Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 23
justasmallkiss spune:
Buna fetelor.Acum am venit si eu de la munca.Va scriu azi pt ca pana luni nu mai apuc.Lucrez la sf de saptamana muuult,10 ore si sambata si duminica.
Cristina,ii doresc si eu piticei tale dulci un sincer LA MULTI ANI,sa creasca,mare,sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viatza.
Mia
.Ai grija de tine si de puiul mic.
Tzuni,m-am uitat pe cutia cerealelor ce le pap eu cu 1% grasime.100 gr au 360 calorii.Daca le papi cu lapte care are putina grasmine sau iaurt...e ok...acum depinde ce mananci in timpul zilei.
Carmen,spor la slabit iti doresc.E ok meniul tau...eu zic totusi sa papi din cand in cand si branzica si fructe care nu au mult zahar,mere de exemplu...inainte cu o ora doua de masa...si branzica poti sa iti iei din cea degresata...cu 0,1% grasime si o papi pe felii de ardei gras(e f bogat in vitamina C).Fasole verde fiarta,spanac fiert(bogat in fier) langa pui la prânz.Seara cand mananci pestele ton(sa alunece mai bine pe gat) il poti amesteca cu rosii,castraveti,ceapa rosie si ardei gras,lamaie,sare,piper si iese o salata delicioasa si satioasa.Asa papi sanatos si isi ia si bebele din lapticul tau toate vitaminele necesare.
A si apropo de hernie ombilicala,eu m-am nascut asa,dar sincer nu am avut niciodata vreo problema,doar cand faceam f mult efort sau plangeam se umfla putin in partea stanga dar nu ma durea nimic.Inainte sa raman gravida am mers la un control pt ca nu vroiam sa ma afecteze cumva la nasterea piticei si ...vestea buna a fost ca a disparut total.Ii dorescmulta sanatate si lui Teo si sper sa fie si la el la fel cum a fost la mine,sa dispara de la sine cu timpul.
Roxana,spor la munca
Mik,ce faci azi bun de papa?
Eu sunt in a 5-a zi de Scardale.Azi dimineatza aveam 56,6 kg.Daca as ajunge la 55 ar fi super pt mine.
Delia sportiva
Merg si eu sa vad pozele din concediu.
IOANA
Delidana spune:
Am mincat avocado, l-am amestecat cu putina maioneza si l-am pus pe piine. Verdictul:
. Nu-mi place absolut deloc, are gust de margarina goala, gretos rau de tot, si nu din cauza maionezei, ca l-am gustat si inainte si mai rau mi s-a parut. Poate ar fi bun doar putin, bagat intr-o mincare sau un desert ceva, sa nu-i simt gustul prea mult.
Carmen, nici eu nu mi-am dat seama, acum esti unde ai vrut. ![]()
Cit despre bebe, sa fie frumos ca maica-sa si destept ca taica-sau, asta imi doresc. A, si modest. ![]()
Raspuns la edit: orez aburit cu carne de pui si vegetale si un milkshake de capsuni. Chiar ma intrebam cit o sa dureze pina cind o sa comenteze cineva poza respectiva.
Am pus asa multe poze pentru ca acum am avut timp si am inaugurat albumul odata cu blog-ul (de fapt e parte din el dar le-am pus si separat, pentru cine n-are chef sa ma citeasca).
Miag, m-am distrat citind bancurile dar inca nu le-am terminat pentru ca sint muuuuulte rau. Nu ca m-as plinge.
Multumiri si sper sa-ti rezolvi problemele cu bine. 
Noel, cred ca se slabeste cu dieta postata de tine insa eu daca as incerca-o m-as urca pe pereti de foame, iar daca mai fac si sport...Oricum eu nu sint pentru diete ci pentru schimbarea totala a stilului de a minca si pastrarea obiceiurlor sanatoase tot restul vietii.
Mamicadulce, Sigrid, Daria, nu v-am mai auzit tare de mult....
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lulu77 spune:
Salutare ,
Meniul meu de azi :
Dimineatza : Cereale cu lapte ;
Gustare : 1 Mar ;
Pranz: Snitel + salata de castraveti murati ;
Cina ....inca nu stiu ,ma gandeam la iaurt !
Noel ,ce sa zic cu privire la reteta respectiva .....oare vei reusii sa o tii ?
Noi , majoritatea , suntem adeptele unei diete echilibrate ,nicidecum a unei diete stricte !
Vrem sa slabim ,dar frumos si sanatos.
Incearca sa mananci echilibrat ,sa elimini mancarurile "periculoase" ,dulcurile ,etc , sa faci miscare , sa bei lichide multe .........
Vei avea rezultate frumoase ,in timp ,dar care se vor mentine ,si nu vor aparea efecte yo-yo.
Eu imi continu programul meu si sunt tare mandra ca reusesc ceea ce mi-am propus .
Aseara - 50 minute Pilates,in seara asta la fel .
