Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Carmen, la voi au trecut ochii curgatori? Ca au inceput si la noi, mai mult stangul. Cu ce l-ai tratat?

Lili nastere usoara Parca ziceai ca numai pe 17 sa nu nasti ca sa te uiti la meci, vad ca bb n-a fost de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu sunt cu ea in brate . Nici nu stiu cum sa ma mai port. Mananca..eructeaza..o pun in pat..incepe si se agita (da din maini si din picioare...de parca ar lua-o cineva la goana ) si ..rezultatul...regurgiteaza...Si cateodata regurgiteaza asa de mult ca i se face foame iar peste o ora...
Acum stau cu ea in brate ca sa nu mai regurgiteze..sa i se duca mancarea aia mai departe.
Dar nici asa nu-mi convine ca mi-e teama ca o invat in brate.
Daca ar sta potolita...nu i s-ar intampla nimic.....ca noaptea nu mai are timp de zbenguiala ca pica lata dupa ce mananca. Doar ziua face figuri din-astea.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina
Lili nastere usoara Parca ziceai ca numai pe 17 sa nu nasti ca sa te uiti la meci, vad ca bb n-a fost de acord.

O sa se uite cu bebel la meci..cum i-am zis eu

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni din cate stiu eu nu mai sunt reci, dar sunt totusi mult mai reci decat fruntea si tamplele. De ce intrebi?

Mergi la inceput

Ca sa fiu pregatita daca va fi cazul. Voiam de mult sa va intreb dar am uitat mereu.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MAMILILI, bafta!!!

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mamilili nastere usoara daca n-ai nascut deja si un bebe sanatos.

Mexxa noi tot pe 9 facem botezul si pe 11 petrecerea. Sa fie intr-un ceas bun si distractie placuta.

Si eu i-am dat suzeta de la 2 sapt. dar cand ii e foame o da jos, n-o primeste. Pt. colici e buna, il calmeaza.

Noi suntem bine, ziua avem activitate, nu prea ne mai place in patut. In schimb noaptea dormim in patut singuri, ne trezim la papa si in rest dormim, azi-noapte am dormit de la 10 seara la 10 dim. Apoi ne-am trezit, am papat si acum dormim iar.

Ne mai supara colicii, am trecut de la Sab Simplex la Debridat si vad ca e mai bine.

Am pus poze noi cu David, va pup pe toate.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by adameasca

Eram treaza Inni ca s-a trezit mandra la papa, cand sa adoarma a facut kk, in timp ce-o schimbat a facut pipi pe haine si am schimbat-o de la piele, si a mai trecut vreun sfert de ora pana a adormit, normal, ca se trezise de-a-binelea. Si normasl ca si eu ma trezisem si nu mai puteam adormi.

A uitat sa sughita

Poze
Poze Ami

P-aia cu sughitatul a facut-o la masa de la 10 jumate aseara , ca sa-l enerveze pe tac-su...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, se intampla sa aiba mainile si picioarele reci, chiar daca are febra... Auzi, mai zic o data, ca ti-am mai zis la un moment dat: incearca dupa masa sa o pui pe un plan inclinat, pe o perna mai mare, inclina salteaua la patutz, cumva.

Simona, fi-mea are un canal lacrimar infundat, ca atare are un ochisor curgator. Sunt diverse feluri de picaturi cu antibiotic: Tobrex, ceva cu Netacin subst activa, Garasone parca, nu mai stiu exact. Faci toaleta locala cu ser fiziologic si pui apoi o picatura in ochisor.

Mephala, a mea doarme, vad, ieri a stat treaza de la 9 pana la 17, asa ca azi recupereaza cred. Plus agitatia de la botez, a dat-o pe spate, ca doarme de aseara de la 10, cu 2 pauze de masa doar.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

MamiLili, nastere usoara, bebe sanatos si frumos!
Lullabay, cam in aceeasi dilema sunt si eu, ar sta numai in brate, cum il pun in patutul lui gata a inceput sa tipe, il iau se linisteste si tot asa...se mai linisteste la san numai ca eu nu prea am lapte
Am o nelamurire, daca bb face febra dupa vaccin, ce ii pot da? Ca parca Panadol baby merge numai dupa 3 luniSau mai bine eferalgan?

Martha & Darius

Mergi la inceput