Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 7
chivutamonica spune:
Andreea 16 si ...pt. toate fetele.[/red]
O prietena de aici mi-a spus ca de 5 ani nu a ramas gravituta si erau sanatosi amindoi.Intre timp si-a gasit un doct.-mai bun si ia recomandat acest med. care dupa 2 luni a ramas insarcinata si uite asa are o gramada de copii.Incercati sa va doc.pe google despre: CLOMID sau CLOMIPHENE CITRATE si spune-ti cum si ce parere aveti?
cred ca se da numai prin reteta,eu am citit dar sotul meu e tare panicat si zice ca nu pot sa-l iau fara recomandare de la medic.
[red]Andreea16,incearca sa-ti intrebi ginecologul,poate ai o sansa ,crede-ma ca si eu l-as incerca dar medicul meu e c-am absurd.O sa-l caut sa vad daca il gasesc in farmacii.
Fetelor,intreba-ti si in Romania,vede-ti ce va spune medicul.Poate nu toti stiu de el dar am inteles din ce-am citit ca ajuta la stimulare si ca ar fi sanse sa faci gemeni.CITITI SI VOI.
Va pup cu drag,MONI
astept sa-mi raspunde-ti toate.
danutza_c spune:
Alexia, felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Andreea, sigru ca o sa-ti spun daca gasesc. Nu am avut timp sa caut prea mult dra de spatamina viitoare am sa incep cauterile mai intens. Pina acuma am tot cautat pe net si nu am avut succes.
Daca tu iei Maca si ceai de cretisoara si ramii nu e nici o problema si le intrerupi cind stii ca esti fara sa fie vre-un pericol pentru bebe.
Tie doctorii nu ti-au recomndat nici un tratament pentru endo? # mm e foarte subtire. Mai stii cind era 3 mm, ca daca era la inceputul cm atunci e OK dar daca era dupa oculatie atunci nu e bine.
Eu iau Maca 3/zi, Vitex 2/zi si pastile de frunze de zmeur 2/zi pentru reglare hormonala si endo si as fi vrut sa iau si naprasnic pentru endo.
Stii toate denumirile la naprasnic? are vre-o 4.
Si sa-mi spui si tu daca gasesti cumva, te rog. Ma gindesc ca poate sa gasim in Canada.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
dj_mama spune:
Alexia, felicitari, sa va ocroteasca Dumnezeu!
Fetelor, pot sa-mi dau si eu cu parerea acum dupa cca. o luna de maca (n-am luat 3/zi ca mi-era cam foame) ca se cunosc rezultate in sensul ca mie imi venea menstra foarte redusa cantitativ, si aia, indusa cu progesteron; acum a avut ce sa se elimine la menstra, ca in vremurile bune, ceea ce inseamna ca intr-adevar lucreaza pe endometru si nu numai;
in aceasta perioada n-am mai luat altceva naturist, nici macar ceaiuri, deci de la ea s-a intamplat; eu eram cam scoasa la pensie hormonal si de cand am inceput sa iau mai serios, intru din nou in randul femeilor, vorba unei fete de pe forum;
ancadragoman spune:
Moni am gasit CLOMID si din ce scrie acolo e super,dar nu e riscant sa luam asa de capul nostru?
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
danutza_c spune:
Moni, clomid gasesti in tara fara probleme, costa f putin si poti sa incerci. Odata sau maxim de doua ori. Cel mai bine e sa il iei si sa faci si monitorizare echo ca sa prinzi exact momentul ovulatiei.
Nu e recomandat dupa 2 cure, de fpat in prospect parce zic 3, pentru ca pe umra obtii exact efectele inverse decit vrei: subtiaza endometrul, ingroasa secrtia din col si nu mai e permeabila pentru gigei si deci obtii exact efectele anti sarcina.
Daca iei sa stii ca exista riscul la hiperstimulare, eu am luat si aveam impresia ca imi plezneste burta, sigur nu am ramas decit cu un chist care s-a dus dupa vre-o luna doua.
E unul din medicamentele care se incearca la inceputul "cursei".
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
nasha_4as spune:
quote:
Originally posted by nucutzaquote:
Originally posted by tzuca74
Felicitari gravidutelor!!!
