Psiholog bun in Cluj-Napoca

Psiholog bun in Cluj-Napoca | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

Va rog mult, cine poate sa ma ajute cu un nume si o adresa/telefon, caut un psiholog bun de copii in Cluj-Napoca.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Roxana, in urma cu 3 ani, la Clinica de Neuropsihiatrie Infantila de pe Victor Babes 43, pavilionul 8, era o doamna doctor f. draguta si competenta-Sempronia Filipoiu, care avea un cabinet de psihologie infantila .
Intre timp eu am plecat din Cluj,nu stiu daca doamna doctor mai lucreaza acolo si nu am nici numar de telefon, dar cred ca nu ar fi f. greu sa afli.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Teo, multumesc, o sa ma interesez, e un punct de plecare superok . Intre timp ne gandim ca nu e chestie de psiho/neuro, e vorba de o fetita care are niste reactii ciudate, am mai citit asa ceva pe forum si cred ca se poate sa aiba infectie urinara si fiind asa de mica nu stie cum sa .... reactioneze.

Oricum mai astept idei, va rog...just in case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

tot la clinica ne neuropsihiatrie infantila este d-na drFelicia Iftene.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milena Surdu spune:

Draga Roxana, si pe Felicia Iftene (psihiatru), si pe Sempronia Filipoi (psiholog) le poti gasi la Clinica de Psihiatrie Infantila pe str. Ospatariei F.N.

Mergi la inceput