Is vesnic obosita...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by CristinaT

Acelasi lucru il spun eu despre ginko biloba...

...care insa nu e indicata in caz de sarcina!

wow nu am stiut! multumesc.

Sper ca mess0804 nu este insarcinata sau alta fata de pe aici. Eu am citit ce scria pe cutie si nu scrie asa ceva. Poti sa-mi dai un link ceva poate tu ai mai multe informatii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:

Acelasi lucru il spun eu despre ginko biloba...

...care insa nu e indicata in caz de sarcina!

wow nu am stiut! multumesc.

Sper ca mess0804 nu este insarcinata sau alta fata de pe aici. Eu am citit ce scria pe cutie si nu scrie asa ceva. Poti sa-mi dai un link ceva poate tu ai mai multe informatii....

Cristina, se pare ca ginkgo biloba contine o substanta care poate vatama fatul si a fost asociata cu defecte de nastere:
- detalii in romana aici
- detalii in engleza aici si www.irishhealth.com/index.html?level=4&id=2841" target="_blank">aici.

Stiam ca suplimentul natural nu e recomandat femeilor gravide sau celor care incearca sa ramana insarcinate.

Nu stiu care e situatia celorlalte fete si cum eu incerc sa raman, am recomandat ceea ce stiam ca e neproblematic si care si ajuta in acelasi timp.

Sa aveti sanatate

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, stiu o solutie: ness cu cola.

si eu am aceeasi problema, da' m-am saturat sa caut cauze (bine, cea mai la indemina ar fi ca nu dorm...).
Asa ca imi fac citeva cocktailuri sanatoase din mai sus amintitele si zburd pina a doua zi dimineata.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu va sfatuiesc sa luati capsule cu ulei de catina!!!!Sunt foarte bune.De la hofigal.Este si in sticlute,se pune in apa,dar are un gust cam rau.Dar capsulele cu ulei sunt ok.Veti vedea pe prospect la cate sunt bune.Luati vreo 6 pe zi si va veti simti super ok.Eu nu m-am mai racit din iarna.
Am gasit aici chiar despre ce va spuneam:
www.naturaplant.ro/produse/604/Ulei_de_catina
Merita sa incercati,mie mi-a facut bine!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

adimercedes, multumesc nu am stiut.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Multumec de raspunsuri.
Analize mi se par bani dati pe fereastra aiurea, la mine a fost intotdeauna dupa principiul: "analizele bune, pacientul mort".

O sa incerc sa mai rasfoiesc netul si sa ma decid ce sa iau... Uleiul de catina o fi bun: a luat barbatul + spirulina, s-a simtit bine, insa era in stare sa ma manance si pe mine in perioada aceea . O sa mai caut despre ginko biloba si ulei de peste...

Si mai spuneti daca aveti idei...

Aa, si cafea nu beau, nu-mi place si mi se pare ca oricum n-are efect la mine, asa ca am trecut prin viata pana acuma fara.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

io-s parca din ce in ce mai obosita, desi ritmul meu de viata e cam acelasi. ma simt ca o leguma, caci baba e putin spus! am incercat acu cateva luni vitamax si a fost brici! adica, in perioada cat am tinut "tratamentul" (1 cp/zi, dimineata) eram ca bagata-n priza de dimineata pana seara, de nici noaptea nu-mi era a dormi. dupa aia, am revenit la starea initiala, ba chiar mai rau. de-o saptamana am inceput sa iau calciu cu D2 si magneziu forte (calciul e o mare problema la mine, nu'sh de ce), da rezultate nu se simt inca. cand m-oi simti mai in putere cu banii, o sa trec iar pe cura cu vitamax. sper sa aiba efect si a doua oara.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, as avea si eu niste sugestii incercate pe propria piele. O lingurita de polen luata dimineata inainte de masa face minuni. Eu iau acum si un Tomic cumparat de la magazin naturist. Are in compozitie vitamine, minerale si ginseng. Si ma face turbo....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca nu aveti copii in fiecare sapatamana excursie pe munte.
ajungi acasa frant, dar toata sapatamana ai energie
pe probatelea ani si ani de zile.
poluarea si lancezitul in fata tv/computer aproape 10 ore pe zi ne distrug.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Sabina

daca nu aveti copii in fiecare sapatamana excursie pe munte.
ajungi acasa frant, dar toata sapatamana ai energie
pe probatelea ani si ani de zile.
puluarea si lancezitul in fata tv/computer aproape 10 ore pe zi ne distrug.

Sabina, glumeam si eu, nu tre' sa te stresezi acum! Ideea am inteles-o, este cit se poate de adevarata.

Mergi la inceput