Naturiste si homeopate (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Felicitari alexia28..Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Doamne ajuta la toata lumea!

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Va doresc un week-end placut la toate chiar si celor care s-au ratacit printre ierburi{oanabbb,mariee,reghi,mada,silvana....etc}pe toate fetele.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fetelor, nu am mai intrat de mult timp pentru ca nu am mai avut rezultate si resurse pentru a lupta.
O iau de la capat, dar vreau sa incerc ISA.
Pentru fericitele care si-au vazut visul cu ochii, felicitari si mult noroc in continuare.
Pentru cele care inca spera, multa bafta si incredere, cine stie ce aduce ziua urmatoare.
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Goldi,succes in ISA,sa fi optimista si o sa vina bb,cit de repede.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Danutza, si eu sunt tot in America si caut naprasnic. Daca gasesti pe vreun site, sa imi spui si mie, te rog.

Adimercedes, as vrea sa te intreb ceva. M-ai sfatuit mai demult sa iau maca si sa beau ceai de cretisoara ptr ingrosarea endometrului. Am tot citit si m-am gandit sa incerc si naprasnicul. Este ok, crezi ca ajuta si el? In legatura cu maca, am tot citit ca trebuie luata incontinuu. Dar dc raman insarcinata si eu tot iau pana aflu, poate afecta cumva sarcina?

Multumesc, va pup

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by andreea16

Danutza, si eu sunt tot in America si caut naprasnic. Daca gasesti pe vreun site, sa imi spui si mie, te rog.

Adimercedes, as vrea sa te intreb ceva. M-ai sfatuit mai demult sa iau maca si sa beau ceai de cretisoara ptr ingrosarea endometrului. Am tot citit si m-am gandit sa incerc si naprasnicul. Este ok, crezi ca ajuta si el? In legatura cu maca, am tot citit ca trebuie luata incontinuu. Dar dc raman insarcinata si eu tot iau pana aflu, poate afecta cumva sarcina?

Multumesc, va pup

Andreea

Andreea, napraznicum e recomandat in cazuri de infertilitate, ovare polichistice etc, pt ca regleaza hormonal (are un efect progesteronic). MACA regleaza si ea hormonal si pregateste corpul pt sarcina si ajuta la fixarea sarcinii. Tu ce probleme ai exact, ce diagnostice ti s-au pus?

Daca te hotarasti sa le iei pe toate impreuna, poti sa stai linistita, ca daca ramai insarcinata nu afecteaza negativ, nu sunt nocive deloc. Vei renunta insa la ele cand aflii de sarcina, ca sa fii tu fara griji.

Sanatate

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by goldi

Fetelor, nu am mai intrat de mult timp pentru ca nu am mai avut rezultate si resurse pentru a lupta.
O iau de la capat, dar vreau sa incerc ISA.
Pentru fericitele care si-au vazut visul cu ochii, felicitari si mult noroc in continuare.
Pentru cele care inca spera, multa bafta si incredere, cine stie ce aduce ziua urmatoare.
Va imbratisez cu drag!

Goldi, iti tin pumnii. Sa iti iasa toate bine si sa vii cu vesti bune!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Felicitari gravidutelor!!!
Draga ChivuMonica trebuie sa caut pe la magazinele speciale aceste supozitoare -pana acum nu am mai auzit de ele...
Eu Z 3 -am fost tot plecata -nu am prea apucat sa mai scriu...promit sa recuperez!

Tzuca, gasesti la orice farmacie care are si produse naturiste. Banuiesc ca despre supozitoare cu carpicon e vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Adimercedes, multumesc mult pentru raspuns. Am incercar sa raman insarcinata 1 an si jumatate, dupa care minunea s-a produs. Din nefericire, anul trecut am pierdut sarcina, iar din martie anul acesta incerc din nou. In vara am facut monitorizari si in urma lor s-a descoperit ca am endometrul prea subtire (3 mm). Tu mi-ai recomandat maca si ceai de cretisoara, iar alte fete aspirina si vit E. Eu ma gandeam daca sa beau si ceai de naprasnic sau nu.

Andreea

Mergi la inceput

Nucutza,daca tu zici ca le gasesc pe la orice mag.cu prod.naturiste e o.k.
Dragile mele,va pe toate si va doresc un week-end fertil,la treaba cu voi.
MONI

Mergi la inceput