Naturiste si homeopate (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mariee,imi lipsesc postarile tale....

Mergi la inceput

Sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Gabiu si eu ti-am scris un e-mail ieri in 1 noib si nimic n-am primit de la tine,oare de ce?Vroiam si eu reteta de trat.
,MONI

Mergi la inceput

Gabiu,pune-ma si pe mine pe lista.
Stie cineva ce face Mariee???

Mergi la inceput

Adimercedes,chiar nu stiu de la ce oare ma apasa in dreapta unde ar fi ficatul desi am renuntat la toate de 2 zile ,ieri am luat un vitex ,atita.In timpul trat.nat luam si o pastila de ulei de peste si ma gindeam sa o las deoparte sa vad ce se mai intimpla.Nu am fost la medic ca mi frica sa nu-mi zica ceva rau dar sotul e mult mai speriat decit mine.Si eu la fel,nici nu vreau sa aud de mincare ca mie frica sa maninc ceva deja am slabit 1 kg,am mincat 1/zi foarte putin de regim.
Reghi,iti tin pumnii.
Madalina,tu de unde iti cumperi acele produse pt.par?
,la toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Dragele mele care mai intrebati de mine va pup si sa stiti ca v-am citit postarile si m-am intristat alaturi de voi in clipele alea rele. Acum nu vreau decat sa va felicit ca va vedeti de drum mai departe cu constiinciozitate.

Da mie maca imi face mare pofta de mancare dar pe perioade, nu permanent. O iau numai pt. motivul ca parca mi s-a mai reglat un pic ciclul care altfel e aiuristic. Varsta isi spune cuvantul si se pare ca o mostenesc pe mama.
sa auzim de bine.

Mergi la inceput

chivutamonica,de ce nu-ti faci o echo abdominala,macar asa stii una si buna..

Mergi la inceput

reghi,cred ca functionam prin telepatie.Abia acum am vazut ca tu intrebasei prima de Mariee.. Chiar ma intrebam de ce n-am mai vazut nici o postare de a ei,si e ceva timp...

Mergi la inceput

Idaira draga,eu am intrebat foarte demult de Mariee,din capt.trecut si chiar nu mai stiu nimic de ea,pe urma ma intrebat dj_mama si etc.Nu stiu cei cu ea cred ca-i in Franta de atita timp,poate a obosit si ea sa tot scrie,sta in umbra,ne citeste doar.
Nu ma duc la eco,ca mie frica de mor sa nu-mi zica ceva rau si acum stomacul meu cinta sinfonia a 9 ...de foame,ce sa maninc oare?
Heloooooooooo Gabiu,trimite-mi te rog mult reteta.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Chivutamonica-imi pare rau sa aud ca nu te simti bine!Asa cum te-au sfatuit si fetele,fa o pauza de plantute si dute la un medic.Trebuie sa stii de la ce ti-e rau,ca sa te poti trata.Nu mai amana.!!!Cat despre faptul ca tii trat.inca din februarie,ce sa-ti zic.....m-ai cam blocat.Ai facut pauza in acest timp?Ai urmat trat.Liviei,in totalitate?Pupici si multa sanatate!

Gabiu-ti-am trimis email-ul meu pe PM.
si MERCI MULT!

Mergi la inceput