Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
nicolstoy spune:
Salutare tuturor,
Am apucat si eu acum si am mai citit cate ceva,dar...nu pot spune ca sunt la zi.
Piticutul meu e cumintel,creste frumos,dar am reusit eu,nu stiu cum,sa racesc putin si i-am dat si lui.Nu e f grav,dar mucisori nesuferiti,dai eferalgan la 8 ore,putin rosu in gatut si uite asa.Acum mie mi-a trecut,el e spre bine,dar azi de dimineata a inceput sa tuseasca Vladut.Ce sa mai veselie mare la noi....
Azi i-am cumparat vaccinul pt 2 luni (Infarix hexa) pt ca ni s-a spus ca ar fi mai complex decat cel facut gratis.Am avut noroc ca l-am gasit ca am inteles ca nu prea este;daca mai este cineva interesat si nu gaseste va spun de unde am luat eu.
Acum am scris cu piticul in brate ca, nu stiu ce a avut,dar e treaz de la 3 si ba atipeste ,ba se trezeste
Urata zi....
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
adameasca spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Si refacere usoara si bebei fara colici!
Noi am botezat fata ieri, am avut vreme buna, invitati destui, petrecere frumoasa si, cel mai important, copil cuminteeeee!!! Dar de azi si-a intrat in programul obisnuit, adica fara somn peste zi, decat maxim 20 de min, juma de ora.
Pup
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Crisnemes spune:
Felicitari noilor mamici. Sa va creasca mari si sanatosi copilasii iar voua refacere usoara si lauzie usoara!

Celor care mai sunteti cu burtica va doresc rabdare si odihniti-va cat mai mult. Peste putin timp intrati si voi in "probleme"- alaptat,fire si alte chestii.
Noi suntem bine si crestem incetut si bine. Ne confruntam si noi cu colicile astea urate.
Alessia, e posibil ca sa coaca mai in colo un pic vaccinul, dar nu e neaparat sa se faca un buboi f. mare. La dragos cred ca foarte putin a copt iar acum cu Victor inca nu e nici un semn.
Gripo si Sandra- din pacate cred ca solutia e sa coase din nou ca nu poate sa va lase cu gaura acolo .
Asa cum spunea si Cucuoancea - pentru a avea cat mai mult laptic si pentru a nu trebui sa le dati la copilasi completare trebuie sa-i puneti pe puiuti cat mai des la san. Daca nu atunci mulgetiva din 2 in 2 ore (inclusiv noaptea) si o sa vedeti ca cant de lapte o sa creasca. Laptele vostru e bun nu va faceti probleme.
Din pacate nu mai pot sta o sa mai intru cand o sa pot . Va pup.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Sephora spune:
Va pup pe toate
Inni mercic mult de raspuns am sa pun imediat in practica,nici la dr nu am avut timp sa m-a duc poate pot sa rezolv asa,eumi-am mai pus gheata dar mi-e frica sa nu o racesc pe fofo.
Susa mercic mult de aprecieri,toti sunt scumpi cand sunt mici.
Astazi copilul Matteo nu stiu daca a dormit 3 ore legate,sunt sculata de la 5 si sunt varza.Doarme numai pe burta mea daca il pun jos imediat se trezeste si plange,urate mai sunt colicele astea.
Iar eu in fund nu prea pot sta si stau culcata,mi-e un somn de mor si nu pot sa dorm.M-am vaietat destul cred.
Io
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
GETY spune:
azi a implinit si fetita mea o saptamana. am fost si mi-a scos si firul. ne recuperam extrem de bine dupa operatie. Fetita este bine, dar ma cam trage in piept: vrea tata in gura cam des si cand plange nu stiu daca ii este foame sau vrea sa molfaie sanul.
Sa fie sanatosi toti puisorii care s-au mai nascut in perioada asta.
MamiLili, sa ai parte de nastere usoara, recuperare rapida si un baietel de nota 10.