Miag ,sunt alaturi de tine 
Tzuni sanatate multa
!
LA MULTI ANI LILYSOR!
PUPICI LA TOATA GASCA 
!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
justasmallkiss spune:
Gata,am vazut pozele.Asa e,asa e,Carmen are dreptate sunteti o pereche f frumoasa...bebele sigur va fi reusit![]()
AAA,Delia,o prietena de-a mea vine zilele astea in Bangkok pt cateva zile.Seful ei a sfatuit-o sa isi ia o valiza mica pt ca sigur va mai umple vreo 2 cu haine,genti,pantofi de acolo."Cica" sunt pretzuri ffffffffff mici si marfa f buna.Asa e?Sunt curioasa,pt ca daca e adevarat atunci ii fac si eu lista![]()
Nu ti-a placut avocado?Poate o fi fost gretzos in combinatzie cu maioneza.Are destule calorii(100gr-aprox 200 calorii) sua poate pur si simplu nu e pe gustul tau.Singura combinatzie in care il mananc eu e cea cu branza si usturoi,altfel nici mie nu imi place.
IOANA
justasmallkiss spune:
Tzuni,imi dai te rog o adresa de mail sa iti trimit un model de tatuaj sa imi spui daca iti place(am nevoie de o parere sincera
).Aici nu stiu sa pun poze...decat in album.
IOANA
Mik spune:
La multi ani, Lily !
o pup si pe fericta mamica.
Carmen, te pup si pe tine sa-ti dau curaj.
Vazut pozele shefei si mi-au placut foarte mul. Mai ales florile. intrebare : ciini tai nu erau negri ? Ai acum unul maro ?
Eu sunt un pic turmentata de aseara caci am pus prea mult ardei iute in minacre si am inca stomacul in flacari.
Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- 2 iaurturi simple, un mar, o mandarina
- salata verde cu ficatei de pasare. putina brinza.
Va pup pe toate si va doresc un week-end placut.
Delidana spune:
Ioana, aici se gasesc multe si ieftine insa daca vrei ceva care sa te tina trebuie sa platesti ceva mai mult. Bine, eu sint genul care port un lucru pina il rup si mai bine dau ceva mai multi bani dar stiu ca-l am decit sa iau ceva ieftin care ma tine o luna-doua. Sigur, se gasesc si lucruri ieftine si bune, dar mai rar. Spune-i prietenei tale sa negocieze la singe, cu exceptia produselor din magazine care au eticheta, totul se poate negocia, mai ales daca e intr-o piata in aer liber. A, 2 lucruri de facut pentru prietena ta: un masaj la Marele Palat (Grand Palace) unde este scoala de maseori si o vizita la Chatuchak Market unde va gasi tot ce-i trebuie si nu-i trebuie in materie de haine, incaltaminte, suveniruri, etc, etc.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Mik, am 3 ciini bej (sau maro) si unul negru. Cel din poza e la mare, pe insula Phuket, acolo unde am fost in vacanta. Pozele din albumul "Phuket" sint numai poze facute acolo, pe insula. Ciinii mei au ramas acasa, a avut o vecina grija de ei.
justasmallkiss spune:
Delia
,merci mult pt indrumari,o sun si ii spun.
A,nu lucruri ieftine si care le speli de 2 ori si nu te alegi cu nimic.Si eu merg pe idea,mai bine mai scump dar calitativ,care sa ma tzina si sa se aseze frumos pe mine.
Dar aici sunt niste pretzuri de mori.O cizma buna 150-200 euroi...o geaca la fel...o bluza 50-60 de euro.Gentzile nu mai spun...( si asta in magazine normale,nu gen butic..acolo sunt mai exagerate)
Sefu' ii spusese ca sunt lucruri de marca dar la pretzuri mult mai acceptabile decat aici.
IOANA
Delidana spune:
Daca thaii sint mesteri la ceva, pai sint mesteri la copiat. De toate: parfumuri, genti, incaltaminte, imbracaminte, ceasuri (pirateria e in floare) si altele. Eu mi-am luat o geanta de piele (cica) acu' vreo 2 ani si acum cind a inceput sa cedeze si sa se cojeasca am vazut de fapt ca nu era din piele, desi vinzatoarea sustinea asta sus si tare atunci cind am cumparat-o. Sau sint diversi vinzatori care isi intind marfa pe trotuar si de la care poti cumpara tricouri adidas la aproximativ 4 $ bucata. Si sa-mi spuna mie cineva ca ala e original.
Nu dom'le, pentru originale trebuie sa ai bani, asta e. De cizme si geci nu stiu ce sa spun insa ultima data cind am vrut sa iau o geanta dintr-un mall vinzatoarea mi-a cerut 50 dolari pe ea (bineinteles ca zicea ca e din piele-aiurea) si cind am vrut sa plec a scazut cu vreo 10 dolari. Si probabil mai scadea....