Mamici de sept-oct 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
amarantina spune:
Carmen, la voi au trecut ochii curgatori? Ca au inceput si la noi, mai mult stangul. Cu ce l-ai tratat?
Lili nastere usoara Parca ziceai ca numai pe 17 sa nu nasti ca sa te uiti la meci, vad ca bb n-a fost de acord.
inni spune:
Eu sunt cu ea in brate . Nici nu stiu cum sa ma mai port. Mananca..eructeaza..o pun in pat..incepe si se agita (da din maini si din picioare...de parca ar lua-o cineva la goana ) si ..rezultatul...regurgiteaza...Si cateodata regurgiteaza asa de mult ca i se face foame iar peste o ora...
Acum stau cu ea in brate ca sa nu mai regurgiteze..sa i se duca mancarea aia mai departe.
Dar nici asa nu-mi convine ca mi-e teama ca o invat in brate.
Daca ar sta potolita...nu i s-ar intampla nimic.....ca noaptea nu mai are timp de zbenguiala ca pica lata dupa ce mananca. Doar ziua face figuri din-astea.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Lili nastere usoara Parca ziceai ca numai pe 17 sa nu nasti ca sa te uiti la meci, vad ca bb n-a fost de acord.
O sa se uite cu bebel la meci..cum i-am zis eu
Poze
Poze Ami
amarantina spune:
Inni din cate stiu eu nu mai sunt reci, dar sunt totusi mult mai reci decat fruntea si tamplele. De ce intrebi?
inni spune:
Ca sa fiu pregatita daca va fi cazul. Voiam de mult sa va intreb dar am uitat mereu.
Poze
Poze Ami
gripo spune:
MAMILILI, bafta!!!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
Mirabelac spune:
Mamilili nastere usoara daca n-ai nascut deja si un bebe sanatos.
Mexxa noi tot pe 9 facem botezul si pe 11 petrecerea. Sa fie intr-un ceas bun si distractie placuta.
Si eu i-am dat suzeta de la 2 sapt. dar cand ii e foame o da jos, n-o primeste. Pt. colici e buna, il calmeaza.
Noi suntem bine, ziua avem activitate, nu prea ne mai place in patut. In schimb noaptea dormim in patut singuri, ne trezim la papa si in rest dormim, azi-noapte am dormit de la 10 seara la 10 dim. Apoi ne-am trezit, am papat si acum dormim iar.
Ne mai supara colicii, am trecut de la Sab Simplex la Debridat si vad ca e mai bine.
Am pus poze noi cu David, va pup pe toate.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
adameasca spune:
quote:
Originally posted by inniquote:
Originally posted by adameasca
Eram treaza Inni ca s-a trezit mandra la papa, cand sa adoarma a facut kk, in timp ce-o schimbat a facut pipi pe haine si am schimbat-o de la piele, si a mai trecut vreun sfert de ora pana a adormit, normal, ca se trezise de-a-binelea. Si normasl ca si eu ma trezisem si nu mai puteam adormi.
A uitat sa sughita
Poze
Poze Ami
P-aia cu sughitatul a facut-o la masa de la 10 jumate aseara , ca sa-l enerveze pe tac-su...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Inni, se intampla sa aiba mainile si picioarele reci, chiar daca are febra... Auzi, mai zic o data, ca ti-am mai zis la un moment dat: incearca dupa masa sa o pui pe un plan inclinat, pe o perna mai mare, inclina salteaua la patutz, cumva.
Simona, fi-mea are un canal lacrimar infundat, ca atare are un ochisor curgator. Sunt diverse feluri de picaturi cu antibiotic: Tobrex, ceva cu Netacin subst activa, Garasone parca, nu mai stiu exact. Faci toaleta locala cu ser fiziologic si pui apoi o picatura in ochisor.
Mephala, a mea doarme, vad, ieri a stat treaza de la 9 pana la 17, asa ca azi recupereaza cred. Plus agitatia de la botez, a dat-o pe spate, ca doarme de aseara de la 10, cu 2 pauze de masa doar.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
martha78 spune:
MamiLili, nastere usoara, bebe sanatos si frumos!
Lullabay, cam in aceeasi dilema sunt si eu, ar sta numai in brate, cum il pun in patutul lui gata a inceput sa tipe, il iau se linisteste si tot asa...se mai linisteste la san numai ca eu nu prea am lapte
Am o nelamurire, daca bb face febra dupa vaccin, ce ii pot da? Ca parca Panadol baby merge numai dupa 3 luniSau mai bine eferalgan?
Martha & Darius