Am o intrebare pentru mamici: voi dupa cate zile ati iesit cu bebeul afara la aer? sau e prea frig afara? Eu maine merg la preot sa-i faca molifta la fata.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA
POZE
itzy-bitzy spune:
Hei Felicitari Eloise, Mini-me si tuturor mamicilor ca eu am cam pierdut sirul...sa fiti sanatosi si papaciosi dar nu asa ca noi la o ora jumate -doua ca va termina...
Noi de acum jumatate d eora i-am dat suzeta-:"Suzy" . Initial nu voiam sa apelez la ea, dar vad ca o mai pacalesc cu papa...Parca imi vine sa si plang ca a acceptat-o...dar asta e ...voi o folositi deja? Cat timp si ziua si noaptea sau numai cand e cazul?
Lohiile e normal sa imi treaca la 2 saptamani aproape 3? Eu credeam ca ma vor tine mai mult dar vada ca sunt cam pe duca...apraope deloc adik.
Ceiut le dat bebeilor intre mese? De care? Daca s-a mai discutat despre asta imi cer scuze ...dar eu nu am prins...
In casa ce temperatura faceti pt bb? Mie mi se pare cam fonfaita asta mica desi mucisorii ii scot ff bine, dar parca fornaie asa...nu stiu cum...sunt secretii nazale care trec de la sine? este normal?
Eu am venit acum cu diverse intrebari...
Am pus si noi POZE AICI daca vreti sa ne vedeti
Va pup pe toate si numai bine
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu
POZE
GETY spune:
quote:
Originally posted by Clara03
Dragele mele,
Am nascut pe 26 septembrie la Cantauzino, cezariana. Sofia a avut 3.250 kg si nu stiu cati cm pentru ca era pelviana. Au trecut deja aproape 3 saptamani si eu tot nu reusesc sa ma refac. Ma doare operatia de se lasa cu plansete si daca n-as abuza de indometacin cred ca as urla de durere. Fetelor cu cezariana, voi cum suportati lauzia, ca nu am prea auzit pe nimeni sa se planga. Nasterea a fost un episod trist si traumatizant - il voi povesti cand voi avea mai multa putere. Voi ati auzit de reactie adversa a organismului la firul de calgut?
Clara, eu sincer nici nu ma uit la taietura. dr. mi-a zis azi cand a scos firul, pe care nici nu prea l-am simtit, ca s-a refacut operatia f. bine. primele 3-4 zile au fost mai grele, dar au trecut. acum las organismul sa se refaca. Eu zic sa iei legatura cu dr, tau.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA
POZE
Mirabelac spune:
ELOISE sa fie sanatos puiul si tu sa te refaci rapid.
CamiSol la noi colicii au aparut dupa ce am implinit 3 sapt.
Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
putzuruca spune:
Itzy, suzeta ii dau doar cand o apuca foamea rau si mai dureaza pana ii dau sa manance. Nu este mare amatoare de suzeta.O scuipa imediat ce isi da seama ca vreau sa o pacalesc.
Eu am avut lohii 3 saptatmani.
Ceai ii mai dau o data pe zi cate 50 ml de babydrink sau de tei.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
Ignatica spune:
itzy-bitzy eu folosesc suzeta la nevoie, daca plecam undeva si lui bebe i se face foame, ca sa suzeteasca pana ajungem acasa sa ii dau papi sau cand e marait de nesomn si nu stie ce sa faca. Nu e innebunit dupa ea si nici eu nu ma grabesc sa i-o bag repede in gurita.
E normal ca lohiile sa dureze 2-3 saptamani.
Eu ii dau ceiut lui David pentru ca a vut infectie urinara si la noi trebuie hidratare suplimentara si din cauza hidronefrozei ( combinatie de musetel+sunatoare+fructe de padure), dar lapticul tine si de sete, asa ca nu e nevoie sa ii dai si ceiut. Cum simti si vrei tu.
In casa am 23 grade, la baita ridicam cu 1-2 grade.
Si David a fost foarte fomfait in prima luna, si acum mai este cateodata. Ii scot mucisorii din nasuc, in rest il las in pace.
Vauva imi pare tare rau ca ai avut atat de tras cu lohiile si ca ai pierdut lapticul.
Ignatica