Is vesnic obosita...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

mess,de cate ori ajung in situatia ta fac o cura de 21 de zile cu tablete Ginseng.Dupa o cura din asta imi incarc bateriile si sunt ca "noua" o perioda lunga de timp.
Mersul pe jos sa nu-l scoti deloc din rutina zilnica,chiar ti-as recomanda un sport pe care sa-l practici cu regularitate.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie de ani de zile. Sunt mereu obosita. Nu stiu ce sa ma mai fac...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si eu la fel.Si nu inteleg de ce?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

din cate am inteles eu parerile sunt impartite in ce priveste uleiul acesta de peste, in primul rand ca ulei pur se altereaza f repede si o sticluta odata deschisa nu se tine mai mult de cateva zile la frigider si pastilele nu au atata efect cat ar avea daca de ex o data pe sapt am consuma peste la o masa, de care o fii, chiar si o bucata de macrou afumat, sau o conserva.
deci nu stiu cat e legenda si adevar cu uleiul de peste.

alimentatia are un rol mare, poate nu si cand dormi 7-8 ore nu te odihnesti suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

quote:
Originally posted by michelle7

nu-i relevant ca mananci ce mancai tot inainte. corpul lupta cat lupta cu o dieta proasta dar la un momend dat.... oboseste
mananci suficiente fructe si legume?
chestia cu vitaminele dau pofta de mancare - sa ma ierti dar e nejustificata
stai suficient in aer liber? sau esti toata ziua in spatii inchise?
faci miscare cel putin 30 de minute de 3 ori pe saptamana.
daca nu... nu trebuie sa te mire ca se strica " masina"
de asemenea dieta bogata in grasimi si zahar si mancatul mult la cina sunt o parte din lucrurile care ne fac letargici

Michelle

si cred ca mich are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Nu stiu daca va ajuta urmatorul subiect:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85631&whichpage=1

dar e si asta o explicatie a starii de oboseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

eu subscriu la ideea cu tiroida.
nu cred ca ar strica analize in sensul asta.

sanatate !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

eu subscriu la ideea cu tiroida.
nu cred ca ar strica analize in sensul asta.

sanatate !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Clar ca analize trebuie facute pt a se indentifica si putea trata corespunzator problema. Insa daca toate sunt bune si tu continui sa te simti rau, cum era cazul meu, atunci se pot incerca alte abordari.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

Acelasi lucru il spun eu despre ginko biloba...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

...care insa nu e indicata in caz de sarcina!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mazzel

din cate am inteles eu parerile sunt impartite in ce priveste uleiul acesta de peste, in primul rand ca ulei pur se altereaza f repede si o sticluta odata deschisa nu se tine mai mult de cateva zile la frigider si pastilele nu au atata efect cat ar avea daca de ex o data pe sapt am consuma peste la o masa, de care o fii, chiar si o bucata de macrou afumat, sau o conserva.
deci nu stiu cat e legenda si adevar cu uleiul de peste.

alimentatia are un rol mare, poate nu si cand dormi 7-8 ore nu te odihnesti suficient.

Poti, te rog, sa dai mai multe detalii despre tinutul la rece al capsulelor de ulei de peste si eventual surse? E prima data ca aud asa ceva, desi am citit cat de mult am putut pe net si in carti de specialitate despre uleiul de peste inainte sa incep sa il iau. Am verificat din nou cutia si nu e mentionata nicaieri refrigerarea capsulelor dupa deschiderea flaconului. Uleiul normal eu il tin la temperatura camerei si nu isi pierde din proprietati. Nu vad de ce uleiul de peste ar face-o, ca nu e produsul animalic in sine, ci e tratat si prelucrat. Stiam de refrigerare in cazul produselor macrobiotice, a culturilor de iaurt etc. As aprecia detalii, multumesc.

Mergi la inceput