Nou stil de viata (114)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Buna, frumoaselor!
Sabina, special pentru tine:
de la mine, "trecuta"! ![]()
In rest...va pup pe toate si revin mai incolo. Am treaba de nu-mi vad capul!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
olim spune:
salutare fetelor
Delidana, vreau inapoi la 81-100 ca am 84 de kile

, dar le vin eu de hac
Lulu
multam de sfat, dar dimineata nu prea am timp de atat, dar seara am sa imi fac
Is a treia zi de dieta si merge destul de bine, sper sa o tin tot asa.
Va pup pe toate
si va doresc o zi frumoasa
leeloo2004 spune:
Buna ziua fetelor!
Scuze ca nu am mai dat pe aici, dar am un program sufocant la birou...
Am apucat astazi insa vad pozele cu puiutii lui Carmen - o frumusete de baieti - sa-ti traiasca! si sa mai si citesc putin din urma.
Sabina - sanatate multa!
Mia - imi pare rau sa aud ca traversezi o perioada mai dificila - iti tin pumnii sa fie ok si te mai asteptam pe la noi!
Tzuni - tatuaj zici? Eu nu mi-as face asa ceva nici moarta...in primul rind pentru ca imi e frica de durere si de faptul ca e mai mult sau mai putin definitiv...
Nu in ultimul rind - welcome! pentru fetele noi! 
Sa va zic de mine - am fost luni din nou la dr. nutritionist - si ea ca si mine, e foarte multumita de cit am slabit pina acum - pe 30 oct fac 2 luni de cind m-am apucat si am slabit un total de 8 kg, ceea ce eu zic ca e foarte bine. Am si schimbat o masura la haine, lumea a inceput sa observe si sa ma complimenteze la birou, asa ca va dati seama ca mi-a crescut si moralul! Nu mai zic de sot care ma "urmareste" prin casa
...
Pentru urmatoarele 2 saptamini dieta mi se modifica in sensul ca am voie mai multe lactate - la masa de prinz am voie si brinza fagaras sau perle cu smintina, iaurt, o felie de piine. La cina am voie o ciorba de pui facuta in casa, un iaurt, o felie de piine. Ramin constante insa cele 3 mese de fructe/zi. Am sa intru insa pe noua dieta de miine asa ca meniul de azi e urmatorul:
MD: o banana
Gustare: trebuia sa fie 2 pere, dar am avut o sedinta si am sarit gustarea...
Prinz: pulpa pui la gratar cu muraturi, o cutie brinza fagaras cu o felie piine multicereale
Gustare: un grepfruit rosu
Cina: sana, o felie piine.
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Pt Delidana
Avocado este un fruct exotic foarte hranitor, datorita continutului mare de proteine si grasimi.
Produsul este unul din cele mai bogate in vitaminele B, inclusiv vitamina B6. O jumatate de avocado asigura o treime din necesarul zilnic de vitamine. Consumul regulat de avocado ajuta la scaderea colesterolului din sange.
Cercetatorii au demonstrat ca uleiul de avocado, extras din sambure, protejeaza pielea de uscare. Uleiul de avocado penetreaza pielea mai bine decat oricare alt ulei de plante. Este renumit pentru proprietatile sale antibacteriene, contra ridurilor, cicatrizante.
Totodata, uleiul de avocado este o baza excelenta pentru tratarea acneelor si dermatitelor.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Noël spune:
Buna voua!
Cum am mai scris si la alt subiect, sunt noua pe acest forum! Ma primiti si pe mine in lupta impotriva kilogramelor?
Ca si voi si eu m-am amagit cu o gramada de diete tip yo-yo. Am slabit si apoi am pus mai mult decat dublu la loc. Si uite asa am ajuns la o gramada de kilograme in plus! Precizez ca am 92 de kg la 1.70 m si mi-am propus sa ajung la o greutate normala 57-60 pana in vara viitoare. Un target destul de rational, zic eu!
Am nevoie de un suport grup si sper sa gasesc asta aici , cu voi!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Roxo-boxo, uite la ce tatoo m-am gandit io. Si sa fie mic mic, pe umar, lateral. Eu vara port maieuri si vreau sa se vada. Ce spui? Opineaza!
Tzuni, vaiiii ce simpatic tatooo!!! Cred ca-l vreau si eu, l-am salvat...ma gandesc serios!in rest,
la toata lumea!
lulu77 spune:
Noel , bine ai venit printre noi !
Aici vei gasii sprijin si foarte multe prietene .
Cu un regim echilibrat si eventual si ceva miscare vei slabii frumos si sanatos.
Offf fetelor cucuietelor ,este asa de cald aici , cred ca sunt peste 23 de grade , si eu stau in birou pana la 16.30.
Meniul meu de azi ,caci uitai
:
-Dimineatza - 2 banane;
-Pranz - snitel de pui + spanac ;
-Cina - iaurt .
Pana la ora asta am baut 2 ceaiuri (verde )si cam 2 litri de apa.
Azi program de impachetari cu crema termosudatie si acasa putin stepper!
Pupiceiiiii !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Justasmallkiss sa sti ca daca tii neaparat am sa ma gandesc la tine cand voi mai GUSTA data viitoare.
Deocamdata azi manac orez cu legume si cu peste! Maine mai vedem!!!
Va poop si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Delidana spune:
Olim, sint confuza...tu erai cea care avea cintarul stricat? Ca altfel nu-mi explic fluctuatiile de greutate. Daca raspunsul e afirmativ te voi trece cu 84 de la inceput si sterg "greutatile" dinainte.
Noel, bun venit si mult succes! Te asteptam pe la noi in fiecare zi. Esti pe lista.
Pentru fetele noi: Deea, Noel si Kamelika, raspundeti va rog la intrebarile de pe prima pagina (cea cu lista), asa ca sa ne facem si noi o idee despre citeva lucruri. Daca nu vreti nu e obligatoriu. ![]()
Tzuni, multumesc. Da' floricica tot nu-ti dau. 
Ioana, cum pisez dom'le avocado, ca e tare ca piatra.
Ramine sa-l incerc miine, sint curioasa ce iese.
Leeloo, inca 2.5 kg si schimbi categoria!
Ar trebui sa dam un premiu fetelor care "avanseaza", de exemplu asta:
. Ce ziceti?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Ioana, cum pisez dom'le avocado, ca e tare ca piatra.Ramine sa-l incerc miine, sint curioasa ce iese.
eu cred ca nu-i copt! de regula avocado il tai in doo, scot samburoiu si pap miezul cu linguritza. Daca e tare ca piatra, lasa-l cateva zile la copt (cum faceam pe vremuri cu bananele, da' nu-i musai sa-l pui pe sifonier)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma