Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by inniquote:
Originally posted by alessia80
ARMAND nu are nici un semn de la vaccinuL facut in spital.Doar dak apesi in zona in care ar trebui sa fie simt ceva Mai tare! In rest nici un semn, nik. Ati mai patit asa?
Alessia... trebuie sa aiba reactie la vaccin...altfel se repeta...adica tr sa se umfle...sa devina ca un buboi...la Ami a copt...Daca nu e nimic..se considera ca nu a fost bine facut sau ca organismul lui nu a reactionat si se repeta...
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
INNIHabar n-aveam! E grav? Am vorbit la Giulesti si mi-a spus ca dak nu reactioneaza pana la 3 luni sa vin sa-l refac! O fi ok? E vreun pericol pt el?[/purple][/b]
Hai ca m-ai speriat rau!
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)poze
inni spune:
Sephora...de regula langa anus se fac hematoamele (ca am mai auzit)..probabil ca acolo e vascularizatia mai intensa (si eu tot in zona aia am facut)
Poze
Poze Ami
alessia80 spune:
INNI-Multumesc, m-ai mai linistit!
Ce chestie... Cum o fi asta sa nu reactioneze vaccinul tocmai la al meu... offf
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
inni spune:
Alessia stai linistita, Armand nu e in nici un pericol....i-l reface si gata...oricum 3 luni ai primit asigurare de la medici ca e ok...inseamna ca e cum ti-am zis..asta e intervalul de timp in care tr sa-si faca damblaua.
Nu te stresa ca n-are rost.
Nu pateste nimic copilul.
Poze
Poze Ami
inni spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Dusmanul 1 al alaptatului este biberonul.
Nu mai spune asa ca o sa se streseze toate mamicile care mai dau completare din cand in cand bebelusilor lor. De la 1-2-3 biberoane/24h nu refuza nici un bebel sanul. Bineinteles ca un copil care a primit biberon de la nascare nu va sti ce e ala san si va refuza sa puna gura. Cred ca mai bine e spus : dusmanul 1 al alaptatului sunt mai multe biberoane. Sa nu te superi pe mine ca am facut acest comentariu..dar sunt in tema
Poze
Poze Ami
amarantina spune:
Sibylle mai asteapta pana vineri... si daca nu se intampla nimic se duce la inducere.
mephala30 spune:
Meme, felicitari pentru Ana-Maria! Refacere usoara si mult laptic!
Alessia, hai ca te 'de-sperii' eu: Iustin are 2 ani si 4 luni, nu a facut nici o reactie la vaccin, nu i l-am refacut si e bine mersi.
Nici la Teodor nu se vede nimic deocamdata.
Asa ca.....relax!!!
Vauva, imi pare rau pentru problemele tale. Bine ca te-ai refacut. Bianca e o scumpa.
Roxana01, Raluca, Lexi, aveti niste fetite adorabile!
Clarao3, la 3 spatamani dupa cezariana ar trebui sa te simti bine. Ai vorbit cu medicul tau?
Lilina, uf, prin cate a trecut Vladut....sanatate multa si pupici!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Roxana01 spune:
Fetelor, iata ca dupa o plimbare prin parc de vreo ora si 45 min de incercat sa o adorm am reusit. Kokutza mea doarme acum, asa ca am intrat sa va mai vad, cum am promis.
Cucuoancea, merci pt rasp referitor la
. De asta ma temeam eu, sa nu fiu prea... larga. Dar asta este, vom vedea, va fi ca prima oara, psihologic vorbind.
Anagel_Lexi, sa stii ca si eu am fost doua zile la rand indispusa, cu 3-4 scaune pe zi. Dar i-am dat sa suga si nu a reactionat mai urat decat de obicei si nici mai multe scaune nu a avut. Cat despre cum stiu ca s-a saturat, a mea respinge sanul cand nu mai vrea. I-l bag in gura cu forta si ea mi-l impinge afara cu limbutza. O tin in sus sa eructeze dupa care o mai pun o data la san, sa nu cumva sa-si si umplut stomacelul cu aer. daca in continuare respinge, e clar ca s-a saturat.
Mephala30 iti multumesc pentru aprecierile fata de Daria. Iti dai seama ce-mi creste inima cand imi lauda cineva odorul!
O intrebare: a facut careva hemoroizi din cauza nasterii naturale? eu m-am pricopsit cu tampenia asta si vreau sa stiu daca imi dati vreun sfat, ce sa iau?
la toate
roxana, mama de Daria, 6 sapt
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
gripo spune:
SANDRAAAAAAAAAAAA, si la mine la fel, am ramas cu o gaura imensa, pentru ca peretii nu s-au prins, desi nici infectie nu am, nici nu ma mai jeneaza cine stie ce. Mai este o mamica care a nascut la Cantacuzino, cu cezariana, si vad ca a reactionat urat la fire, oare sa fie de la firele din spitalul asta? Si eu urmeaza sa ma duc la control(stii ca trebuia sa ma duc mai devreme, saptaman trecuta dar n-am avut cu cine sa-l las pe bebe), si sa vedem ce zice, sper sa nu ma coasa iar, ca nnebunesc, a mai patit oare cineva ca noi???????????????????????????????????????????? ce se intampla in cazul asta? coase iar?
Si cu hemoroizii stau rau de tot, pur si simplu sunt atat de umflati atat afara cat si inauntru, incat nu pot "iesi afara" daca ma intelegeti, e cumplit, am luat proctolog supozitoare si cat am luat a fost bine, acum iar e nashpa, plus ca am mai simtit si umflatura aia de care vorbeste INNI, pe scurt, este fundul meu praf, ori umflat ori...gaurit, scuzati expresia, dar e la propriu. Ma dor toate alea, iar bebe e prima zi, dupa 3 de cosmar din cauza colicilor, simt ca nu se mai termina.
Nici la Bubu nu a reactionat vaccinul, o sa vedem saptaman asta cand merg la control. Poate din cauza oboselii dar se pare ca toate imi merg prost, bine ca creste copilul bine, al meu a luat 7 cm in 5 saptamani, cat trebuia sa ia in 2 luni, si 1 kg., bine ca ii merge lui bine!!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

?