Draga ChivuMonica trebuie sa caut pe la magazinele speciale aceste supozitoare -pana acum nu am mai auzit de ele...
Eu Z 3 -am fost tot plecata -nu am prea apucat sa mai scriu...promit sa recuperez!
Tzuca, gasesti la orice farmacie care are si produse naturiste. Banuiesc ca despre supozitoare cu carpicon e vorba
eu am cumparat acum o ora de la sensi blue,ma primiti si pe mine in "gasca" voastra??? 39 de ani-trompe cu hidrosalpinx si speranta ca DD va face o minune natural! ma apuc de baile de sesut cu apa sarata/grunjoasa,pina acum naturist nu am luat decit reteta karinei,acum trei ani-dar oricum nu era cazul- si irigatii cu ceai de musetel fierbinte...ce mi-a dat un pic de speranta? faptul ca endo e bun,ovulatia e buna, hidrosalpinx decit pe stinga(la 3 ani de la laparo unde era pe ambele trompe) si activitate sexuala redusa...
cicina spune:
Danutza poti da mai multe amanunte unde se gaseste si cat costa?
"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo è talora eterno" Cicina
andreea16 spune:
Chivuta, multumesc mult, o sa caut mai multe informatii despre Clomid.
Danutza, endometrul avea 3 mm in zilele 10 si 12, deci chiar inainte de ovulatie, ceea ce nu e bine. Am facut o luna tratament cu utrogestan si pregnyl, dar fara nici un rezultat. A doua am luat clostilbegit, dar situatia a ramas la fel. In a treia luna trebuia sa incerc injectii cu menagon, dar a trebuit sa vin in america si am renuntat. In decembrie merg acasa si daca nu se intampla nimic pana atunci, probabil ca voi incerca si tratamentul acesta. Intre timp iau maca, aspirina si o sa iau si vit e din ziua 5. Astept ceaiul de cretisoara sa soseasca, l-am comandat. Daca nu gasesti naprasnic, as putea sa iti aduc eu din ro si sa iti trimit prin posta de aici. Cred ca e mai ieftin asa, decat cu pachet din romania. Te gandesti si imi spui.
DJ mama, sunt de aceeasi parere cu tine. Si eu am luat maca doar o luna si ma remarcat ca am avut ciclul mai abundent, asa cum il aveam acum cativa ani.
Multa sanatate si cat mai multi bb tuturor!
Andreea
chivutamonica spune:
Anca,pai asta intrebam si eu daca e riscant sau nu?
Aici in SUA,doctorii nu prea iti dau trat.daca hormonal esti sanatoasa,asa ca cel nat. l-am incercat fara sa-i raportez,pt.ca nu sunt de acord cu asa ceva.
Danutza,vad ca tu te-ai documentat despre acest Clomid si l-ai si luat,deci nu ti-a facut bine.De aceea am si intrebat daca cineva stie mai multe despre el.
Nasha,bine ai venit,sa fie cu noroc acest cap.pentru noi?Spor la trat si multa rabdare.
Cincina,tu ce vesti mai ai?
Andreea,te-ai documentat despre Clomid,ai curaj sa-l iei?
Va ,pe toate,MONI
reghi spune:
Felicitari Elliy si Alexia 28 sa va ajute D-zeu sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos.Ma bucur din suflet pentru voi, sper sa avem si noi parte cat mai curand de copilasi draguti si grasuti.Alexia, sa ne spui si noua cum s-a intamplat minunea,ce tratament ai urmat, ca suntem si noi curioase...
Chivuta ce faci iubita mea?Tot cu ierburile?Ce tratament mai faci acum?Ai mai schimbat ceva?Mie abia mi-au trecut "musafirii" si m-am hotarat sa nu mai iau duphaston,ca vad ca ..."ciuciu"...O sa iau doar vitamina E si plantutele si cred ca voi incerca si Maca.Referitor la Clomid, eu stiu ce sa zic,asa pare f bun, dar nu cred ca ar trebui sa-l luam fara recomandarea medicului.Sa mai auzim si parerea fetelor care l-au luat, sa vedem cum s-a comportat la ele.
Pupicei multi, multi