Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Amarantina, ochisorul drept inca ii curge (de fapt numai dreptul i-a curs). Are doua saptamani, timp in care l-am curatat permanent (din 2 in 2 ore) cu pansament steril si ser fiziologic. I-am pus si laptic matern...degeaba.
Saptamana asta sunam medicul si vom recolta din secretie pentru a vedea cu ce ne confruntam.

Ileana, am uitat: sa va fie de bine botezul!
Cum iti dai seama ca are canalul lacrimal infundat? Nu-i curg lacrimi?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

´Neata

Fetelor asa bebelasi frumosi aveti....

Am mai citit si eu ceva, asa pe sarite. Eu tocmai am hranit bebelusa mea si am pus-o in patut. Acum este fascinata de carusel cu care povesteste. Avem si noi colici, mai ales seara.

As avea o rugaminte la voi. Care aveti schema de vaccinuri din Ro mi-o puteti trimite si mie va rog ca as vrea sa o compar cu cea de aici. Aici stiu sigur ca nu se face vaccinul pentru hepatita B si asi vrea sa il cer pentru ca la noi in tara riscul de a te imbolnavi este mare, aici nu se considera. Despre ce vaccin discutati voi ca s-a facut in spital, cel anti TBC? L-am facut si noi tot in spital dar in picior si nu a avut nici un buboi si nici nu mi s-a spus ca ar trebui sa fie ceva deosebit? Si inca ceva ,la noi in tara se fac vaccinurile cu virusi vii? Ca mi-a zis o prietena ca da . La primavara o sa vin cu pitica acasa pentru cateva luni si vreau sa ma documentez cu vaccinurile astea..off. Aici vaccinarea incepe numai de la 3 luni.

Am fugit dar mai revin cand am timp. Noi umblam foarte mult. Imi iau pitica cu caruciorul si ma duc prin magazine si la plimbare pe afara. Imi face foarte bine si mie si ei. Doarme tot timpul. Pot sa mananc la restaurant, sa fac cumparaturi, e super . Am mare noroc ca pe aici exista camere speciale pentru schimbat bebelusii in toate centrele comerciale, unde este si cuptor cu microunde sa incalzesti papa la bebe.

Pupici,

Alina&Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mephala, ochiul a inceput sa curga inca din maternitate si dupa ce am iesit cu ea din maternitate am fost la oftalmolog, el a pus diagnosticul de canal lacrimar infundat...

Vauva, uite schema:
24 ore - antihepatita B
4-5 zile - antituberculoza
2 luni - vaccinare antihepatita B, antipolio, antififterica, antitetanica, antipertussis
4 luni - antipolio, antidifterica, antitetanica, antipertussis
6 luni - vaccinare antihepatita B, antipolio, antififterica, antitetanica, antipertussis
12 luni - antipolio, antidifterica, antitetanica, antipertussis
12-15 luni - antirujeolica, antirubeolica, antiurlian
30 - 35 luni - antidifterica, antitetanica, antipertussis

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

MamiLili nastere usoara!!!!!!!
Fetelor ce ma fac ca Stefanelul meu nu mai vrea sa doarma nicaieri decat in brate si in pat cu mine.....si nu l-am tinut mai mult decat cum il tineam pana acum in brate..si doar diminmeta l-am mai luat in pat cu mine..pe la 6..
Acum il tin in brate aproape adorme ..il pun in pat...se trezeste imediat si incepe sa tipe....il iau din nou...apropae adoarme...reptam povestea...nu stiu ce sa mai fac...
L-am last sa planga in pat cate 5 minute..nu se potoleste...

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alessia a dormit 12 h cu pauzele de papa, bineinteles, la 3-4 ore. Nu i-am facut nimic, de ieri i-am dat Debridat pt. colici. David oricum doarme noaptea bine, se trezeste si papa doar, il schimb doar daca e musai nevoie noaptea, nu vb. cu el deloc, el trebuie sa stie ca noaptea e pt. dormit. Si seara adoarme singur, ii dau sa pape si-l pun in patut, mai motaie el un pic si apoi adoarme.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

MAMILILI,nastere usoara (daca n-ai nascut inca) si bebe mancacios!.
Se pare ca am ramas singura ca gravida. BB nu da nici un semn ca ar vrea sa ma vada. Ba din contra, de cateva zile dorm asa bine noaptea...parca n-as avea burtic.Si bb ma loveste toata ziua.Cred ca ii e bine. Maine ma duc la moasha sa o mai ascultam(pe bb)Si sa-mi spuna iar "I think it`s gonna be a large baby".
Nu mai retzin cine dar stiu ca o fata a nascut un bb de 4400g(nastere fiziol.)A fost cumplit de greu? Eu am o frica...mama, mama.
Dana39 Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MamiLili nastere usoara si bebe sanatos!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Ce aiurea intra mesajele!Am scris unul la 13.30 si a intrat ca fiind ora 12.30 ,ca atare pe pagina 8. Si ma mai mir ca nu " ma citeste"nimeni.
Tanima Sa-ti traiasca bebeul.
Dana39w Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna,

CARMEN, SIMONA, bbi vostri pot avea conjunctivita nespecifica. Poate aparea intre 0-3 luni si nu trece nici cu ser, nici cu lapte! La noi a trecut in 4 zile cu o picatura de TOBRADEX/la 4h!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Mamilili nastere usoara daca n-ai nascut deja si un bebe sanatos.

Mexxa noi tot pe 9 facem botezul si pe 11 petrecerea. Sa fie intr-un ceas bun si distractie placuta.

Si eu i-am dat suzeta de la 2 sapt. dar cand ii e foame o da jos, n-o primeste. Pt. colici e buna, il calmeaza.

Noi suntem bine, ziua avem activitate, nu prea ne mai place in patut. In schimb noaptea dormim in patut singuri, ne trezim la papa si in rest dormim, azi-noapte am dormit de la 10 seara la 10 dim. Apoi ne-am trezit, am papat si acum dormim iar.

Ne mai supara colicii, am trecut de la Sab Simplex la Debridat si vad ca e mai bine.

Am pus poze noi cu David, va pup pe toate.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Cum ai facut asta cu dormitu' 12h? Hai ca platesc bine

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput