Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

deci, reluam lista:silvi2005, asteryaro, anasol, JG, szaboali,maraki, moni70, giova,andiaroro si probabil mirela10. astept un nume ceva de la ea:))

daca mai vrea cineva acu e momentul. peste granita carticica ajunge mai tarziu in functie de cum imi recupereaza tampitii d ela eurolines coletul ratacit.
pumpici si raman online pt completari:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirisor nu te.am intrebat: cate pagini are cartea? Sant curioasa si nu pot sa astept pana ajunge la mine

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

e pitica, 110, da... nu e roman de gara, s-ar putea sa ia ceva timp la citit:)
:))))
mirelush.. ajtept:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce sa va zic,am ajuns acasa dupa ce am trecut rapid pe la coafor - numai tuns ,fara freza si am dat peste astia de la RDS.Mi-au luat modemul si au instalat alt cablu,cu fibra optica bla bla ... Ca rezultat,merge netul aci pe hardul mic de net,care acummerge ca naiba ca e prea plin ,pe WE rezolv si asta.n schimb,pe hardul cu conta nu mai merge deloc,ca n-a avut nu stiu ce la el pentru WINDOWS 2000 cum am acolo,nu XP ca dincoace Asa ca pana in WE cand vine tipu' ala ce ma rezolva cu PC,cand lucrez la conta pe PC,ciuciu net Doar la serviciu...
De cand am venit acasa am fost doar pe hardu' cu conta,acum am luat o pauza sa citesc pe aici,dar am cam si uitat ce mai voiam sa va zic ...
SILVI tie n-am uitat pentru ,vezi ca pun pe tine.daca te vrei tine-te de treaba Asa e mai bine?
Hai ca trimit o parte,imi citesc mailurile si poate imi mai amintesc ce si cum

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Miri am sarit toate pe tine cu cartea
Mirela, ma bucur ca ai postat, cum mai sunteti voi?
Moni ce faci draga?Mai fa si tu o pauza...
Denisa, vad ca papa bine de tot Ema, bravo ei.Sanatate multa, sa scapi cu piciorul cat mai repede.

Mergi la inceput

Diana a mancat multzumitor si azi.Si acum a si adormit (aseara la 20,30 - dar s-a trezit pe la 3,a supt si a adormit la loc )
eu m-am pus sa citesc "De ce iubim femeile" a lui Cartarescu,am citit jumate din ea vineri cand boleam,ca tot stateam tolanita in pat O terminam eu,dar aveam maldarul de ziare si reviste restante si numai dupa ce n-am mai avut ce citi de ele m-am pus pe carte Am luat-o de curioasa (la ct succes a avut!),dar chiar imi place stilul lui .
Janina daca ai timp trimite-mi un PM cu cartzile alea si autorii,sa nu mai caut prin capitolul trecut - nu cred ca o sa dau acum atat pe ele,da' tot le inhatz cumva undeva (imprumut sau la anticariat,daca nu cumva castig la loto intre timp)
MIRI si eu intotdeauna am vrut sa scriu romane ... sau sa pictez ... sau sa proiectez case ... si fir-ar a naibii de treaba,am ajuns sa ma inglodez in contabilitatea asta care imi papa tot timpul

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Miri, ti-am scris si eu, dar nu stiu daca mai am loc pe lista. Daca mai e loc, sa imi zici unde sa iti trimit adresa. Pupici

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela ce mai faceti voi? cum te mai simti?
Pe gurita il pupa pe Dani? eu i-as spune sa fiu in locyul tau. Nu se face asa ceva.
Moni ma bucur ca a papat Diana mai bine.Lasa ca si in constructii e mult de munca. mai bine scriai o carte.

Revin mai tarziu, acum ne pregatim de papa si pe urma somn.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni scumpi, am nevoie de paruiala, de maine o iau de la capat.In semn de "solidaritate" Jean mi-a adus seminte si o berica, cica n-a vazut luna si s-a gandit ca nu e in descrestere, face misto de mine cui cura si cu fazele lunii.Am ras de el in hohote, ii povestea lui Alain cum papa mami linistita pana inceapa sa scada luna
Fetelor care ati mai inceput cura, cum sunteti?

Mergi la inceput

MARAKI n-ai zis cum e Giorgios ? (bine am scris?)
Si off.topic:
Apropo de GIORGIOS am cunoscut un grec cu numele asta,cam de varsta mea,absolvise IEFS la Bucuresti,vorbea bine romaneste si face afaceri cu vitei,are firma in Arad (exporta in Grecia),intr-o vreme era cu fostul patron toata ziua si era extrem de vorbaretz si prietenos.Ma intreaba odata ca ce-i cu toate bibliorafturile alea (din birou),ca la el,toata contabilitatea e in geanta si imi arata diplomatul
Eu ma kk-am pe mine de ras mai ales auzind un italian (grasan) si un grec (sexy ) intzelegandu-se in romaneste Odata au atins apogeul: vorbeau de TIMBRO - care in itliana inseamna stampila - Enrico vorbea de stampila - si grecul credea ca se refera la timbre - nu reuseau nicium sa se intzeleaga,iar eu taceam malc si
Si apropo de ras,odata i s-a pus pata pe mine unui sofer de tir ungur - stabilit in Italia - cu care vorbeam in italiana - culmea era ca tipu' era de vreo 2 m si cred ca 15O de kg pe putzin Si ce simpatic era,da' abia am scapat de el cred ca i-a placut ca stiam cateva cuvinte unguresti M-am distrat de minune la firma aia, am cunoscut soferi pe tiruri italiene - romani,croatzi (suuuuuper faini totzi),unguri,sarbi,italieni (astia erau penali rau - unul slabanog si inalt,altul mic,slab si cu mustazti gen Tzepes etc.) Si cum mancau de obicei cu noi la masa (aia la care lucram erau generosi nu ca scarba asta de acu') am avut ocazia sa invatzat usor ... italiana

Mergi la inceput