Mamici de sept-oct 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MAMILILI-

Si - pt tine k eu sunt cu Dinamo!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

monique, scurgerea maronie e normala, mie cel putin asa mi-au spus la spital. mai sunt inca lohiile ... inca putin mai avem si noi si ajungem la 6 saptamani.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Buna dimineata,

Mamilili, nastere usoara si refacere rapida. Cand am vazut mesajul tau m-au apucat emotiile. Mi-am adus aminte de noaptea cand am intrat in travaliu. Iti doresc un bebe sanatos si cuminte.

Ionica, ai dreptate in ce priveste bucuria de a fi mamica. Eu ma uit la Andreea si imi vine sa plang de fericire ca o am. Atat de mult m-am rugat si eu la Dumnezeu sa-mi dea un bebelus, incat mi se pare ireal ca mi s-a implinit visul. Ea este viata mea, sufletul meu si acum simt ca am intr-adevar pentru ce trai. Mai intru si eu in panica atunci cand nu pot s-o potolesc din cauza colicilor, dar momentele astea sunt trecatoare si ma gandesc ca in curand vom scapa de ele. Nici eu nu dorm atat cat mi-as dori, cand eram insarcinata dormeam f mult iar acum apuc sa dorm doar noaptea in pauzele dintre mesele bebelusei, dar oboseala este de cele mai multe ori inlocuita de energia pe care mi-o da Andreea. Nu mai conteaza cum ma simt eu atata timp cat bebe e bine.
As dori ca Dumnezeu sa daruiasca bebelusi tuturor femeilor care isi doresc si sa le deschida sufletul si celor care nu-si doresc. A fi mamica e un sentiment unic si de neinlocuit.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste

...ca bine zici

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, Tanima a facut cezariana aseara, pt ca incepusera contractiile. Stie cineva ceva de ea???

Sa-ti traiasca bebelul, Tanima!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana am facut asa cu planul inclinat..si nu merge...isi ridica genunchii la piept repede, repede pana ii iese pe gura tot. Si nici dupa aia nu se potoleste.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by lullabay

MamiLili nastere usoara!!!!!!!
Fetelor ce ma fac ca Stefanelul meu nu mai vrea sa doarma nicaieri decat in brate si in pat cu mine.....si nu l-am tinut mai mult decat cum il tineam pana acum in brate..si doar diminmeta l-am mai luat in pat cu mine..pe la 6..
Acum il tin in brate aproape adorme ..il pun in pat...se trezeste imediat si incepe sa tipe....il iau din nou...apropae adoarme...reptam povestea...nu stiu ce sa mai fac...
L-am last sa planga in pat cate 5 minute..nu se potoleste...

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

buna dimineata si de la noi.matei azi s-a trezit la 7 si am stat de povesti pina pe la 10 iar de atunci doarme la greu si am avut tip sa gatesc si sa intind rufele.
lullabay asa patesc si eu cu matei dar il tin in brate pina este aproape adormit si apoi il pun in pat,il mai mangai pe frunte ca-i place la nebunie si ii cant.cateodata ii mai bag titica in gura ,trage de 2 ori si adoarme dar nu ma ridic imediat,mai stat vreo 5 minute sa fiu sigura ca are somnul adanc.

noi in casa avem 22 de grade iar cand ii facem baita,ii incalzim camera la 25 grade.caciula ii pun o ora-2 dupa baita apoi i-o dau jos.numai afara il tin cu caciula.ieri i-am taiat si unghiile ca erau mari si imi mai facea cate un semn cand il alaptam.in rest este un dulce,rade cand ii arat jucarii care scot sunete si ii place sa stam de vorba.ieri ziceam eu DAAAAAAAA si el facea aaaaa ,am murit de dragul lui.tati cand a venit acasa a vrut si el sa auda dar matei nu avea chef de povesti.

mamilili nastere usoara,bebe sanatos si mancacios!!!

va doresc o zi minunata si insorita.la noi este soare si cand se trezeste fluturasul plecam la plimbare.azi avem 5 saptamani

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Tanima felicitari si recuperare rapida.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Incerc din greu, dar la capitolul rabdare... oricum multzumesc pt. incurajari,Tasia.
Dana39wEmma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei mamici multumesc pt raspunsuri!

Vreau sa va mai intreb ceva:dupa ce ati declarat pe bb ce a urmat? Dosarul pt alocatie? Daca puteti sa imi dati detalii va rog. Nicolstoy a scris odata despre asta dar ..nu am notat

Mamilili nastere usoara si recuperare rapida

Tanima felicitari sa va traiasca bb

Pupici si numai bine

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu

POZE

Mergi la inceput

Svetlana felicitari pt. cele 5 sapt. Ai un baietel tare frumos. M-am delectat acum cu pozele tale. Plimbarica placuta.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput