Naturiste si homeopate (24)
Raspunsuri - Pagina 15
merdan spune:
Mersi Adimercedes!
Eu inca mai sper sa-l mai scurtez ca la mine asta-i primu ciclu neindus artificial ci numai cu naturiste+homeopat, si daca nu reusesc nu-i bai bun si asta numai ovulatoriu sa fie.Traiasca naturistele!
merdan
Madalina1968 spune:
Fetelor, am rezultatele analizeleor hormonale, dfacute dupa 6 zile de NATURIST.
Nu-s rele...Dar credeti ca sunt de luat in seama?
Gandindu-ma bine, mi-am dat seama ca eu cred sa nu am avut niciodata acel mucus f. dens, care voi il luati in mana, il intindeti si-l masurati..:)) Pete da, mai dense sau mai putin dense... Inseamna ca eu nu ovulez?
Am sa va mai stresez cu acele zile din diferite faze...nu-mi intra in cap,,am sa mi le scriu in palma.
E devreme acum dar la un CM de 28 zile, dozarea hormonala se face in Z14 sau Z15, ca sa ma intepe numai odata. Idem ptr Z21 sau Z22 (progesteron).
Va multumesc!
MRL spune:
Fetelor, mi-am facut rost de maca de la inovactis (90 capsule). Va intreb daca iau bine naturistele. Oare nu este prea mare doza de Maca, chiar daca pe instructiuni scrie ca se iua 3 tablete/zi? Ma gandesc ca iau si BU tot de 3 ori pe zi. Ce parere aveti?
- dimineata: pe stomacul gol -1 lingurita de tinctura BU, 50 picaturi de tinctura de zmeur, 50 picaturi de tincuta de rozmarin si dupa masa 1 tableta Maca
- pranz: 1 lingurita tinctura de BU inainte de masa iar dupa 1 tableta de Maca
- seara: 1 lingurita de tinctura de BU inainte de masa iar dupa 1 tableta de Maca si 1 tableta de primula + Vit. e pana in ovulatie iar dupa ovulatie o sa iau in loc omega 3 plus
Pupici
Madalina1968 spune:
Am gasit asta:
Roinita si tulburarile hormonale la femei
Cercetari clinice facute in Germania au aratat ca administrarea tincturii de roinita are efecte de reglare a ciclului menstrual, fiind un remediu excelent contra unor probleme cum ar fi starile de nervozitate si de disconfort de dinaintea menstruatiei, menstrele neregulate insotite de dureri abdominale, spasme sau dureri de cap. Va recomandam o combinatie in proportii egale de tinctura de roinita si tinctura de cretisoara (Alchemilla vulgaris), din care se iau cate 6 lingurite pe zi, in cure de patru saptamani.
MRL, din ce-am citit eu la fete e INDICAT sa iei BU pe stomacul gol de 3 ori pe zi. Daca ai intreba pe Livia ti-ar raspunde: "e cam putin ce iei..iar zmeur de 3 ori pe zi"
Pa!
MRL spune:
madalina1968, multumesc frumos. As apela la Livia dar din cate am citit este plecata cam 3 saptamani si din aceasta cauza apelez la voi. Zmeu si rozmarin sunt produse gemoterapice iar pe cutie scrie ca se pot lua cate 25 de picaturi (1ml) in putina apa de 2-3 ori pe zi, iar daca se fac asocieri cu alte produse gemopreparate se iau numai 50-70 de picaturi (2-3ml) in putina apa. Eu asociez zmeu si rozmarin si din aceasta cauza iau o singura data pe zi din fiecare, preferabil dimineata din cauza ca rozmarinul are actiune stimulanta cerebrala.
Dupa 1 luna de tratament ar trebui sa fac pauza cateva zile pana sa ma apuc de o noua runda, sau merg continuu 2-3 luni?
Madalina1968 spune:
MRL, nu-s eu experta dar m-am documentat, zic eu. Am inteles ca tratamentul naturist cu hormonale, sa zic asa, se face minim o luna. Livia recomanda: 3 luni dupa care 2 luni pausa si se reia. Evident vorbea de tratamentul ce prindea muuulte. Deci prin extrapolare, zic eu si daca sunt "putine" tot in jur de 3 luni ar trebui sa continui dar depinde si de "problemele" tale.
"I:dupa tratament nat. de 3 luni cite luni de pauza se face?
R:faci 2 luni pauza...dar in acest interval vei lua doar acidul folic si mugurii de zmeur"
E adevarat Livia nu este ptr. 3 sapt.
Pupi!
MRL spune:
madalina, eu acum sunt dupa un FIV ratat si vreau sa ma reglez dpdv hormonal ca sa pot sa o iua de la capat. Sotul meu este mai speriat decat mine din cauza hormonilor bagati si mereu imi spune sa am grija, sa intreb doctorul cand ma pot reapuca fara nici un fel de riscuri pentru organismul meu. mereu imi spune sa nu ma grabescm mai intai sa ma refac complet inainte de o noua runda. Eu stiu ca plantele, naturistele fac bine si din aceasta cauza eu m-am apucat imediat ce mi-a venit CM de ele. Stiu ca inainte de inceperea unui nou tratament pt FIV o sa iau 2 luni AC, dar pana atunci vreau sa fiu reglata hormonal. Pupici
Madalina1968 spune:
MRL,
Mda..in tratam Liviei nu sunt 2 produse gemoterapice..e numai zmeur.
Uite ce-am extras eu din raspunsurile Liviei:
****Tratament de stimulare puternica a ovarelor – max 3 luni****
doar branca-ursului(50 ml de 3ori/zi);naprasnic 2 cani /zi+pulbere de naprasnic sublingual de 3 ori/zi;acid folic;Vit.E,mastodynon 30 pic.dim. si 30 pic.seara;muguri de zmeur(50 pic.de 3 ori/zi);tincturi de marar si telina din fiecare vei lua 5 ml de 3 ori/zi doar 21 de zile(nu mai mult),cretisoara-infuzie-1 cana/zi..Tincturile le diluazi cu apa!
****pt.chisturi,declansarea ovulatiei,dereglari hormonale:****
-naprasnic ceai(preparat special)4 cani/zi;
-naprasnic pulbere sublingual 3 lingurite/zi;
-mastodynon 30 pic.dim.si 30 pic.seara;
-branca ursului tinctura o lingurita(5 ml)de 3 ori/zi in 100ml apa;
-acid folic tot timpul pana in sapt.12 de sarcina;
-vit.C;
-supozitoare cu 1g metronidazol (pot fi si ovule dar tot in poponet se pun)1 supozitor pe zi timp de 7 zile in timpul menstruatiei;
-tablete cu telina max cat scrie pe cutie;
-muguri de zmeur 50 pic.de 3 ori pe zi.
Actul sexual sa se efectueze numai in perioada fertila (din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile dupa o irigatie vaginala cu apa fiarta si racita (calduta)+1 lingura rasa de bicarbonat sau ceai (infuzie) concentrat de galbenele,apoi se sta minim o jumatate de ora culcata dupa contactul sexual, eventual cu bazinul mai sus.
Modul de preparare si adm. al "plantutelor"il gasiti in trat.nat.initial.
Trat.se opreste cand exista certitudinea ca este sarcina!
Trat.se poate incepe oricand!
Se adm.inainte de masa!
Daca se schimba adm.si prepararea,plantele, nu mai au acelasi efect!
Recomand analize inainte de trat.(macar o echo la ovare)ca sa se vada evolutia.Dupa prima luna de trat.ar trebui sa se vada ceva rezultate.
Intre-adevar sunt cu "dus-si-intors" tratamentele hormonale. De aceea eu am preferat sa nu ma abat de la drumul drept. Daca ai vorbi cu un doctor naturopat (asa se chiama la noi?). Medicii "obisnuiti" nu se prea incred si nu aproba metodele naturiste.
Ce este AC?
Sper sa-ti fie de folos.
Pupi si pe maine la toate fetele frumoase si bataioase!
danutza_c spune:
Miki, nu stiu ce sa-ti spun daca simt ceva de la plantutze. In afara de cm care e ceva mai normal nu stiu ce sa spun, cred ca e prea devreme. Ar trebui sa fac ceva analize hormonale pe care am sa le fac cind vin acasa la sf lui noimebrie. Cel mai mult ma intereseaza fsh-ul, care la mine e mare, si endometrul.
MRL mie mi-au spus ca pentru al doilea fiv doctorii vor sa treaca cel putin 2 cm intre incercari, dar ei prefera mai mult de fapt.
Eu am facut unul dupa altul pentru ca trebuia sa plec inapoi. Dar nu e bine sa faci asa. Cel mai bine e sa lasi organismul sa iti revina singur. Daca iei plantute cred ca e bine sa iei cit mai putine. Si ai grija ca trat nat nu face decit sa stimuleze si el secretia de hormoni asa ca nu stiu daca e bine sa iei prea multe plantute acuma. Parerea mea. Eu as astepta vre-o 2 luni si pe urma m-as apuca de trat.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
miki-miki spune:
Danutza de cand ai inceput sa iei maca-vitez-zmeur? De 3 saptamani? A venit un CM de cand le iei?
Eu inca nu am analizele la mine ca sa-ti spun exact ce scrie acolo. Cand o sa le am am sa-ti scriu pe PM. Tb sa ma intalnesc cu dr ca sa-mi spuna mie personal interpretatrea ecografiilor.
MRL dc vrei sa te reglezi hormonal ar tb sa iei numai Maca. Ac regleaza toti hormoniim stimuleaza ovulatia, creste endometrul, ajuta la nidarea embrionului. Dc citesti prospectul de la Innovatics ai sa vezi ca scrie ca nu au existat intoxicatii dc s-a luat in doza mai mare. Maca e radacina unei plante din Peru care e folosita si ca aliment. Deci nu-ti face griji cu doza. Eu vreau sa iau 4/zi (2 dim si 2 seara). Te sfatuiesc sa o iei numai pe aceasta si sa lasi celelalte plante. Dc ai trecut printr-o stimulare ovariana ai deja multi hormoni in organism. Sa stii ca plantele nu sunt chiar asa de inofensive. Maca e ceea ce iti trebuie.
Miki