Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana01 spune:
mai aveam o intrebare, dar se trezise Daria si plangea, asa ca am parasit campul de scris. Deci: voi ce altceva le dati copiilor ca supliment? Eu ii mai dau Vigantol 2 picaturi si Calciu Gluconic 1/2 fiola, 10 zile/ luna. Am auzit ca s-ar mai da vitamina c. Voi le dati? in plus calciul gluconic are un gust oribil si fiica-mea mai mult il scuipa decat il mananca. voi ii dati alt tip de calciu, mai gustos?
va pup, Roxana si Daria (06.09.06)
adameasca spune:
'neatza!
Fi-mea are muci pescuiti de la Luk... Da' muci, frate, nu gluma. Is curioasa daca maine ii mai face vaccinul de 2 luni.
Roxana, si Ilincai i se umezesc ochii cand plange, dar uneori mai curg si lacrimi, nu stiu ce sa-ti zic... Calciu nu ii dau deloc, doar Vigantol. Incearca s-o ragai mai des in timpul mesei, poate si de aia se strange de burtica in timp ce mananca, din cauza aerului din stomac.
Inni, groaznic mesajul ala. De unde l-ai gasit?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
martha78 spune:
Inni, tare trist mesajul, nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul ei
Fetelor voi ati inceput "activitatea"? Eu pt ca tot nu reusesc sa dau de dr si mai ales ca m-a amanat o saptamana, aseara nu am mai avut rabdare sa astept acordul medicului si ....a fost neasteptat de bine mai ales dupa o pauza asa de mare...
Martha & Darius
Vauva spune:
Neata
MamiLili, Sybille, Dana felicitari si sa va traiasca puiutii!
Roxana01 la Bianca ii curg lacrimi cand plange dar nu stiu exact de cand. La inceput parca curgea ceva mai solid sau nu stiu cum sa ma exprim, ca parca nu erau lacrimi lichide.
Pupici,
Alina&Bianca
POZE
Ignatica spune:
Felicitari MamaLili, Sibylle, Acd2you, tanima pentru bebelusi.
Roxana01 lacrimile apar la bebe dela 6 saptamani. Lui bebe ii dau numai Vigantol.
inni ne-ai terminat cu mesajul tau.
Ignatica
inni spune:
Ionica, Katia, Simona, Ileana...eu mai citesc la "durerea unei pierderi de sarcina"...si acolo, o mamica a pus mesajul asta...il gasise si ea..dar nu a spus unde..decat ca acea mama indurerata mai spunea cum da prin casa de jucariile si hainutele baietelului. Am vrut sa-i dau un PM celei care a gasit mes. sa o intreb, dar credeti-ma ca nu am mai fost in stare. Vi l-am pus si voua si am inchis calc. ca eram bulversata.
Groaznic.
Ionica...ce bine ca ai pus chestiile alea despre meningita..chiar ma gandeam oare nu a aparut nimic suspect la acel baietel inainte...dar se pare ca nu...
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
osna spune:
buna dimineata
matei doarme asa ca am timp de povesti.
ini multumesc de urari.tu ai pus-o pe ami pe burtica.lui matei nu-i prea place numai daca stau el inclinata si sa-l tin pe piept dar nici atunci mai mult de cateva minute.
mamilili,Sybille felicitari.refacere rapida,bebei cuminti si mancaciosi!!!
silvia m-am uitat la pozele cu dulceata ta si intr-adevar seamana cu matei mai ales in cele cu salopeta verde
Sandra si celelalte fete care nu aveti lapte destul,in ro nu se gaseste ceai pt alaptat??nici eu nu am avut laptic destul la inceput si am baut ceai dintr-asta si a crescut productia ca imi curgeau sanii non-stop.apoi am mai redus.mie moasa mi-a spus ca daca nu-mi place ce gust are sa beau 4 l de lichide pe zi si voi avea lapte destul.
fetelor voi cum curartati nascucurile puilor??matei in fiecare dimineata abia respira asa de plin are nasul de muci.mi-am luat o pompita speciala dar nu face mare lucru si mai incerc din cand in cand cu betigase de urechi cand e aproape de nara sau dupa ce stanuta.oricum operatiunea nu-i place deloc.
va pup si va doresc o zi minunata
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
gripo spune:
MAMILILI, TANIMA SI DANA, FELICITARI!!!!
INNI, ingrozitor, fara cuvinte, doar muuulte lacrimi.
SANDRA, frumoasa foc bebelina, si felicitari si doctorului pentru tactica aplicata sotului tau, bravo, cat despre nastere...ai putere si pentru no 2 acum, nu-i asa?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
osna spune:
dori m-am uitat acum la pozele baietelui tau radu,ce dulcic doamne in ultima poza cu mana pe suzeta.e un ingeras.
svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Felicitari celor care au nascut intre timp: sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!
Noi aseara am avut iar repriza de plans inainte de baie: nu strange din piciorutze, ci doar incearca sa adoarma, inchide ochii, dar tresare brusc si incepe din nou sa planga de ti se rupe inima. Daca ii dau suzeta, o accepta foarte greu, desi il vad cum cauta cu limbutza. Apropo, toate astea se intampla chiar dupa ce am terminat de mancat.Oricum, de vreo 2 zile adoarme foarte greu dupa fiecare masa, cam in aceeasi maniera; si doar ii este somn, ca am incercat sa il inveselesc cu jucarii si nu merge: pur si simplu i se inchid ochii de somn dar nu reuseste sa adoarma. Nu stiu ce sa mai cred. Oare sunt semne de colici? Voi ati patit asa ceva pana acum? Ce sa ii fac?
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
Pozici