fost plecata la tata in week-end, a fost un tur de forta, toata lumea voia sa ne vada. Azi ne-am intors.
Am super multe de facut, bagaje, aranjat prin casa, revizia la masina, vai de capul meu
Asa ca acum ma intorc la treaba, ce e naspa e ca sotul iar lucreaza si nu stiu cand vine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Iar merge DC-ul prost?
Ca vad ca mesajul meu a ajuns pe pagina 3.
mamicutele si bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hihihihi! sa vad cum o sa reactionati dupa:) intre timp ma trantesc sa-mi fac lectiile la flamanda:))
noptica buna:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am pus si noi cateva poze noi, cu zambarici tot mucioasa.
www.dropshots.com/denisam

Somn usor fetele si celor depeste ocean o seara buna.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Va zc si eu noapte buna, beble nu doarme inca, dar sta linistit in patut.Chiar vroiam sa va intreb, vi se intampla sa planga bebe cand il scoateti din vana?Alain plange de mama focului ca vrea sa mai stea, e topit dupa jucatull in vana.Il scot impreuna cu una dintre jucariile din apa ca sa-i distrag atentia.
Am uitat ca ai intrebat cineva de Milumil 3, e mai concentrat dar parerea mea e ca nu trebui revenit ;a @ pentru ca asta are o alta compozitie, adaptata varstei, care satisface mai bine nevoile lor.Eu pun la 300 ml apa 8 masuri si jumatate in loc de 10, incearca sal faci o idee mai diluat si o sa fie mai ok.
Va pup si av doresc noapte buna.Meg sa mai citesc putina franceza in asteptarea cartii de la MIri. A adormi si bebe intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Asta e ...a picat...a trecut...si a uitat(cred)
Denisa si sa treaca repede durerea de la picior,mana si deget. tie si Emmei.
Toanca felicitari pentru dintucul 8...moama da' ce de dintisori aveti....la cat mai multi fara dureri
Giova pai si eu tot fara pielita i l-am dat dar saracuta mea papusica e ca o babuta fara dintisori, aia doi de jos sunt mai o nimica toata si nu cred ca ar putea musca,numai suge.

v-am pe toate.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput