Is vesnic obosita...

Is vesnic obosita... | Autor: mess0804

Link direct la acest mesaj

Am vreo cateva luni de cand is vesnic obosita: dorm vreo 7-8 ore pe noapte, nu muncesc chiar exagerat de mult sau greu, mananc cum am mancat dintotdeauna, adica nu vad nici un factor diferit... M-am gandit ca poate ii vreo astenie, da' cat ma tine? Dca a vreu sa ies in oras pe la 10 incep sa cas si nu ma pot abtine... de zice toata lumea ca nu am dormit de o saptamana. Mi-e frica de vitamine (stiu ca nu ingrasa, dar fac pofta de mancare si aia ingrasa )
Aveti vreo solutie?

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cred ca ar trebui sa-ti faci niste analize. s-ar putea sa ai unele carente.

30 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Somnul este odihnitor,sau te scoli mai obosita de cat te-ai culcat?

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu-i relevant ca mananci ce mancai tot inainte. corpul lupta cat lupta cu o dieta proasta dar la un momend dat.... oboseste
mananci suficiente fructe si legume?
chestia cu vitaminele dau pofta de mancare - sa ma ierti dar e nejustificata
stai suficient in aer liber? sau esti toata ziua in spatii inchise?
faci miscare cel putin 30 de minute de 3 ori pe saptamana.
daca nu... nu trebuie sa te mire ca se strica " masina"
de asemenea dieta bogata in grasimi si zahar si mancatul mult la cina sunt o parte din lucrurile care ne fac letargici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Merg pe jos unul din drumuri pana la servici (sau dus sau intors, depinde de chef), desi ma gandesc sa renunt la obiceiul asta ca poate si asta ma oboseste...
Fructe si legume mananc in limita bugetului, deci acuma vara am mancat din belsug (ca au fost ieftine )
Rezist ziua catevo re cu brio, dupa care deja dupa-amiaza incepe sa-mi fie soooooomn... si culmineaza seara cand ar trebui sa stau cu barbatul si eu casc, si casc ... :(

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by m_monique

cred ca ar trebui sa-ti faci niste analize. s-ar putea sa ai unele carente.

30 + cu

Nunta noastra

are dreptate monique. sunt simptomele lipsei de Calciu si Magneziu. sau poate o anemie. cel putin la mine asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si eu sunt vesnic obosita....ma trezesc mai obosita decat ma culc...calciu si magneziu am destul (asa spun analizele)...nu stiu ce sa mai fac...ce sa maic red....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by mess0804

Merg pe jos unul din drumuri pana la servici (sau dus sau intors, depinde de chef), desi ma gandesc sa renunt la obiceiul asta ca poate si asta ma oboseste...

Nu renunta la mersul pe jos, asta sigur iti face bine, nu rau.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Simptomele pe care le aveti voi,le-am avut si eu.Suna totul a hipotiroidie unde simptomul principal este oboseala.Facetiva un test de singe,mai bine zis testul pentru tiroida,TSH-ul,FT3,FT4,sper ca asa se spune si romaneste(le stiu doar denumirea germana).Astea o sa va arate daca aveti probleme cu tiroida sau nu.
eu stiu de 2 ani,i-au in fiecare zi un hormon,si ma simt un pic mai bine.
Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, si eu am trecut pe acolo. Nu era anemie si nici hipotiroidie, in cazul meu. Analizele erau BETON!!! Eram disperata, ca nu mai stiam ce sa fac...

I-am raspuns lui Mes, insa am vazut ca sunt si alte fete in situatia respectiva si m-am hotarat sa pun aici mesajul pe care i l-am scris pe privat, ca poate ajuta si altora:

Mes, te inteleg perfect, ca si eu am fost in situatia ta. Insa la mine lucrurile s-au deteriorat intr-atat incat dormeam si 9 ore pe noapte si eram franta dimineata, pe la 10am eram in stare sa ma duc inapoi in pat. Si a trebuit sa pun piciorul in prag, ca am multe pe cap si nu se mai putea asa. In plus, nu vroiam sa iau vitamine sintetice, ca stiam ca obosesc ficatul...

Acum cateva luni am vazut o emisiune despre uleiul de peste si am cautat mai multe info si m-am hotarat sa iau. Pot sa iti zic ca mi-a salvat viata (stiulul de viata). In primul rand nu m-a ingrasat deloc, e produs natural, ajuta enorm la ficat si la creier si la stres. Am reusit sa si slabesc, desi nu fac miscare super regulat, sunt super energetica, zbarnai efectiv, memoria mea e din nou functionala la capacitate maxima, sunt alerta si nu mai adorm pe mine pe la 7-8pm cand luam cina sau stau de povesti cu sotul.

Eu iti recomand din tot sufletul sa iei ulei de peste, macar vreo 3 luni! Nu are nici un efect advers, nici o parte pozititva si o sa vezi efectele dupa cateva saptamani!!! Ca doza de atac eu am luat doua capsule pe zi, una dimineata si una seara, timp de o luna. Apoi am continuat cu 1 capsula/zi.

Multa sanatate si sa ma tii la curent cu evolutia ta

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Acelasi lucru il spun eu despre ginko biloba...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput