Is vesnic obosita...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

daca nu aveti copii in fiecare sapatamana excursie pe munte.

Solutii pt un salar de 5 mil, va rog....

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai..ce sa zici...se poate merge cu trenu si venit seara, nu tre sa dormi acolo.Si la intors poti veni cu personalul...
dar ma rog, asta daca esti pasionat.
Dpdv sanatate e cel mai bun lucru.Nu cr5ed ca e mai scump decat vitaminele.....serios.

Simina, da zapacita mai sunt

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu am facut cure de ginseng primavara si toamna sau in perioadele de oboseala si ma ajuta foarte mult. Vitamaxul contine si el ginseng si un complex de vitamine. M-am oprit din cure cand am ramas insarcinata pt ca am citit ca poate da malformatii ale copilului si probleme mai ales in primul trimestru de sarcina. Nu am indraznit sa iau nici in timpul alaptarii.

Tiroida trebuie intradevar verificata pt ca da probleme asemanatoare.

Ficatul sau bila incarcate dau si ele oboseala exagerata. Incearca sa mananci mai sanatos si mai usor.

Si anemia e de luat in calcul.

Eu ti-as recomanda insa o cura de vitamine si minerale cat mai complexe. Pentru ca s-ar putea sa iti lipseasca cine stie ce mineral sau vitamina obscura pentru care nu iti face nimeni analize sa verifice daca ai destula. Dar intr-un complex ai mai multe sanse sa dai peste ceea ce iti lipseste.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput