Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lili, bafta si nastere usoara!!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Gripo, imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine. Cu hemoroizii ma cam lupt si eu dar singurul remediu pe care l-am folosit a fost sa mananc mai multe fructe si legume ... adica aproape numai fructe si legume iar dimineata cereale cu lapte. Vad ca la mine a mers iar piticul nu face mai multi colici ca alta data deci e ok.

Sephora, sa stii ca si la mine puiutul are zile nenorocite cand doarme cat sta cioara -n par si atunci numai pe burta mea. Ca sa le parafrazez pe moasele de aici te incurajez cu "IT DOES GET BETTER", nu poti sa faci mare lucru decat sa "go with the flow" ptr moment si sa te incurajezi ca vor veni si zile mai bune.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Itzy-Bitzy, al meu nu vrea suzeta sub nici o forma si am cumparat vreo 3 cu diverse forme si care mai decare mai "designed". Am citit ca suzeta are avantaje si dezavantaje. Unu' dintre avantaje e acela ca daca folosesc suzeta sunt mai putin predispusi la "cot death" si binenteles fac fata mai bine la colici (suptul le face bine dar laptele nu - atunci cand au colici). Sunt si dezavantaje, ca in orice dar daca suzeta iti mai linisteste copilul ... de ce nu?

Lohiile la mine nu s-u oprit nici dupa 4 saptamani dar este o scurgere ff mica nu mai e ca in primele zile.

Eu nu-i dau ceai copilului intre mese, ii dau un pic de apa fiarta si racita daca este f cald (acum 2 zile au fost 38 de grade) asa cum mi s-a spus. In principiu, lapticul de mama (primul lapte care e f subtire) e de-ajuns ca sa-si potoleasca setea.

In privinta temperaturii ... noi am innebunit cu termometrele prin toata casa. Aici casele sunt destul de aiurea facute si nu tin caldura si daca ziua sunt 28 de grade si in casa ajunge la 23 de grade, noaptea sunt 11 grade si in casa ajunge la 14 grade.
In principiu, ma straduiesc sa-i tin caldura la 18 grade (asa am citit ca e temperatura ideala ptr copil) sau mai sus.

Mergi la inceput

MamiLili si DaB, nastere usoara, refacere rapida si copilasi mancaciosi va doresc! Ma alatur galeriei ptr voi si va asteptam curand inapoi cu vesti si poze.

Asa cum spunea Ionica, poate ar fi bine sa mai spunem si despre momentele de magie pe care le petrecem cu copii nostrii. Desi e greu sa nu te plangi cand esti singura si stai 24 de ore pe zi cu mana pe copil. Mie una imi face bine sa vad ca nu sunt singura care se simte uneori depasita. Mi-am dorit acest copil cu ardoare si il consider o mica minune (si-l mai vreau si pe al2lea) dar nu pot spune ca e usor.
Abia am inceput sa ma mai obisnuiesc cu programul terorist de noapte si sa ma simt iar ca vechea Catalina si pot spune ca am inceput sa ma bucur mai mult de copilul meu.

Erik zambeste cand vorbesti cu el (desi am citit ca zambetul apare pe la 5-6 saptamani), el zambeste de la 2 saptamani iar acum este evident ca zambeste la mine sau la tati.

Baie nu-i fac singura, nici nu incerc ptr ca s-a facut cam greu (are 5 kg) iar operatia mea se resimte oricum ca-l car toata ziua de colo colo.

Gata plec sa fac si eu ceva de mancare ca acu' vine omu' meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata!

multa bafta mamilili!!!!!!!!!

si ca tot veni vorba de galerie: sper sa vad macar catva minute de meci, chiar daca nu sunt fan steaua.

ionica, sunt total de acord cu tine: trebuie sa ne bucuram de fiecare moment. si chiar sint sigura ca o facem. ne mai plange si noi ca cerem sfaturi si suntem incepatoare. eu cel putin cand zic ca mi se intampla ceva nashpa, este pt ca nu stiu daca e ok sa se intample si vreau sa stiu voi ce faceti in situatii asemanatoare. dar e clar ca mai implinita si mai fericita n-am fost toata viata. Si, va vine sa credeti sau nu, daca Daria doarme mai mult de 2 ore legate ziua, mi-e dor tare de ea si imi vine sa ma duc sa o scol, ca mi-e dor sa vorbesc cu ea, sa-i vad zambtul smecher sau ochisorii, fatzuca strambata de durerea colicilor.

am un motiv de mandrie: aseara a adormit fiica-mea pe la 22.30 si s-a mai trezit la 4.30 am ca avea ceva dureri de burtica. am linistit-o vreo jumate de ora dupa care a mai dormit pana la 05.30. abia atunci a mancat, asa ca au trevcut cam 8 ore intre mese. este bine, nu, asa am citit, ca incep sa-si faca program de noapte. a inceput sa manance de 6 ori/ zi, rar chiar 5 ori/zi.

va multumesc pt rasp referitoare la hemoroizi. sper sa reusesc sa scap de belea.

va pup, ma duc sa fac dus cat mai am timp.

roxana, mama de Daria, 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineata,

Mamilili, nastere usoara si refacere rapida. Cand am vazut mesajul tau m-au apucat emotiile. Mi-am adus aminte de noaptea cand am intrat in travaliu. Iti doresc un bebe sanatos si cuminte.

Ionica, ai dreptate in ce priveste bucuria de a fi mamica. Eu ma uit la Andreea si imi vine sa plang de fericire ca o am. Atat de mult m-am rugat si eu la Dumnezeu sa-mi dea un bebelus, incat mi se pare ireal ca mi s-a implinit visul. Ea este viata mea, sufletul meu si acum simt ca am intr-adevar pentru ce trai. Mai intru si eu in panica atunci cand nu pot s-o potolesc din cauza colicilor, dar momentele astea sunt trecatoare si ma gandesc ca in curand vom scapa de ele. Nici eu nu dorm atat cat mi-as dori, cand eram insarcinata dormeam f mult iar acum apuc sa dorm doar noaptea in pauzele dintre mesele bebelusei, dar oboseala este de cele mai multe ori inlocuita de energia pe care mi-o da Andreea. Nu mai conteaza cum ma simt eu atata timp cat bebe e bine.
As dori ca Dumnezeu sa daruiasca bebelusi tuturor femeilor care isi doresc si sa le deschida sufletul si celor care nu-si doresc. A fi mamica e un sentiment unic si de neinlocuit.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
La mine cezariana s-a prins super bine (cel putin pe dinafara inauntru nu stiu ce o fi )problema mea este alta.Eu mai am o secretie asa maro deschis galbenie ...asa cit se ia pe hirtia igienica...or mai fi resturi de lohii sau cum ca ma streseaza dejaA mai patit cineva asa?

Ce trebuie sa se inflameze de la vaccinul facut in maternitate ca eu nu stiu nimic?????

Despre suzeta si noi i-am dat-o de la 5 zile pt ca isi sugea degetelul ( de FOAMEEEE)....dar mai repede o ia cin plinge de colici decit cind este de foame atuni o scuipaaa nu vrea pacalita

Pupici

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamilili, nastere usoara si bebe sanatos!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

N-are nimeni nici o veste de la Lili?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

M-am uitat in notepad si parca n-am vazut numarul ei de telefon... Il are careva sa-i dam un sms?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput